Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Tak jsem lehčí o 3 body 
Autor Zpráva
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Dvě stě v městě, tři sta z místa...!!! :wink:

Obrázek

4.3.08, 01:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek 
zaragujem na pokuty :D
vzdy zalezi na tom koho stretnes a aku ma naladu
neviem ako u vas, ale u nas je to pokial viem tak, ze policajti maju nejaku kvotu na vybranie pokut, a aj keby vsetci jazdili ako anjeli tak tie pokuty musia nejak vybrat, je to svinstvo, v tomto im nezavidim.
ked volakde v noci na prazdnej ceste cihaju, ci niekto neide o 10km viac tak to je uz o prachoch, a vobec nie o bezpecnosti cestnej premavky.
alebo bazirovanie ci sa mi na stopke odvalovli kolesa 2 cm za sekundu alebo som uplne zastal a podobne nezmysly...

4.3.08, 01:39

Příspěvek 
nevim jak policie v čechách ale v ostravě se plat městské policie odvíjel od vybraných pokut. A co mě fakt nasralo že vybírali na 20 pokuty, kámoš tam jel 23 a už měl dva body.

4.3.08, 12:03
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Dawid130 píše:
nevim jak policie v čechách ale v ostravě se plat městské policie odvíjel od vybraných pokut. A co mě fakt nasralo že vybírali na 20 pokuty, kámoš tam jel 23 a už měl dva body.
T je to očem jsem mluvil normálně se snima dohádat a nechat si poslat předvolání před komisi. Tam se to dá prý vysvětlit, ale těm tupcům od městské prostě ne. Kolikrát řeknu zalatá státní ty lecos prominou.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

4.3.08, 12:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
Dawid130 píše:
T je to očem jsem mluvil normálně se snima dohádat a nechat si poslat předvolání před komisi. Tam se to dá prý vysvětlit, ale těm tupcům od městské prostě ne. Kolikrát řeknu zalatá státní ty lecos prominou.

Státní bych řekl jsou v pohodě. Jen městská dělá problémy. NO komisi bych nechtěl tam je to tvrzení proti tvrzení pokud to není podložený a já o tom slyšel spíše zápory, budou raději věřit statnm organum protoe ty prej nemají důvod lhat.

4.3.08, 13:07
rejpal

Příspěvek 
Dawid130 píše:
... budou raději věřit statnm organum protoe ty prej nemají důvod lhat.

V případě MP to zas tak moc neplatí, pokud se nemýlím, jdou pokuty do městské kasy, takže jsou tlačeni k maximálnímu pokutování (aby bylo více peněz na hrabání do kapes zastupitelů a jejich známých).

4.3.08, 13:11

Příspěvek 
fatal píše:
Dawid130 píše:
... budou raději věřit statnm organum protoe ty prej nemají důvod lhat.

V případě MP to zas tak moc neplatí, pokud se nemýlím, jdou pokuty do městské kasy, takže jsou tlačeni k maximálnímu pokutování (aby bylo více peněz na hrabání do kapes zastupitelů a jejich známých).

případ SP

4.3.08, 13:27
Moderátor

Příspěvek 
jak narazis na vola je to zly i u komise..kamos narazil v moste a bez ridicaku byl hoooodne dlouho a vzhledem k jeho zavislosti na volantu to byl trest neprimereny :)

http://kachnis.techsajt.cz

4.3.08, 13:32
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
jen přidám k tomu Brnu, často vidím ten městskej xindl měřit ulici co jezdí šalina 12 a 13, mezi zastávkami Dobrovského a Klusáčkova, ulice se jmenuje myslím Kounicova, je to rovina, široká cesta jako prase..a smozřejmě 50ka, a teď nově, už jsem je poněkolikáté viděl na dálnici od Svitav, starší tmavě modrej renault (snad laguna) s pražskou značkou, ještě stará třípísmenková SPZ, maj bradavici mezi světlama a na nárazníku blesk jako kráva, asi nějaká naše Kobra 11

4.3.08, 17:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
jen přidám k tomu Brnu, často vidím ten městskej xindl měřit ulici co jezdí šalina 12 a 13, mezi zastávkami Dobrovského a Klusáčkova, ulice se jmenuje myslím Kounicova, je to rovina, široká cesta jako prase..a smozřejmě 50ka, a teď nově, už jsem je poněkolikáté viděl na dálnici od Svitav, starší tmavě modrej renault (snad laguna) s pražskou značkou, ještě stará třípísmenková SPZ, maj bradavici mezi světlama a na nárazníku blesk jako kráva, asi nějaká naše Kobra 11

Tak včera v noci v Brně další radar. V kopečku pod sídlištěm Bystrc. Moje drahá polovička má oči jako ostříž, takže jsem kolem nich projížděl 40km/h. :wink: Vypadá to, že teď už je asi člověk může čekat kdekoliv. :roll:

5.3.08, 07:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3