Autor |
Zpráva |
palamonti
|
loziska
mam otaku, ak vymenim len panvy na loziskach kluky a ojnic a neprebrusim capy na kluke oplati sa to robit?
|
11.2.08, 21:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: loziska
palamonti píše: mam otaku, ak vymenim len panvy na loziskach kluky a ojnic a neprebrusim capy na kluke oplati sa to robit?
a proš to chceš dělat? miloš
|
11.2.08, 21:31 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A na jakym aute ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.2.08, 22:06 |
|
|
Kristensen
|
Záleží v jakém stavu budou čepy, pokud to bude drážkovaný tak ti to vydrží 500km, pokud budou čepy pěkně hladký, rozměry v toleranci, jen jsou prostě pánve ojetý tak ti to vydrží klidně dalších 50 000km
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
11.2.08, 22:24 |
|
|
palamonti
|
no nektore su uz drazkovane, a ked to mam uz rozobrate chcem to vymenit len neni lahke najst nekoho nablizku kdo to robi
|
11.2.08, 22:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
palamonti píše: no nektore su uz drazkovane, a ked to mam uz rozobrate chcem to vymenit len neni lahke najst nekoho nablizku kdo to robi
Tak to radsi nech jak to je ... jinak se nove saly vyhoblujou a bude to to same
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.2.08, 22:35 |
|
|
patrik-hp
|
To není nikde okolo město a v něm motorárna?Lepe se to dělá s jednou klikou v ruce a druhou v motoru...přijedeš s polorozpadlym motorem a kliku si odvezeš přebroušenou,výměnným způsobem,pokud jí tedy mají....Jinak pokud máš motor na cucky,tak to se shání obtížně...musíš s tím křivým klackem cestovat....což není lahoda....na netu se mrkni...musíš najít poblíž...popř...z Čech a poštou...Ale to poštovný vyjde asi jako to broušení
|
11.2.08, 23:00 |
|
|
Drak
|
A ten motor předtím zaklepal, nebo z jakýho důvodu to chceš měnit?
Jestli nezaklepal, tak to neměň a slož to zpět, kduž dáš na nebroušenou kliku nový šály tak 40/60 že ti to zaklepe, tyhle motory ti na jeden šál a pravidelné výměně oleje naběhají přes půl milionu, takže není důvod to měnit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.2.08, 06:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: To není nikde okolo město a v něm motorárna?Lepe se to dělá s jednou klikou v ruce a druhou v motoru...přijedeš s polorozpadlym motorem a kliku si odvezeš přebroušenou,výměnným způsobem,pokud jí tedy mají....Jinak pokud máš motor na cucky,tak to se shání obtížně...musíš s tím křivým klackem cestovat....což není lahoda....na netu se mrkni...musíš najít poblíž...popř...z Čech a poštou...Ale to poštovný vyjde asi jako to broušení
patriku já bych nikomi nedoporučoval brusírnu všera jsem se opět přesvědčil v jednom servisu že je to na věčné problémy, musí to být oskoušený brusič který odpovídá i za pánvem prostě za celou sestavu, že si jen přeměříš blok a pasujeto jak je do toho namotáno víc lidí brusič, mistr, skladník, účetní, tak jsou výsledky na mrtvici miloš
|
12.2.08, 07:02 |
|
|
Gemini
|
palamonti píše: no nektore su uz drazkovane, a ked to mam uz rozobrate chcem to vymenit len neni lahke najst nekoho nablizku kdo to robi
odkial si ?
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
12.2.08, 12:00 |
|
|
palamonti
|
okolie BA, ale necham to asi tak, inak vlozky valcov zo 120 su ine ako 110?
|
12.2.08, 15:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|