Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 17:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Nejčastější závada na HTP 1.2 ?! 
Autor Zpráva
Metal (urg)

Příspěvek 
Tak to je hustotka...Otázka je,jestli je to jenom tento kus (vada materiálu, nevhodné zacházení od majitele...) Nebo je ten tříválec tak extra nepovedený. Kolik to mělo najeto cca?

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

28.1.08, 11:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
to je z toho biolihu :lol: :lol: někde musí bejt ty kytičky znát :lol:

28.1.08, 18:15
Profil ICQ
Metal (urg)

Příspěvek 
Sadra17 píše:
to je z toho biolihu :lol: :lol: někde musí bejt ty kytičky znát :lol:

nojo ono naučit se chlastat není žádná sranda a ani autám se to nevyhýbá :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

28.1.08, 18:19

Příspěvek 
Co se stane s potkanem když vynechá jeden válec? Zdechne...zrovna v sobotu jsem se s tím bavil s jedním muzikantem co dělá vedoucího prodejny auta. Taky říkal že je to častá závada na HTP a že HTP prostě na 2 válce nejede....nepěkná představa. Když si vzpomenu jak mi jednou někdy kolem 4-5 hodiny ráno při překonávání mini-pohoří Chřiby s nákladem asi půl tuny začal stávkovat válec...Forman se docela držel a projel to, ale s tímhle bych byl asi v pr....

28.1.08, 18:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Otec tento týden vyměnil 105ku za Opel Agila 1.0, mimochodem taky tříválec, tak doufám že to bude trochu kvalitnější. Jinak pro seniory moc fajne autíčko, zevnitř to vypadá mnohem větší než zvenku, ale ten zvuk motoru je hroznej.

28.1.08, 19:43
Hliník navždy.

Příspěvek 
FerdikF píše:
Otec tento týden vyměnil 105ku za Opel Agila 1.0, mimochodem taky tříválec, tak doufám že to bude trochu kvalitnější. Jinak pro seniory moc fajne autíčko, zevnitř to vypadá mnohem větší než zvenku, ale ten zvuk motoru je hroznej.

Agila jezis marja :lol: Hlavne s ni nezkousej losi test :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.1.08, 19:44

Příspěvek 
Jeje, jen jestli udelal dobre.. :roll: 105 jiste spolehlivejsi a provozne levnejsi

28.1.08, 19:49

Příspěvek 
V té Agile by měl být Ecotec 1,0 12V, to jsou pokud vím docela dobré motory, akorát to moc nejede...kámoška jezdí s Corsou s tímhle motorem, 140 to vytáhne ale naštěstí tam není otáčkoměr, docela by mě zajímalo kolik by ukázal, motor má při té rychlosti zvuk jako kdyby se měl rozletět na několik kusů :D

28.1.08, 20:04
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
cyz píše:
V té Agile by měl být Ecotec 1,0 12V, to jsou pokud vím docela dobré motory, akorát to moc nejede...kámoška jezdí s Corsou s tímhle motorem, 140 to vytáhne ale naštěstí tam není otáčkoměr, docela by mě zajímalo kolik by ukázal, motor má při té rychlosti zvuk jako kdyby se měl rozletět na několik kusů :D

Je to zase 3 hrnek, ale lepjeji zpracovany nez htp. Ma 50kW z obsahu 1l. Ne 40kW z 1,2 :sick:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.1.08, 20:12

Příspěvek 
Matthes píše:
FerdikF píše:

Agila jezis marja :lol: Hlavne s ni nezkousej losi test :)

Otec je kliďas a co jsem s tím kousel jel, tak podvozek je docela solidní.

re šemik:
Tak ta Agila je půl roku stará a má najeto 3500 km, takže mu to při těch jeho 8tis ročně vydrží dost dlouho.
105 to měla za sebou, motor skoro 200tis bez generálky, už to vůbec netahalo, čtyřka se dávala jen z kopce
:D .

re cyz:
Agila je oproti 105 letadlo, tahá to podobně jako můj forman. Motor má fakt divnej zvuk :D

