|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
volnobeh lpg
jak zvysim volnobezne otacky na BRC? na karbec sahat NECHCI jo a na ten sroubek na zplynovaci radsi taky ne, jednou mi vystrelil a to bylo problemu nez se sehnal jiny.. jde to tim skrtidlem na hadici? nebo tim imbusem na zplynovaci? potrebuju z 600 o trochu vic.. pistni cep me o to prosil..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
27.2.08, 18:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Na reduktoru by měl být šroubek, kterým se to nastaví.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
27.2.08, 18:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: volnobeh lpg
kachnis píše: jak zvysim volnobezne otacky na BRC? na karbec sahat NECHCI jo a na ten sroubek na zplynovaci radsi taky ne, jednou mi vystrelil a to bylo problemu nez se sehnal jiny.. jde to tim skrtidlem na hadici? nebo tim imbusem na zplynovaci? potrebuju z 600 o trochu vic.. pistni cep me o to prosil..
ten imbus to je hrubá regulace a tím válečkem vedle to doladíš, první utahuj váleček až bude chcípat a pak povoluj až bude chcípat sám poznáš kdy budeš mít nejvyšší otáčky, jak budou zas moc vysoké utažením doladíš potřebné, pokud by hrozilo vyšroubování toho válečku povol si mírně imbusem miloš
|
27.2.08, 20:33 |
|
|
Beda
|
kachnis píše: jak zvysim volnobezne otacky na BRC? na karbec sahat NECHCI jo a na ten sroubek na zplynovaci radsi taky ne, jednou mi vystrelil a to bylo problemu nez se sehnal jiny.. jde to tim skrtidlem na hadici? nebo tim imbusem na zplynovaci? potrebuju z 600 o trochu vic.. pistni cep me o to prosil..
já to vždy šteloval tím šroubkem na splynovači a tím na hadici si šteluješ spotřebu já ho dotáhl pak jsem ho vyšrouboval o 2 otáčky a jezdil jsem se 120 za necelejch 6 litrů plynu
|
27.2.08, 22:37 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
aha,tak dik, zkusim radi ten imbus,kdyz to nepujde,dlabu na to..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.2.08, 11:38 |
|
|
Beda
|
kachnis píše: aha,tak dik, zkusim radi ten imbus,kdyz to nepujde,dlabu na to..
pokud to nepůjde tak můžou bejt už částečně stvrdlé membrány v splynovači
|
28.2.08, 17:50 |
|
|
Martin
|
Beda píše: pokud to nepůjde tak můžou bejt už částečně stvrdlé membrány v splynovači
Oni totiž změní stav.
Sry za provokaci.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
28.2.08, 19:03 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
nemuze ta membrana prasknout a dostat se voda do spalovaku??
|
28.2.08, 20:17 |
|
|
Beda
|
kachnis píše: nemuze ta membrana prasknout a dostat se voda do spalovaku??
ne ta membrána tam je na plyn ne na vodu voda tam má svuj oddělenej průtok jen na ohřátí toho splynovače ta se do plynu dostat nemůže a pokud se pamatuji tak tam jsou dvě membrány jedna velká a druhá malá
|
28.2.08, 20:58 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak to jo..
|
28.2.08, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|