Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 17:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Klepání motoru. 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Mira007 píše:
už jsem na to přišel ale nevim proč mě to nenapadlo, byvaly majitel udělal vršek tak jsem si myslel že to je v cajku ale opak je pravdou klikovka v ...když chytnu ojnici zespodu a taham nahoru dolu tak to mlati....je tam vule veliká...to je v šitu.když dám jen šálky tak si asi nepomužu...přebrus kliky je drahý, mam možnost levně koupit motor z favorita.kamarad říkal že tady je technická oukej, ani se na motor nedívá jen šteluje karbec na emisích.výmaz čísla motoru tam neni provedeny ale co nevidět až to pojede tak budu dělat přepis na mě takže u teto přiležitosti by to šlo zrovna provest výmaz né?dík

tak ale to ti musela už před volnoběhem svítit kontrolka mazání ne? miloš

8.2.08, 12:56
Pspvek Reklama

Příspěvek 
nesvítila snažím se zjistit, proč

8.2.08, 12:59
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Mira007 píše:
nesvítila snažím se zjistit, proč

protože jak máš velkou vůli v ojničním ložisku a dobrý hustý olej tak kontrolka po startu problikává a při telém motoru svítí už při 1500 otáčkách, na řídký olej svítí skoro pořád miloš

8.2.08, 13:14

Příspěvek 
jo asi jsem to špatně formuloval to proč -měl jsem napsat snažím se zjistit proč kontrolka nesvítila...jak to vyřešit s tema šalama si moc nepomužu vidim to na ten druhy motor..

8.2.08, 13:23
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Mira007 píše:
jo asi jsem to špatně formuloval to proč -měl jsem napsat snažím se zjistit proč kontrolka nesvítila...jak to vyřešit s tema šalama si moc nepomužu vidim to na ten druhy motor..

to nijak neřeš bez přebroušení se nikam nehneš to je jen apráce která nikam nevede a počítej čas, práci,přebroušení, těsnění pak něco nepůjde zas to předělávat, na vrakecu když potřebuji motor zavolají slyším beru, miloš

8.2.08, 13:43

Příspěvek 
tak to i udělám ale dam tam favo zrovna dnes jedu pro uhlovku a pro 5qalt

8.2.08, 13:47
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3