|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Ano, jde.
|
18.2.08, 17:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Vít píše: však netlačím, tahám za přední čelo
To uz je jedno jestli se tlaci nebo taha, ale kazdopadne se auto pohybuje - pro me je jednodusi a pohodlnejsi tocit primo klikovkou.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
18.2.08, 17:37 |
|
|
Neex
|
Já to dělám přes kolo... mě osobně to přijde jako nejjednodušší než tahání nebo protáčení klíčem ale to asi záleží na zvyku...
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
18.2.08, 17:42 |
|
|
Neex
|
pnd23 píše: Jako s těma rychlostma je to jasne, že tam dám kvalt, vyndám svíčky atd., ale mě spíš zajímá jestli to jde, že budu točit ručně jedním předním kolem, které budu mít ve vzduchu.
jak už psal fatal jde to... dělám to taky
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
18.2.08, 17:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Neex píše: ...záleží na zvyku...
Přesně tak, mi zase nejvíce vyhovuje otáčení ráčnou s ořechem přímo na klikovce.
|
18.2.08, 17:45 |
|
|
DRYVER
|
Neex píše: asi záleží na zvyku...
Nejspis joo no- kdo uz to mas zazity, tak je jeho metoda nejrychlejsi, protoze to dela porad stejne a zdokonaluje se v tom
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
18.2.08, 17:47 |
|
|
patrik-hp
|
pnd23 píše: Jako s těma rychlostma je to jasne, že tam dám kvalt, vyndám svíčky atd., ale mě spíš zajímá jestli to jde, že budu točit ručně jedním předním kolem, které budu mít ve vzduchu.
Dokonce musíš jen jedním,druhé musí být na zemi.... Jinak si klíďo zvedni obě kola a vyzkoušej jestli se bude točit motor přes kvalt...
|
18.2.08, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|