|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
felda pickup v dieslu zlobí
Autor |
Zpráva |
Klásek
|
felda pickup v dieslu zlobí
Chlapi zkuste poradit, známý má pickapa a když je studený, tak startuje bez problémů, ale když je motor zahřátý, tak to chytá špatně. Když naskočí, už prý jede normálně. Díky.
|
24.1.08, 20:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: felda pickup v dieslu zlobí
Klásek píše: Chlapi zkuste poradit, známý má pickapa a když je studený, tak startuje bez problémů, ale když je motor zahřátý, tak to chytá špatně. Když naskočí, už prý jede normálně. Díky.
zvýšiť štartovaciu dávku paliva za tepla.... co miloši
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.1.08, 20:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Klásek píše: Chlapi zkuste poradit, známý má pickapa a když je studený, tak startuje bez problémů, ale když je motor zahřátý, tak to chytá špatně. Když naskočí, už prý jede normálně. Díky.
nejjednodušší oprava že si natáhneš dvojlinku z relátka žhavení je v motoru u řídící jednotky nad levým podběhem k páčce jak zapínáš blikače a připojíš tam tlačítko na levou ruku a tím tlačítkem si sepneš žhaveni řekneš raz dva tři a jede to, příčin proč to nežhaví je milon, špatná kostra u snímače teploty, špatné vedení k relátku, špatná řídící jednotka, čidlo teploty, starter, baterka, dveřní spinač, celá elektrárna na odchodu, práce pro dlouhé zimní večery, ale tlačítko je tlačítko to neselže miloš
|
24.1.08, 20:53 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: ale tlačítko je tlačítko to neselže miloš
tak nič...
ale podobné sa tu preberalo, za studena no problém, za tepla problém start...
|
24.1.08, 20:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: Klásek píše: Chlapi zkuste poradit, známý má pickapa a když je studený, tak startuje bez problémů, ale když je motor zahřátý, tak to chytá špatně. Když naskočí, už prý jede normálně. Díky. zvýšiť štartovaciu dávku paliva za tepla.... co miloši
michale jen u TDi v kanále 5 už jsem to zkoušel u SDi v kanále dva, ale nikdo mi to nepotvrdil tak to dám zas spátky na původní hodnotu, startovací dávka u pikapa se dělá na stolici, jak píšu tlačítko na levou ruku, mám ještě kombika tam je to na pravou ruku a levou musíš prostrčit přes volant a start no dílo miloš
|
24.1.08, 21:05 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: Klásek píše: Chlapi zkuste poradit, známý má pickapa a když je studený, tak startuje bez problémů, ale když je motor zahřátý, tak to chytá špatně. Když naskočí, už prý jede normálně. Díky. zvýšiť štartovaciu dávku paliva za tepla.... co miloši michale jen u TDi v kanále 5 už jsem to zkoušel u SDi v kanále dva, ale nikdo mi to nepotvrdil tak to dám zas spátky na původní hodnotu, startovací dávka u pikapa se dělá na stolici, jak píšu tlačítko na levou ruku, mám ještě kombika tam je to na pravou ruku a levou musíš prostrčit přes volant a start no dílo miloš
ok....
|
24.1.08, 21:16 |
|
|
Klásek
|
OK díky.
|
24.1.08, 23:36 |
|
|