|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jan111
|
octavia 1,9tdi rozvody
nemate prosim někdo maluvku nastaveni vačky ,čerpadla ,klikovky při vyměně řemenu chci to zkusit doma vyměnit snad neni potřeba nějaké specialni nařadi
|
24.2.08, 14:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já bych to neriskoval
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.2.08, 14:58 |
|
|
Jarda S.
|
jinak já je dělal jednou na seatu td a tam čepradlo mělo v řemenici díru pro zakolíkování ve správnej poloze, a vačka měla na konci drážku pro zajištění destičkou, a pak bylo "okýnko na setrvák kde musely bejt rysky proti sobě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.2.08, 15:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: octavia 1,9tdi rozvody
jan111 píše: nemate prosim někdo maluvku nastaveni vačky ,čerpadla ,klikovky při vyměně řemenu chci to zkusit doma vyměnit snad neni potřeba nějaké specialni nařadi
si to čmárni barvou a dej druhý řemen na to samé místo, a co třeba držák motoru tu hrazdu máš? jinak mnoho štěstí miloš
|
24.2.08, 15:03 |
|
|
jan111
|
kdo se boji nesmi do lesa
dělal jsem to na 1,9 felicii,ale už si to nepamatuju
přičku na motor mam
mam takovy pocit ,že na vačce jsem měl sundany viko ale nevim už proč
|
24.2.08, 15:15 |
|
|
Jarda S.
|
jan111 píše: mam takovy pocit ,že na vačce jsem měl sundany viko ale nevim už proč
na konci je zářez pro destičku
|
24.2.08, 15:18 |
|
|
jan111
|
spravně diky ach ta hlava
|
24.2.08, 15:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jan111 píše: spravně diky ach ta hlava
zářez vzadu na vačce víš. na setrváku je ryska a na čerpadle 6M šroubek, na kladku je potřeba zrcátko, není vidět na rysky když ji napínáš, přesto doporučuji si označit řemen a kola a podle starého si značky udělat na novém, pokud se někdo hrabal v čerpadle klidně se můžeš dostat o zub mimo toleranci a bez vag TDi grafu čerpadlo nenastavíš miloš
|
26.2.08, 06:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|