Autor |
Zpráva |
Antik
|
Jaký benzín mohu použít do Škoda 120 ?
Zdravím všechny.
Mám dotázek. Mam po výměně ve své škoda 120 M jiný motor, který má na vodní pumpě vyražené číslo 365686 /7* N.
dá se sehnat nějaká informace o tom jestli mohu lejt do nádrže Natural 9x atd ?
Předem díky za info.
Antik
|
23.2.08, 16:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jaký benzín mohu použít do Škoda 120 ?
Antik píše: Zdravím všechny. Mám dotázek. Mam po výměně ve své škoda 120 M jiný motor, který má na vodní pumpě vyražené číslo 365686 /7* N. dá se sehnat nějaká informace o tom jestli mohu lejt do nádrže Natural 9x atd ? Předem díky za info. Antik
zkus 95 a ne moc jinak ti ho romové navrtají matiční je nebezpečná miloš
|
23.2.08, 16:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tyjo /7 je motor 130, takze minimalni oktanovy cislo 95 ... tedy natural 95 a vejs ... a nutno dodat aditivum na ochranu ventilovych sedel
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.2.08, 16:52 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Matthes píše: Tyjo /7 je motor 130, takze minimalni oktanovy cislo 95 ... tedy natural 95 a vejs ... a nutno dodat aditivum na ochranu ventilovych sedel
Aby to nebyla 1000MB....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
23.2.08, 17:15 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Viky píše: Matthes píše: Tyjo /7 je motor 130, takze minimalni oktanovy cislo 95 ... tedy natural 95 a vejs ... a nutno dodat aditivum na ochranu ventilovych sedel Aby to nebyla 1000MB....
hm, fotka bloku ze strany by nam to objasnila
|
23.2.08, 17:46 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tušim že /7 měla moje 105
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.2.08, 17:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: oki.
Antik píše: Oki ja to vbyfotim až bude světlo. ale kde co mám nafotit ? Poište pls přesněji. Každopádně stam zatim cpu special 91
Takovato fotka by pomohla, vyfuk tam muze byt samozrejme
EDIT: Jezis von to smazal - zabit a zahrabat.
|
23.2.08, 21:00 |
|
|
Antik
|
OKI
Matthes píše: :shock: hm, fotka bloku ze strany by nam to objasnila
oki, ja to nafotim, jem řekněte kde co mám konkrétně nafotit. samo až bude světlo.
|
23.2.08, 21:01 |
|
|
Antik
|
Matthes píše: Antik píše: Oki ja to vbyfotim až bude světlo. ale kde co mám nafotit ? Poište pls přesněji. Každopádně stam zatim cpu special 91 Takovato fotka by pomohla, vyfuk tam muze byt samozrejme
Dobra ,ale asi zklamu fotkou, vypadá to stejně jako v jinech škodulích, akorát je tam možná více špíny.
Oproti tomu obrázku, je to sakra rozdíl.
hlavně netušim co by tam bylo k vidění.
Motor jsem koupil ,když se mi vylágroval ten původní co tam byl z výroby.
Udajně majitel škoduli sešrotoval po nehodě ale motor zachránil, byl před nehodou pul roku po GO.
|
23.2.08, 21:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Antik píše: Dobra ,ale asi zklamu fotkou, vypadá to stejně jako v jinech škodulích, akorát je tam možná více špíny. Oproti tomu obrázku, je to sakra rozdíl. hlavně netušim co by tam bylo k vidění. Motor jsem koupil ,když se mi vylágroval ten původní co tam byl z výroby. Udajně majitel škoduli sešrotoval po nehodě ale motor zachránil, byl před nehodou pul roku po GO.
No to neres, ja vim co mam videt
|
23.2.08, 21:10 |
|
|
Antik
|
dobra, ale hlavne pak dej vedet co a jak s benzínem jako amatérovi, at v tom mam pak jasno.
|
23.2.08, 21:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
|
23.2.08, 21:16 |
|
|
Antik
|
koukam na to a je to kotel
nemyslim že dělám něco špatně.
ale když na něco odepisuju, nechám tam to co se toho týká a to na co odepisuju, nebudu tam přece dávat celou konverzaci.
zakázanýho tu nic nemam, tak pak netušim co tim sleduješ
|
23.2.08, 21:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Antik píše: koukam na to a je to kotel nemyslim že dělám něco špatně. ale když na něco odepisuju, nechám tam to co se toho týká a to na co odepisuju, nebudu tam přece dávat celou konverzaci. zakázanýho tu nic nemam, tak pak netušim co tim sleduješ No ze sem po tobe musel opravit vsechny citace, umazals vzdy posledni [/quote]
|
23.2.08, 21:33 |
|
|
Antik
|
ahaa
Matthes píše: Antik píše: koukam na to a je to kotel nemyslim že dělám něco špatně. ale když na něco odepisuju, nechám tam to co se toho týká a to na co odepisuju, nebudu tam přece dávat celou konverzaci. zakázanýho tu nic nemam, tak pak netušim co tim sleduješ No ze sem po tobe musel opravit vsechny citace, umazals vzdy posledni [/quote]
to jak jsem umazal , to proto že jsem psal chyby tak jsem to smazal a napsal znova.
|
23.2.08, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|