Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 09:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Škoda Felicie 1.9D - pískání při startu 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Kamarád měl taky na tomhle stroji stejný problém a vyřešil to tak, že vyměnil řemen (pískání pokračovalo) tak sundal řemen a řemenice pořádně odmastil a vyčistil....a už si neztěžuje. :)

25.1.08, 19:16
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Škoda Felicie 1.9D - pískání při startu
Mám teď podobny problém.Někdy to píská a někdy ne a jak dám kola do boku tak to píská více. Dělá to asi 2 měsíce ale někdy nic a zajimavý že rano nastartuji a má to zvýšené tak to vrže jak plechy o sebe a jak klesnou otačky po zahřátí tak nic. Dal jsem nový řemen nic. vyškrabal jsem nepořádek s kladek nic a ted mi jeden mechanik říkal že je to tyčka uchycení napínací kladky,která vede v bloku motoru.Zvuk se přenáší ze předu do zadu.Tak ju zkusim vytahnout a komplet namazat a uvidíme .Orig. stojí komplet kolem 1100 a to se mi nechce do toho strkat. Nezdá se mi, jaký vliv by to mělo vyměnit řemenici na klice?Zdraví Vlada

28.5.12, 10:13

Příspěvek Re: Škoda Felicie 1.9D - pískání při startu
felicia-diesel.ic.cz/?p=1
Tak tady uz rozumim vymenit remenici pri piskani, ze je to dvojhmota ale pise se tam se se to da spravit 2 ma sroubkama a to asi bude ten zakopany pes, a oprvnam nedame ani 1 kc. Aloha Vlada

28.5.12, 10:30
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2