Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Koupě fáčka rok 89 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ještě vytáhni ty svíčky jak jsou mokré a zapal u toho zapalovač - jestli to hned uschne tak je to benzín a jestli to schnutí bude chvilku trvat tak je to voda ve válcích (těsnění, hlava, voda v nádrži).

Jinak k tomu otáčení - známý co mi dělal diagnostiku má lepší postup....postaví auto na nájezd k vratům a spouští ho dolů. Když jsem žíkal že zvednu jedno kolo, tak neee, tohle je jednodušší takže jsme jak magoři vždycky vytlačili auto nahoru, spustili, pak zas vytlačili a takhle snad 10x dokola :D

23.1.08, 10:15
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jiri píše:
udelej nejakou fotku co tam vlastne mas...

http://www.tuning.cz/s110r/UPRAVY/favorit.htm
mám tam karbec jako je na tomto odkazu

25.1.08, 21:05
Mistr mechanik

Příspěvek 
já ty ventily tahám na dvojku, sdělám víčko na řemenici se vůbec nedívám dám si do střihu třeba 3 dělám 2, prostě se dělají dva krajní a dva střední, stříhá první dělám čtvrtý, stříhá čtvrtý dělám první, střih ventilu je když se zavírá výfukový ventil a otvírá sací a nepadly tu vůle ventilů hliníkově zdvihátka 25 kovové 20 miloš

26.1.08, 15:13

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já ty ventily tahám na dvojku, sdělám víčko na řemenici se vůbec nedívám dám si do střihu třeba 3 dělám 2, prostě se dělají dva krajní a dva střední, stříhá první dělám čtvrtý, stříhá čtvrtý dělám první, střih ventilu je když se zavírá výfukový ventil a otvírá sací a nepadly tu vůle ventilů hliníkově zdvihátka 25 kovové 20 miloš

dík tak předstih jsem nastavil byl úplně rozhozenej ale je to asi k ničemu protože to auto mělo nějaké prase sundal jsem víko ventilů že je sešteluju a zhrozil jsem se. Je tam silnej nános černého bordelu od oleje ale už suchej zakouřenej že se to normálně samo loupe a na ventilech žádná vůle tak musí hlava dolů a jsem zvědavej co najdu tam.

26.1.08, 17:44

Příspěvek fáčfo 89
Tak jsem u toho koupeného fáčka seřídil vůle ventilů natočil rozdělovač na základní předstih dal nové svíčky a skusil to natočit chytlo to okamžitě chvilku jsem to nechal běžet pak jsem to vypnul a skusil zastartovat znova ale už to jen sem tam blaflo po vyndání svíček jsem zjistil že jsou úplně utopené od benzínu po očištění to znovu chytlo ale po chvilce to samo chcíplo a svíčky opět úplně mokré od benzínu. Tak to vypadá že tam asi benzín teče proudem.

28.1.08, 20:38

Příspěvek Re: fáčfo 89
heh - neměl bys jednodušší dát tam za 2000 nějaký solidní druhý motor? Jestli je to tak zakarbonované že se to loupe tak ti hrozí že se nějaký kousek uloupne, ucpe nějaký mazací kanál a zadřeš to, takže by to chtělo každopádně odkarbonovat. Jestli budeš dávat dolů hlavu tak můžeš zjistit že jsou připálené sedla, bude se to muset rovnat atd. a hned budeš na nějakých 1500 za repasi hlavy, potom třeba zjistíš že jsou špatné kroužky a za ty prachy jsi mohl mít druhý motor.

28.1.08, 21:08
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2