|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
bikeruh
|
Tak tohle me na mojem Ecotroniku delala indukcni civka, po vimene super
|
5.2.08, 19:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Chalupník Milan
|
Mě něco podobnýho udělali na ecotronicu v servisu, jiný rozdělovač, ten co hlásí ETZ kablíkem jak má pálit a ETZ. Akorát si myslím, že to nějak moc žere, a je to míň živý, jako kdyby byl malý předstih. Dá se u tohoto rozdělovače nějak manuálně nastavit? Příčina této předělávky byla, že to pak nešlo nastartovat vůbec, možná to bylo a je tím špatným kostřením výkonového modulu řídící jednotky.
_________________ Milan
|
28.2.08, 06:43 |
|
|
Xxenon
|
Chalupník Milan píše: Mě něco podobnýho udělali na ecotronicu v servisu, jiný rozdělovač, ten co hlásí ETZ kablíkem jak má pálit a ETZ. Akorát si myslím, že to nějak moc žere, a je to míň živý, jako kdyby byl malý předstih. Dá se u tohoto rozdělovače nějak manuálně nastavit? Příčina této předělávky byla, že to pak nešlo nastartovat vůbec, možná to bylo a je tím špatným kostřením výkonového modulu řídící jednotky.
A to mimo rozdělovače a modulu zapalování, zůstalo všechno, včetně Ecotronic karburátoru tak jak bylo?
_________________ Xxenon
|
28.2.08, 19:07 |
|
|
Chalupník Milan
|
Ano, podtlaková regulace předstihu není, zapalování je rozdělovačem s odstředivým regulátorem a elektronickým modulem. Možná se vrátím na ecotronic jednotku, pokud tam bude ta závada s vadnou kostrou, ale nevím jak bude spolupracovat s tímto rozdělovačem (původní vyhodili).
_________________ Milan
|
2.3.08, 19:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Chalupník Milan píše: Ano, podtlaková regulace předstihu není, zapalování je rozdělovačem s odstředivým regulátorem a elektronickým modulem. Možná se vrátím na ecotronic jednotku, pokud tam bude ta závada s vadnou kostrou, ale nevím jak bude spolupracovat s tímto rozdělovačem (původní vyhodili).
spoluptacovat s rozdělovačem bude, jetli je to líné přidej ve směru doleva, z motroniku máš jetronik mně tak jezdí pár aut a OK miloš
|
2.3.08, 21:02 |
|
|
Xxenon
|
Chalupník Milan píše: Ano, podtlaková regulace předstihu není, zapalování je rozdělovačem s odstředivým regulátorem a elektronickým modulem. Možná se vrátím na ecotronic jednotku, pokud tam bude ta závada s vadnou kostrou, ale nevím jak bude spolupracovat s tímto rozdělovačem (původní vyhodili).
Dost dobře si tu spolupráci neumím představit. Ecotronic používá z 80% k řízení motoru zapalování a z 20% přívěru karburátoru. Touto změnou se z něho stal jakýsi hybrid, který sice pravděpodobně pojede, ale je ovládán dvěma nezávislými prvky, které o sobě nevědi. Docela by mě zajímalo co se odehrává v katalyzátoru.
_________________ Xxenon
|
2.3.08, 22:44 |
|
|
|