Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
starter redukovaný
na trhu je redukovaný starter felicia favorit, je to prcek je o 1/3 menší než normální, stojí asi tisícovku, startuje je dobře , ale nemá rád dlouhé starty zakouří se z něj a KO miloš
|
22.1.08, 15:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A dlouhej start znamena kolik sekund odhadem? Ja o nem uvazoval
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.1.08, 16:01 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
dufam ze to nie je znacka VIKA
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.1.08, 16:19 |
|
|
varok
|
Redukovaný startér
Já mám takový startér už v druhém Favoritu a v pohodě. V prvním, byl to starší typ, jsem ho měl asi rok a půl. Pak jsem favorita prodal s plně funkčním. Teď mám novější typ, startér už tam byl. Mám ho už dva roky a pořád šlape. Možná záleží na značce. Mě stál ten startér asi 1800,- Kč, tisíc korun se mi zdá málo. To bude asi nějaký polský šit, potom se nedivím že se z něho kouří.
|
22.1.08, 17:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deekay píše: dufam ze to nie je znacka VIKA
no bude to určitě vika a ten start snad dvě minuty, prostě točil točil až se zakouřilo jinak fachal dobře snad dva roky 1.3 fa pikap, borec vyměnil VN kabely palec a svíčky svíčky odešly za 30 km, dal staré 50 km to jsem zatím neviděl a neslyšel a tak přišel i o startér miloš
|
22.1.08, 17:17 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ja ten starter mam
edit: stary odisiel tiez po (dokopy asi) 2 minutach startovania takze to bude asi podobne pre vsetky startery...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.1.08, 17:21 |
|
|
varok
|
Startér redukovaný
Jo, točit startérem dvě minuty v kuse. To chce fakt dobrou baterii a trošku nervi to takhle trápit. Já si myslím, že po tak dlouhé době by odešel každý startér. Správně se má používat max. myslím 5sek. a potom pauza. Ta pauza je na ochlazení startéru. Mě vydržel jeden jak jsem psal výše a druhý mám už asi dva roky(druhý majitel) a pořád jako nový, tak nevím. Není to ale značka Vika, je tam značka Magneton myslím.
|
27.1.08, 13:55 |
|
|
cyz
|
Re: Startér redukovaný
Ten dražší za těch 1800 nebo kolik to dělá myslím AEV Kroměříž nebo prostě někdo v Kromclu....jeden takový doma mám, dostal jsem ho zadarmo akorát je tam prasklé to horní víčko takže je ulomená cívka a nevím kde to mám sehnat.
|
27.1.08, 15:44 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: Ten dražší za těch 1800 nebo kolik to dělá myslím AEV Kroměříž nebo prostě někdo v Kromclu....jeden takový doma mám, dostal jsem ho zadarmo akorát je tam prasklé to horní víčko takže je ulomená cívka a nevím kde to mám sehnat.
to sa u nas nepradava vobec...
jedine vika za 1600kč alebo magnetom za 3000kč tak si vyber...
|
27.1.08, 17:39 |
|
|
Šemik
|
deekay píše: cyz píše: Ten dražší za těch 1800 nebo kolik to dělá myslím AEV Kroměříž nebo prostě někdo v Kromclu....jeden takový doma mám, dostal jsem ho zadarmo akorát je tam prasklé to horní víčko takže je ulomená cívka a nevím kde to mám sehnat. to sa u nas nepradava vobec... jedine vika za 1600kč alebo magnetom za 3000kč tak si vyber...
Magneton.. I když je dražší Vika někde na něčem ušetřit musí..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.1.08, 18:21 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
teraz to je uz jedno...
a ten magnetonn je veeeeelmi drahy, ludia tu uvazuju ci si kupia protektory alebo dobre gumy ked je rozdiel par stovak a vy tu len tak odporucite neico viac ako 2 krat drahe a ja mam byt milionar
edit: ked vam stoji auto v garazi s pokazenym starterom a nemate peniaze na magneton tak co spravite???
Naposledy upravil deekay dne 27.1.08, 18:36, celkově upraveno 1
|
27.1.08, 18:30 |
|
|
Neex
|
kluci ani se neptejte kolik stojí startér Bosch ... teda ne že bych ho měl
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
27.1.08, 18:33 |
|
|
DRYVER
|
Neex píše: kluci ani se neptejte kolik stojí startér Bosch ... teda ne že bych ho měl
Ja se ptam
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
27.1.08, 21:59 |
|
|
Neex
|
DRYVER píše: Neex píše: kluci ani se neptejte kolik stojí startér Bosch ... teda ne že bych ho měl Ja se ptam
něco kolem 6 tis.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
27.1.08, 23:05 |
|
|
CROWACK
|
deekay píše: teraz to je uz jedno... a ten magnetonn je veeeeelmi drahy, ludia tu uvazuju ci si kupia protektory alebo dobre gumy ked je rozdiel par stovak a vy tu len tak odporucite neico viac ako 2 krat drahe a ja mam byt milionar edit: ked vam stoji auto v garazi s pokazenym starterom a nemate peniaze na magneton tak co spravite???
pudu na vrakac a nejakej jetej si zrepasuju...origo z fabriky nebude tak osizenej...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
27.1.08, 23:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|