Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29.11.24, 09:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Favorit nejde nastartovat 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiri píše:
no a nemas jen sptne dane kabely na rozdelovaci ... zkus prehodit mezi sebou.. dva a dva .. vzdy ty co jsou proti sobe... jako po 180stuponich... a zkus to..

když by to bylo přehozené tak motor střelí, ale bedo to taky zkontroluj čvrtý válec do střihu, a palec musí být v poloze u prvního válce a ve směru doprava musí být zapojený třetí, pak čtvrtý a nakonec druhý a co VN kabely jejich odpor pořád mám na paměti fáčko které nešlo nastartovat a na roztlačení na drc a byl neprůchodný kabel 3 a 2 miloš

17.2.08, 10:00
Pspvek Reklama

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Jiri píše:
no a nemas jen sptne dane kabely na rozdelovaci ... zkus prehodit mezi sebou.. dva a dva .. vzdy ty co jsou proti sobe... jako po 180stuponich... a zkus to..

když by to bylo přehozené tak motor střelí, ale bedo to taky zkontroluj čvrtý válec do střihu, a palec musí být v poloze u prvního válce a ve směru doprava musí být zapojený třetí, pak čtvrtý a nakonec druhý a co VN kabely jejich odpor pořád mám na paměti fáčko které nešlo nastartovat a na roztlačení na drc a byl neprůchodný kabel 3 a 2 miloš

dobrá skontroluju ještě jednou ty válce kabely jsem skoušel mám dvoje jedny nové ale nejde mě na rozum že hned poprvé to na moment chytlo ale hned to zas chcíplo a svíčky úplně uchlastané

17.2.08, 13:26
rejpal

Příspěvek 
Beda píše:
...nejde mě na rozum že hned poprvé to na moment chytlo ale hned to zas chcíplo a svíčky úplně uchlastané

To zní jako přeplavený karburátor...

17.2.08, 13:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
fatal píše:
Beda píše:
...nejde mě na rozum že hned poprvé to na moment chytlo ale hned to zas chcíplo a svíčky úplně uchlastané

To zní jako přeplavený karburátor...

právě si také myslím že to bude karbcem mám ještě jeden nějakej Lekr tak ho tam jdu zkusit nebo už jsem přemejšlel že tam dám ze 120 nějakej

17.2.08, 13:38

Příspěvek 
Beda píše:
slovacek.milos píše:
Jiri píše:

dobrá skontroluju ještě jednou ty válce kabely jsem skoušel mám dvoje jedny nové ale nejde mě na rozum že hned poprvé to na moment chytlo ale hned to zas chcíplo a svíčky úplně uchlastané

tak jsem kontroloval ty kabely a ten blbec Romskej je měl úplně zpřeházené první válec pálil když štřihal takže je srovnám a zkusím to

17.2.08, 13:54

Příspěvek 
Tak jsem seřadil kabely tak jak maj bejt a Fáčko šlape jak divé

17.2.08, 16:56
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2