Nejčastější závada na HTP 1.2 ?!
Autor |
Zpráva |
Xxenon
|
OK. Pokusím se to zlepšit.
_________________ Xxenon
|
5.2.08, 21:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Xxenon píše: patrik-hp píše: :D Inu teoretiku... A co mi tim chceš říct? ...Že za to může benzín????Dobře,ale jak najivní konstatování k budoucím majitelům nového vozidla. Když konstuuji motor,neberu přeci ohledy na kvalitu benzínu,která je kolísavá,ale počítám s tím...O čem je pak spolehlivost,když musim se skumavkou k pumpě???! To z prvé...za druhý ty tlaku,když to není konstrukcí,chybou obrábění nebo tou kvalitou materiálu ventilů,sedel,proč ty sedla a celkově i hlava mají konstrukci tak blbou,že neodvádějí dostatečně teplo z ventilu do hlavy?....mají jiný rozměr sedla nebo ventilu?Nebo snad vačka a její podivnej průběh časování?A jak to,že ostatní automobilky s tím problém nemají???????????A výkon mají jaksi podobný???Hledej tedy chyby,neposlouchej kydy....A ten tvůj tlak je proti přeplňování o ničem.,A stále se nic nepodpaluje a to je hukot,na kterej nějakej tříhrnec s teplotou ve výfuku nekonkuruje.....Tak že si jdi číst teorie slitiny sedel na vozy před první světovou a jejich reakce na palivo a já se budu držet kvality NPR,který jsem nikdy neviděl podpálený.Každej svého názoru na věc ty moderno......Ty jsi chytrý ale čistokrevnej teoretik.....protože se nesměješ Ale oni tam prostě mají nějakou chybu a to je vrací nazpět.....do století páry Musel jsem si Tvojí glosu několikrát přečíst abych pochopil Tvoje zapálení pro věc a argument porovnávání konstrukce turbomotoru s atmosférickým. Jenom mi nejde na rozum, čistě teoreticky, jak je mým zvykem, proč ty „parní stroje“ jsou vlastně nejprodávanějším motorem. nevim..... Možná,že i tím,že už tu vadu odstranily...A ta cena je taky nějaká příznivá...ono dát dalších 60 za čtyřválec.....ceny jsou to obrovský
|
9.2.08, 22:50 |
|
|
florisimo
|
když jsme měli oltcita, tak jsme nějakou závadu poznali, až když jel jen na 2válce. Zajímavý bylo, že po odpojení jednoho zapalovacího kabelu se chod motoru nezměnil a táhl stejně jak na všechny 4. Jen jednou nám vypověděl službu, a to když se zasral filt benzínu. Jinak pokud měl hodně benzínu jel furt!!!
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
9.2.08, 23:51 |
|
|
Xxenon
|
patrik-hp píše: Xxenon píše: patrik-hp píše: :D Inu teoretiku... A co mi tim chceš říct? ...Že za to může benzín????Dobře,ale jak najivní konstatování k budoucím majitelům nového vozidla. Když konstuuji motor,neberu přeci ohledy na kvalitu benzínu,která je kolísavá,ale počítám s tím...O čem je pak spolehlivost,když musim se skumavkou k pumpě???! To z prvé...za druhý ty tlaku,když to není konstrukcí,chybou obrábění nebo tou kvalitou materiálu ventilů,sedel,proč ty sedla a celkově i hlava mají konstrukci tak blbou,že neodvádějí dostatečně teplo z ventilu do hlavy?....mají jiný rozměr sedla nebo ventilu?Nebo snad vačka a její podivnej průběh časování?A jak to,že ostatní automobilky s tím problém nemají???????????A výkon mají jaksi podobný???Hledej tedy chyby,neposlouchej kydy....A ten tvůj tlak je proti přeplňování o ničem.,A stále se nic nepodpaluje a to je hukot,na kterej nějakej tříhrnec s teplotou ve výfuku nekonkuruje.....Tak že si jdi číst teorie slitiny sedel na vozy před první světovou a jejich reakce na palivo a já se budu držet kvality NPR,který jsem nikdy neviděl podpálený.Každej svého názoru na věc ty moderno......Ty jsi chytrý ale čistokrevnej teoretik.....protože se nesměješ Ale oni tam prostě mají nějakou chybu a to je vrací nazpět.....do století páry Musel jsem si Tvojí glosu několikrát přečíst abych pochopil Tvoje zapálení pro věc a argument porovnávání konstrukce turbomotoru s atmosférickým. Jenom mi nejde na rozum, čistě teoreticky, jak je mým zvykem, proč ty „parní stroje“ jsou vlastně nejprodávanějším motorem. nevim..... Možná,že i tím,že už tu vadu odstranily...A ta cena je taky nějaká příznivá...ono dát dalších 60 za čtyřválec.....ceny jsou to obrovský
Je to samozřejmě také o materiálu a jeho ceně. Ona se ta závada zase neobjevuje tak často. Podle mých informací nejčastěji u nás, na Slovensku, Polsku, Maďarsku a dále na východ. Spíše je to u lidí, kteří si z důvodu ceny koupí tří válec ale chtějí aby se pro stálost výkonu choval jako „dospělej“ motor. Když jedu po D1 do Brna se svojí TDI, hrubou cestovní rychlostí 160 a po celo dobu se mě snaží držet Fabie s HTP jak to asi může s jejím motorem dopadnout.
_________________ Xxenon
|
10.2.08, 00:37 |
|
|
|