Autor |
Zpráva |
David
|
Tohle musíte vidět
Rodiče si koupily felicii a tohle tam bylo http://www.hicos.cz/garage/reno.php?Bid ... =333&nejm=Škoda_Felicia_(VW)&niw=9cc no to je neuvěřitelné jsem to musel okamžitě předělat na originál jak to má být. Se pak nedivym že auta hořej
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
24.2.08, 21:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To je neco pro Semika skoda ze uz spi
No ja mam jednu cokoladku na radio ale tohle je husty
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.2.08, 21:20 |
|
|
David
|
To je mazec halvně ten nataženej kabel pod tou pojistkou. Tak někdo přivedl + do radia
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
24.2.08, 21:23 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
No to je zaujimave..... ja som to mal podobne na mojom .... a este k tomu to ten magor neizoloval a tak mi to skoro vyhorelo ... v priebehu tyzdna som z auta vyhodil asi 2 km zbytocnych kablov .... niektory ludia su fakt debilny ......
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
24.2.08, 21:40 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No, když tohle vidím , to já jsem normálně elektrikář
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
24.2.08, 22:01 |
|
|
Šemik
|
Tak to je mazec no
Ale podobných věcí jsem v autách potkal už nespočet, lidi jsou holt prasata a do aut všude dávaj čokolády, rychlospojky, izolačkové spoje a jiné prásarny Jsou i auta kde to navadí (třeba Bukajova plynovka ) tam jsem se izolačkových spojů i sám dopustil když jsme instalovali ETZ z Fá, ale to je auto kde tohle celkový stav zhoršit už opravdu nemůže ) ale do normálního auta tohle nepatří.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.2.08, 07:36 |
|
|
fatal
rejpal
|
Re: Tohle musíte vidět
David píše: Rodiče si koupily felicii a tohle tam bylo...
Pěkné, pán byl umělec...
|
25.2.08, 07:45 |
|
|
cyz
|
Tohle je docela v klidu, viděl jsem horší věci
|
25.2.08, 12:48 |
|
|
octavio
|
cyz píše: Tohle je docela v klidu, viděl jsem horší věci
Úžasné veci ľudia doma dokážu....
|
25.2.08, 13:21 |
|
|
alda
|
Tak to je nic proti tomu co jsem našel já pod palubovkou když jsem koupil auto. Chlap si dělal otáčkoměr tím stylem, že střeva nacpal do plechovky od lančmítu, tu ovázal kusem hadru aby to odizoloval a přichytil to ke konzoli od volantu normální stolařskou šroubovací svěrkou. Navíc si udělal elektriku zvonkovým drátem, takže pojistky byly vlastně zbytečný, protože při zkratu by zhořely ty zvonkáče místo pojistky. Takže celá elektrika znova. Škoda, že jsem to tenkrát neměl čím nafotit, to byste pánové opravdu nevěřili vlastním očím.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
25.2.08, 13:40 |
|
|
Kristensen
|
No buď rád že to nemá třeba v kufru CD měnič nebo nějakej subáč, to by sis pak z těch čokolád mohl stavit domečky jako z lega
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.2.08, 17:58 |
|
|
ventYl
|
ah... tak to ste nevidel este gucu kablov o velkosti mensieho macata :)))
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
25.2.08, 21:43 |
|
|
varok
|
Jo, lidi jsou hold kutilové. Někteří ale v dobrém slova smyslu a jiní ve špatném. Já jsem jednou viděl u kamaráda že měl na fáčku vypínač který je normálně pod spínači světel neosazený. Sloužil k ručnímu spínání ventilátoru chladiče a měl ho připojený zvonkovým drátem asi 0,35-0.5 mm. Už to tak ale koupil a jak jsem to viděl okamžitě jsem mu to předělal na dráty 1,5 mm a raději přes relátko.
|
22.3.08, 10:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|