28.1.08, 20:17

Příspěvek 
Matthes píše:
cyz píše:

Je to zase 3 hrnek, ale lepjeji zpracovany nez htp. Ma 50kW z obsahu 1l. Ne 40kW z 1,2 :sick:

Myslím, že ta litrovka má 44kw, jako bonus rozvod řetězem

28.1.08, 20:18

Příspěvek 
Tak ta kámoška má starší typ, myslím 38 nebo 40kW, ale to auto je lehké. Živé to docela je, protože má hodně lehký převod. Zrychlení od těch 80 do 100 má i lepší než ten Forman, nad 100 už ztrácí, motor v těch otáčkách už ztrácí Mk a je pomalejší, stabilně se s tím nedá jet víc než 120.

28.1.08, 21:04
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Tak ta kámoška má starší typ, myslím 38 nebo 40kW, ale to auto je lehké. Živé to docela je, protože má hodně lehký převod. Zrychlení od těch 80 do 100 má i lepší než ten Forman, nad 100 už ztrácí, motor v těch otáčkách už ztrácí Mk a je pomalejší, stabilně se s tím nedá jet víc než 120.

Ona taky ta krabička bude mít větší odpor vzduchu a hlavně to bude dost náchylný na boční vítr, ale jak říkám pro seniory ideální auto.

29.1.08, 07:20

Příspěvek 
Když se tu tak bavíte o tom počtu válců, na které se dá jezdit, tak s Plynovkou (firemní vrak - Renault Rapid 1,4 r.v.1987) jsem jednou jel na dva válce - to když mu odešla svíčka a při zjišťování, co je špatně, jsem přehodil kabely křížem a zapomněl na to... :lol:
A jelo to - sice ne nějak ochotně, ale když toho trabanta člověk trochu vytočil, tak to i táhlo :)
Nejhorší ale byla poslední jízda předtím, než jsem tam dal ETZ z Favorita (kontakty do rozdělovače Ducellier jsem nesehnal) - musel jsem na volnoběh držet alespoň 2500 otáček, jinak to chcíplo a jel jsem z práce z Radotína domů do Košíř (13Km po Praze) stylem když ostatní neuhnou, jejich chyba :roll: No, byla to hrozná jízda, naštěstí jsem měl zelenou vlnu, takže jsem porušoval jenom přednosti na křižovatkách :oops:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

29.1.08, 09:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Ćauký....tak až dneska....odpověď.... k tomu výkvětu techniky. :sick: :P Ten motor,základní věc snad každýho automobilu a tedy vlastně i nejdůležitější s max.nároky na spolehlivost,co se týče požadavků lidí měl cca 40 tisíc najeto....nebo tak nějak plus mínus stovky možná tisíce km,nedělal jsem to já,ale kolega....proto si nepamatuju.Proč to dělá???......No lidé od vynálezu hovoří a svádí to na špatnou kvalitu benzínu :D :lol: :lol: :lol:při školení to lejou do hlav mechanikům.....Sem vybouch smíchy....to nemůže být přeci jejich vada...Kdepák.Ale všichni víme,že materiál je dnes na dvě věci....že by slitina Čajna.....nevim jen se silně domnívám...jak dnes všecko šidí,co nejlevnější,doba je taková,už jsem se někde vyjadřoval..No a .....jak to běží na dva?Asi jako stavební dusadlo na štěrk.... :lol: :D Ten pěch,co s nim kopáči někdy urychlují sedavost sypkého materiálu do výkopů a děr.Mimochodem tato hlava je extrém v tom,že ten ventil je takhle odpařený...majitel byl asi koňák,vyhovovalo mu se třást za jízdy nejízdy....Už i ten prostřední vál pomalu vypovídal službu.... což je co říct :roll: :) :wink: Ale to není vše....jak vám odejde vršek,jde do kopru někdy i spodek....je odmašťovanej a tak z kruhů a válců je za chvilku další výbrus...není to pravidlem,ale stává se to. :wink:

31.1.08, 18:16
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další