Autor |
Zpráva |
ventYl
|
60tka u nas dlho neostane... tiez sa bude menit na 50, s tym, ze pribudne viac znaciek s tahmi 70km/h a mali by zmiznut vsetky 40tky.
idealne by zrejme bolo nieco take, ako maju v nemecku na dialniciach. tam je odporucana 130tka, niekde je aj prikazana, ale dodrzovat sa inde nemusi. v momente, ak cloveku pri dopravnej nehode dokazu rychlost prevysujucu 130, napriklad podla stavu vraku, alebo brzdnej drahy, stava sa automaticky spoluvinnikom nehody a neplati mu zakonne poistenie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
29.2.08, 19:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ritchma
|
Tak já jezdim po městě dle uvážení i hodně přes sto, ale někde v centrech je ta 50ka prostě nevyhnutelná a i já tak jezdim. Ale když pak vidim ty kretény jak se postaví na úsek nikoho kde prostě neni šance že by někdo odněkud vyběh a na takovym úseku chytaj místo toho aby si stoupli někam ke škole, nebo na nějaký kritický místo, to ne Prostě většinou z lidí tahaj prachy místo toho aby se snažili aby měli lidi v podvědomí že zrovna na tomhle úseku chytaj a ten úsek je zrovna kritickej. To že to někdo přišlápne mezi polema kde je ještě město je přece jedno......
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
29.2.08, 20:24 |
|
|
bobo23
|
No u náš často měří u školy, ale má to jeden háček... většinou v noci a to ještě hlavně o víkendech... je tam totiž třicítka, takže tam slušně rýžujou...
|
1.3.08, 12:53 |
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.3.08, 13:23 |
|
|
alda
|
Jura píše: alda píše: Teď když měšťáci nafasovali nový radary, tak je můžu čekat kdekoliv. Jezdím v noci stejnou trasu už 5let a včera jsem je tam potkal poprvé a zrovna když jsem trochu přišlápnul plyn. Jinak jezdím pianko i v noci. Ta pokuta dost bolí. A kde se ti to stalo v Brně? Sem taky Brňák, tak se to hodí....
Před vozovnou Komín. Ale jak říkám, bylo to poprvé za 5let, tak nevím jak zrovna tam jsou často. Prostě byla půlnoc, nikde ani noha tak jsem to pustil z kopečka a pak už na mě jenom blýskl fotoblesk a už si to šinuli za mnou. Nakonec jsem to šel druhý den zaplatit přímo policajtům, tak mám na památku aspoň bločky. Českou poštu podporovat nehodlám...
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
3.3.08, 10:04 |
|
|
cyz
|
Sakra už i v Brně? Já co jsem tam bydlel tak pamatuju že byli vždycky akorát v Černovicích pod mostem a to na mě dělalo dojem že spíš chrápou.....se služebním jsme jezdili po městě jak prasata a nikdy nás nezměřili.
|
3.3.08, 10:58 |
|
|
DRYVER
|
alda píše: Před vozovnou Komín.
Tos jel tam kolem toho intru pres most smer Jundrov?? Na tom intru sem kdysi bydlel a nidky sem tam policajty nevidel kdyz sem se vracel v noci z hospudky
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
3.3.08, 16:08 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Ritchma píše: Tak já jezdim po městě dle uvážení i hodně přes sto, ale někde v centrech je ta 50ka prostě nevyhnutelná a i já tak jezdim. Ale když pak vidim ty kretény jak se postaví na úsek nikoho kde prostě neni šance že by někdo odněkud vyběh a na takovym úseku chytaj místo toho aby si stoupli někam ke škole, nebo na nějaký kritický místo, to ne Prostě většinou z lidí tahaj prachy místo toho aby se snažili aby měli lidi v podvědomí že zrovna na tomhle úseku chytaj a ten úsek je zrovna kritickej. To že to někdo přišlápne mezi polema kde je ještě město je přece jedno...... No unás to měří u školy měšťác (od rána do večera)i. Tudle mě s kámošem zastavily za 32km/h je tam 30. Tak sem se chvíly hádal, že jim nic nedám a ať si tu fotku strčej někam. Po chvilce hádání kámoš vystoupil předhodil placku vojenské policie a že tomu měšťákovi rozbije hubu jestli to bude dál zkoušet. Pak mě poučil že by měl mít u sebe kalibrační listinu a pokud nemá a zastaví třeba o pět kilometrů tak normálně nezaplatit a jít před komisi. Prý se to dá usmlouvat na chyby měřidel a taky nato, že si věnoval pozornost vozovce, aby si někoho nezranil a ne přístrojovému štítu jestli jedeš +- 5 km/h
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
3.3.08, 18:25 |
|
|
Dawid130
|
Všichni jsme chodili do autoškoly a tam nás učili dodržovat rychlost, takže pokud si někdo přišlápne a jede víc než má je to jen a jen jeho problém a neměl by být naštvaný na policii, dělájí svou práci ikdyž většina lidí v tm vidsí jen dolovaní peněz. Je to hold přestupek jako každej jinej. Já už mám taky dva byödy dole za rychlost a vůbec jsem se nehádal a beze slov zaplatil, pač jsem prostě porušil něco co jsem neměl. Neříkám že jsem svatoušek taky jezdim rychle denně najedu přes 200 km a za posledních 7 měsíců mě nazastavili ani jednou. Ale jezdím pořád stejné trasy takže už vím kde stojí a tam to projedu pomalu. jel jsem dálnici Mohelnice nebo kde to začíná až nakonec za olomouc v kuse pořád 190-200 tachometrických a nikde nikdo.
