Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Dvě stě v městě, tři sta z místa...!!!
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
4.3.08, 01:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zaragujem na pokuty
vzdy zalezi na tom koho stretnes a aku ma naladu
neviem ako u vas, ale u nas je to pokial viem tak, ze policajti maju nejaku kvotu na vybranie pokut, a aj keby vsetci jazdili ako anjeli tak tie pokuty musia nejak vybrat, je to svinstvo, v tomto im nezavidim.
ked volakde v noci na prazdnej ceste cihaju, ci niekto neide o 10km viac tak to je uz o prachoch, a vobec nie o bezpecnosti cestnej premavky.
alebo bazirovanie ci sa mi na stopke odvalovli kolesa 2 cm za sekundu alebo som uplne zastal a podobne nezmysly...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
4.3.08, 01:39 |
|
|
Dawid130
|
nevim jak policie v čechách ale v ostravě se plat městské policie odvíjel od vybraných pokut. A co mě fakt nasralo že vybírali na 20 pokuty, kámoš tam jel 23 a už měl dva body.
|
4.3.08, 12:03 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Dawid130 píše: nevim jak policie v čechách ale v ostravě se plat městské policie odvíjel od vybraných pokut. A co mě fakt nasralo že vybírali na 20 pokuty, kámoš tam jel 23 a už měl dva body. T je to očem jsem mluvil normálně se snima dohádat a nechat si poslat předvolání před komisi. Tam se to dá prý vysvětlit, ale těm tupcům od městské prostě ne. Kolikrát řeknu zalatá státní ty lecos prominou.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
4.3.08, 12:47 |
|
|
Dawid130
|
Josef.Radocha píše: Dawid130 píše: nevim jak policie v čechách ale v ostravě se plat městské policie odvíjel od vybraných pokut. A co mě fakt nasralo že vybírali na 20 pokuty, kámoš tam jel 23 a už měl dva body. T je to očem jsem mluvil normálně se snima dohádat a nechat si poslat předvolání před komisi. Tam se to dá prý vysvětlit, ale těm tupcům od městské prostě ne. Kolikrát řeknu zalatá státní ty lecos prominou.
Státní bych řekl jsou v pohodě. Jen městská dělá problémy. NO komisi bych nechtěl tam je to tvrzení proti tvrzení pokud to není podložený a já o tom slyšel spíše zápory, budou raději věřit statnm organum protoe ty prej nemají důvod lhat.
|
4.3.08, 13:07 |
|
|
fatal
rejpal
|
Dawid130 píše: ... budou raději věřit statnm organum protoe ty prej nemají důvod lhat.
V případě MP to zas tak moc neplatí, pokud se nemýlím, jdou pokuty do městské kasy, takže jsou tlačeni k maximálnímu pokutování (aby bylo více peněz na hrabání do kapes zastupitelů a jejich známých).
|
4.3.08, 13:11 |
|
|
Dawid130
|
fatal píše: Dawid130 píše: ... budou raději věřit statnm organum protoe ty prej nemají důvod lhat. V případě MP to zas tak moc neplatí, pokud se nemýlím, jdou pokuty do městské kasy, takže jsou tlačeni k maximálnímu pokutování (aby bylo více peněz na hrabání do kapes zastupitelů a jejich známých).
případ SP
|
4.3.08, 13:27 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jak narazis na vola je to zly i u komise..kamos narazil v moste a bez ridicaku byl hoooodne dlouho a vzhledem k jeho zavislosti na volantu to byl trest neprimereny
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
4.3.08, 13:32 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jen přidám k tomu Brnu, často vidím ten městskej xindl měřit ulici co jezdí šalina 12 a 13, mezi zastávkami Dobrovského a Klusáčkova, ulice se jmenuje myslím Kounicova, je to rovina, široká cesta jako prase..a smozřejmě 50ka, a teď nově, už jsem je poněkolikáté viděl na dálnici od Svitav, starší tmavě modrej renault (snad laguna) s pražskou značkou, ještě stará třípísmenková SPZ, maj bradavici mezi světlama a na nárazníku blesk jako kráva, asi nějaká naše Kobra 11
|
4.3.08, 17:10 |
|
|
alda
|
Vít píše: jen přidám k tomu Brnu, často vidím ten městskej xindl měřit ulici co jezdí šalina 12 a 13, mezi zastávkami Dobrovského a Klusáčkova, ulice se jmenuje myslím Kounicova, je to rovina, široká cesta jako prase..a smozřejmě 50ka, a teď nově, už jsem je poněkolikáté viděl na dálnici od Svitav, starší tmavě modrej renault (snad laguna) s pražskou značkou, ještě stará třípísmenková SPZ, maj bradavici mezi světlama a na nárazníku blesk jako kráva, asi nějaká naše Kobra 11
Tak včera v noci v Brně další radar. V kopečku pod sídlištěm Bystrc. Moje drahá polovička má oči jako ostříž, takže jsem kolem nich projížděl 40km/h. Vypadá to, že teď už je asi člověk může čekat kdekoliv.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
5.3.08, 07:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|