|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Palubka z FElicie do fáva
Autor |
Zpráva |
Mira007
|
toto je mi fakt divné.ten odpor k tomu palivoměru jsem dal na vodič ktery vede k plovaku-paralerne-druhy konec-kostra.budik nic.kdyz jsem odpor dal az k budiku tak to fakčilo.nevíte čím to je?nejakym zpusobem ten budik prestal fungovat a nevim jestli se da koupit zvlast
|
14.12.07, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mira007
|
Muzete mi nekdo pomoct?potrebuju vedet oznaceni jednoho tranzistoru, který mi shořel.Když si dáte tento odkaz,
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=1039&postdays=0&postorder=asc&start=0
tak si najdete palubovku-a ten tranzistor je tam na levé straně, když si najdete kontrolku paliva tak ten spodni vodič od žarovky vede právě k tomu tranzistoru, ktery mi shořel a ja nevim jeho označení.nevšiml jsem si toho ale pak mi začal praskat obvod kolem tej žarovky...asi to je tím...PROSIM POMOC
|
14.12.07, 23:01 |
|
|
vopaje
|
Míro,všeho zanechej a dones celou desku někomu,kdo se vyzná v elekrtonice.Celá deska má cca 7tranzistorů,nějaký šváb, stabilák a plno diod.Ve schématu /jak jsi dával odkaz/,máš jen znázorněn polovodičový blok.Nikde nemáš jistotu v tom,že pokud vyměníš součástku /tranzistor/ co je kaput,bude vše fungovat a můžeš nadělat víc škody,než užitku.čus Pavel
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
17.12.07, 03:44 |
|
|
Milan Koukal
|
označení je BC639 to je na tom tranzistoru napsany snat ti to pomůže.
C650
|
17.12.07, 13:48 |
|
|
Mira007
|
dík moc.Bylo toho tam špatneho víc.vymenil jsem 2 tranzistory.už fakčí ten palivomer ktery mi nesel.ale je tam spatne jeste neco, to, co rozsvicuje kontrolku-sviti porad ale mozna na to prijdu-kostru palivomeru jsem spojil napřímo z kostrou na konektoru protože kvui te vadne soucastce to neni ukostrene.ale kontrolku neresim.to je jedno.jinak funguje vse.
jeste ale musim nejak zapojit vypinac mlhovek-na favu spina dva obvody naraz a na feline jen jeden....
|
18.12.07, 14:10 |
|
|
vopaje
|
Já ti to říkal čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
18.12.07, 17:03 |
|
|
Milan Koukal
|
ohledně těch mlhovek buď dej dvě relátka paralérně k sobě připojená nebo jedno relátko co bude mít dva spínací kontakty a bude po problémech.
Naposledy upravil Milan Koukal dne 20.12.07, 22:06, celkově upraveno 1
|
18.12.07, 22:48 |
|
|
Mira007
|
nojo.já pro jistotu vyměnim všechny součástky které patří k tomu palivoměru.jenže ještě zjistit ktere to jsou. .jo z tema relatkama to asi udelam dik.
|
19.12.07, 13:32 |
|
|
myisiak
|
Nazdar chlapci. ja som cital vsetko ohladom vimeni pristrojovky z felicie do favorita a chcel by som odvas kontretny popis zapojenia ukazovatela paliva ako to vlastne zapojit diky...
|
9.3.08, 22:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|