|
3.3.08, 19:44 |
|
|
Šemik
|
Dawid130 píše: Všichni jsme chodili do autoškoly a tam nás učili dodržovat rychlost, takže pokud si někdo přišlápne a jede víc než má je to jen a jen jeho problém a neměl by být naštvaný na policii, dělájí svou práci ikdyž většina lidí v tm vidsí jen dolovaní peněz. Je to hold přestupek jako každej jinej. Já už mám taky dva byödy dole za rychlost a vůbec jsem se nehádal a beze slov zaplatil, pač jsem prostě porušil něco co jsem neměl. Neříkám že jsem svatoušek taky jezdim rychle denně najedu přes 200 km a za posledních 7 měsíců mě nazastavili ani jednou. Ale jezdím pořád stejné trasy takže už vím kde stojí a tam to projedu pomalu. jel jsem dálnici Mohelnice nebo kde to začíná až nakonec za olomouc v kuse pořád 190-200 tachometrických a nikde nikdo.
S tou Fábií 1.2 kterou řešíš o topic výše
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.3.08, 19:52 |
|
|
Dawid130
|
Šemik píše: Dawid130 píše: Všichni jsme chodili do autoškoly a tam nás učili dodržovat rychlost, takže pokud si někdo přišlápne a jede víc než má je to jen a jen jeho problém a neměl by být naštvaný na policii, dělájí svou práci ikdyž většina lidí v tm vidsí jen dolovaní peněz. Je to hold přestupek jako každej jinej. Já už mám taky dva byödy dole za rychlost a vůbec jsem se nehádal a beze slov zaplatil, pač jsem prostě porušil něco co jsem neměl. Neříkám že jsem svatoušek taky jezdim rychle denně najedu přes 200 km a za posledních 7 měsíců mě nazastavili ani jednou. Ale jezdím pořád stejné trasy takže už vím kde stojí a tam to projedu pomalu. jel jsem dálnici Mohelnice nebo kde to začíná až nakonec za olomouc v kuse pořád 190-200 tachometrických a nikde nikdo. S tou Fábií 1.2 kterou řešíš o topic výše
jj jsem se divil ale na tacho to tak bylo.
|
3.3.08, 19:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.3.08, 20:05 |
|
|
CROWACK
|
Dawid130 píše: Šemik píše: S tou Fábií 1.2 kterou řešíš o topic výše jj jsem se divil ale na tacho to tak bylo.
Počítám je optimističtější než na 742 ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.3.08, 20:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: :shock: mazec tohle jede naše tdíčko
No jo tomu verim ... to mi kamos rikal ze taky zkousel s fobiji ... rozjel to po rovine tady kus na dalnici ... a pak je kopec dolu na tachaci prej 190 ... jenze jak ma HTP standartne ty galusky uzky tak mel co delat aby to uridil.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.3.08, 20:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Sadra17 píše: :shock: mazec tohle jede naše tdíčko No jo tomu verim ... to mi kamos rikal ze taky zkousel s fobiji ... rozjel to po rovine tady kus na dalnici ... a pak je kopec dolu na tachaci prej 190 ... jenze jak ma HTP standartne ty galusky uzky tak mel co delat aby to uridil.
nj tdi power jede všude
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.3.08, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|