Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 02:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 superturbo 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek superturbo
nedávno tu michal fotil motor jezdící na M7ADSIVsuperturbo, já jsem dělal za sebou dva motory felicia rozvody, první jezdil pravidelně na helix super nebo ultra nevím už přesně interval 15.000 km, no nic moc ve vaně i nějaká kovová pilina, taky usazeninky, rozvody nešly dolu, ruce jsem měl jak prasátko, včera jsem dělal rozvody na feldě najeto 260.000 km, tahá pořád vozík, jezdí na plyn a když stím jedou do kopce přehazují benál aby to mělo lepší tah, pedál plynu je věčně na podlaze, odpovídá tomu i nález v řj. příprava směsi meze překročeny a podobně, pohled do klikovky nádhera, žádná usazenina jak nové, na vložkách je vidět takové boční šrafování asi po honování, rozvody šly v pohodě, ve vaně žádný kov, prostě to superturbo vzhledem k nízké ceně minerálu umí miloš

4.3.08, 08:21
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: superturbo
slovacek.milos píše:
nedávno tu michal fotil motor jezdící na M7ADSIVsuperturbo, já jsem dělal za sebou dva motory felicia rozvody, první jezdil pravidelně na helix super nebo ultra nevím už přesně interval 15.000 km, no nic moc ve vaně i nějaká kovová pilina, taky usazeninky, rozvody nešly dolu, ruce jsem měl jak prasátko, včera jsem dělal rozvody na feldě najeto 260.000 km, tahá pořád vozík, jezdí na plyn a když stím jedou do kopce přehazují benál aby to mělo lepší tah, pedál plynu je věčně na podlaze, odpovídá tomu i nález v řj. příprava směsi meze překročeny a podobně, pohled do klikovky nádhera, žádná usazenina jak nové, na vložkách je vidět takové boční šrafování asi po honování, rozvody šly v pohodě, ve vaně žádný kov, prostě to superturbo vzhledem k nízké ceně minerálu umí miloš

jj, teraz som po výmene....

4.3.08, 09:51
Metal (urg)

Příspěvek 
No aspoň mám vyřešené dilema co do nového motorku Š120LS nalít 8)

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

4.3.08, 21:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
je to dobrej olej :wink:

http://kachnis.techsajt.cz

5.3.08, 08:54
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
ondra120 píše:
no a já zas nemám vyřešeno, teď kvli nim nevim, jestli to do svýho stařečka nalít nebo ne

5.3.08, 09:00
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vít píše:
ondra120 píše:
no a já zas nemám vyřešeno, teď kvli nim nevim, jestli to do svýho stařečka nalít nebo ne

nesmíš mít akorát velké usazeniny v rozvodech, jinak ti je superturbo rozpustí a zhoustne tak že ho motor nenasaje miloš

5.3.08, 09:32
Hluchoň

Příspěvek 
to kdybych věděl co tam je... rozvody jsou 1,5 výměny oleje nový, tj cca 12 tisíc km, ale co se tma za tu dobu na minerál usadilo nikdo neví

5.3.08, 09:39
Profil ICQ

Příspěvek 
Já ho schánel a nesehnal :( 6 prodejen sem obešel,víc jich tu nemáme (aspon nevím) a seci zrušili nebo nikdy nemeli... :roll:

Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost
Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost

5.3.08, 10:19
Hluchoň

Příspěvek 
to mají i v Tescu... včera jsem na to zrovna koukal v Brně, předpokládám, že všechny Tesca mají stejný sortiment, tak to můžeš zkusit, jeslti máš někde poblíž

5.3.08, 10:48
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vít píše:
to mají i v Tescu... včera jsem na to zrovna koukal v Brně, předpokládám, že všechny Tesca mají stejný sortiment, tak to můžeš zkusit, jeslti máš někde poblíž

byl jsem v hodoníně v hypernově a tam taky není jen turbo plu já beru sudový miloš

5.3.08, 11:02

Příspěvek 
Tenhle olej bych hledal spíš v Avia shopu, co jsem viděl tak se prodává jako olej do nákladních aut.

5.3.08, 11:07
Profil ICQ

Příspěvek 
tak to je on, používam ho stále, akurát od kedy Slovnaft kúpul (Maďarský) Mol tak sa ťažšie zháňa...
vedel som že to nebude k dobrému... :roll:
Obrázek

5.3.08, 14:20

Příspěvek 
Byl sem v ostrave, tak sem obesel secky ty kramy (tesco,bauhaus...) a ten madit nikde :( Tak sem si rekl co nadelam, pridam tu stovku a naleju tam ten Mogul GX Pro,a ejhle,taky u nas neni :roll: Si uz pripadam jak dement, v mototechnach Mogul vubec,akorat u benzinky a v kaufu, a tam maji jenom toty dva:
http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=968
http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=974
Uz nechcu nic schanet, jenom mi reknete esi ten Super je na stejne urovni jako treba ten Madit,nebo mam priplatit :roll:

Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost
Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost

22.3.08, 08:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
když ten příspěvek vidím tak mám tu hypochondra na auto 1.6 felda, třeba v neděli ráno stane v 06.30 a kontroluje v přihrádce doklady, zjistí loužičku pod autem :shock: co mu nateče z ranní rosy a problém jak prase a už volá abych přijel asi protržený chladič nebo vytekl všechen olej, no dílo borec, moje superturbo si dal jednou, nakonec jsem mu ho musel vylít po 5000 km, prostě ten olej psychicky nevydržel, dává 5W před necelým rokem jsem mu dal do motoru 3.5 L a půl litru zbylo, před týdnem si koupil tři litry a když jsem doléval ten půllitr tak byl hodně tmavý a čumím do kanistru :shock: tam byl pěkný bordel, a že plná sintetika nestárne, prolezl jsem staré nádoby od superturba, čuměl i do 60 l soudku a čisto miloš

22.3.08, 08:30

Příspěvek 
venca.m píše:
Byl sem v ostrave, tak sem obesel secky ty kramy (tesco,bauhaus...) a ten madit nikde :( Tak sem si rekl co nadelam, pridam tu stovku a naleju tam ten Mogul GX Pro,a ejhle,taky u nas neni :roll: Si uz pripadam jak dement, v mototechnach Mogul vubec,akorat u benzinky a v kaufu, a tam maji jenom toty dva:
http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=968
http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=974
Uz nechcu nic schanet, jenom mi reknete esi ten Super je na stejne urovni jako treba ten Madit,nebo mam priplatit :roll:

Jen letmo jsem se koukal po tom Maditu a vypadá to že už se přestal vyrábět že už se doprodávají jen zásoby... Jinak já doporučuju "svůj" Mogul GX Pro :wink:

22.3.08, 10:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další