|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
elektrika v pátých dveřích na Favu
Autor |
Zpráva |
Thor7
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) elektrika v pátých dveřích na Favu
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? Jakmile nastartuju motor a mám otevřené 5. dveře, tak se mi rozsvítí na palubce kontrolka zadních mlhových světel a vyhřívání zadního okna, přičemž zadní mlhovky nesvítí (je to r.v.93). Jakmile dveře zavřu, tak kontrolky zhasnou.
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
10.7.06, 13:31 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Kikan
|
Já si myslím že by to mohlo být poškozenými kabely mezi dveřma. Zkus to zkontrolovat a uvidíš.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
10.7.06, 13:56 |
|
Thor7
|
Kikan píše: Já si myslím že by to mohlo být poškozenými kabely mezi dveřma. Zkus to zkontrolovat a uvidíš.
Na to už jsem koukal - „husí krk“ má sice prasklinu, ale žádný viditelný poškození jsem na kabelech po jeho stažení nenašel.
|
10.7.06, 14:09 |
|
igis
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: elektrika v pátých dveřích na Favu
pravdepodobne je nanich zlá kostra ked ich zatvoriš tak sa ukostria cez uzaver
|
10.7.06, 16:29 |
|
vopaje
|
Rada- zkontroluj ukostření v kufru /u zadních svítilen/, a dále pak v předu pod palubovkou./pod přístroj.deskou/.Dále zjistit ,který okruh může za tuto závadu,zda vyhřívání,či mlhovky.nebo osvětlení kufru/vytáhnout konektory a vyzkoušet/.čus
|
10.7.06, 20:17 |
|
michalkatka
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: elektrika v pátých dveřích na Favu
Thor7 píše: Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? Jakmile nastartuju motor a mám otevřené 5. dveře, tak se mi rozsvítí na palubce kontrolka zadních mlhových světel a vyhřívání zadního okna, přičemž zadní mlhovky nesvítí (je to r.v.93). Jakmile dveře zavřu, tak kontrolky zhasnou. ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
pesne to isté mi robilo, chyba bola v pántoch, ukostrenie zadných dverí je cez pánty a keď to mená vodivý spoj robí to presne to čo píšeš.
to auto som rozbil na totálku, na tomto to nerobí, tak to neriešim, ale vyriešil by to vodivý pásik na skrutky pántov...
|
10.7.06, 20:29 |
|
vopaje
|
michalkatka píše: Thor7 píše: Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? Jakmile nastartuju motor a mám otevřené 5. dveře, tak se mi rozsvítí na palubce kontrolka zadních mlhových světel a vyhřívání zadního okna, přičemž zadní mlhovky nesvítí (je to r.v.93). Jakmile dveře zavřu, tak kontrolky zhasnou. ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif) pesne to isté mi robilo, chyba bola v pántoch, ukostrenie zadných dverí je cez pánty a keď to mená vodivý spoj robí to presne to čo píšeš. to auto som rozbil na totálku, na tomto to nerobí, tak to neriešim, ale vyriešil by to vodivý pásik na skrutky pántov...
Tento ročník by ale měl už mít ukostření ve svazku.Ale možné to je,třeba dojížděly ještě starou kabeláž.Vem kus drátu,propoj dveře a kastlu a uvidíš zda závada zmizne.Pokud jo,můžeš si pogratulovat.čus
|
10.7.06, 20:38 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|