Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 02:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Jak jsem nevypustil chl. kapalinu a sebrali mě policajti 
Autor Zpráva

Příspěvek 
U nas stary fridex stacime do PET flasek, prosytime CO2, nejaky to barvivo a prodavame to do Tesina jako limonady. Nak

21.3.08, 13:30
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nakadah píše:
U nas stary fridex stacime do PET flasek, prosytime CO2, nejaky to barvivo a prodavame to do Tesina jako limonady. Nak

Aha, už vím, co mi připomínají ty svítící zelené lahve Pepsi :D

Ale popravdě je to hnus...před rokem a půl mi trochu vyteklo na trávník před garáž a ještě furt tam nic neroste.

21.3.08, 13:38

Příspěvek 
To verim, je v tom toxicky ethylenglykol a pak dalsi hnoje jako inhibitory koroze a podobne. Me kdysi do zatravnovacich dlazdic vytekl olej. Presne do jednoho ctverce a uz tam par let zadna trava neroste. Nak

21.3.08, 13:49
Profil ICQ

Příspěvek 
To by tě zabilo vylít ten starý fridex do kanálu? Pokud teda jste připojení na kanalizaci....tohle je fakt uvažování..... :roll:

21.3.08, 14:02
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
To by tě zabilo vylít ten starý fridex do kanálu? Pokud teda jste připojení na kanalizaci....tohle je fakt uvažování..... :roll:

Do kanálu? Vy jste tady fakt všichni ekologové s citem pro přírodu :shock: :evil:

21.3.08, 16:14

Příspěvek 
Pokud to vede do ČOV tak se velice nic nestane. Pochybuju že člověk který vypouští kapalinu na pole na zem tak že bude lahve schraňovat a odevzdávat do nebezpečného odpadu. Hlavně na venkově je to dost problém, protože za likvidaci takovýchto odpadů musíš často dost platit a není to zrovna levné. Některé menší města už to dotují že ty likvidace jsou zadarmo ale samozřejmě jenom pro lidi kteří mají v tom městě trvalé bydliště.

21.3.08, 17:14
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
cyz píše:
Pokud to vede do ČOV tak se velice nic nestane. Pochybuju že člověk který vypouští kapalinu na pole na zem tak že bude lahve schraňovat a odevzdávat do nebezpečného odpadu. Hlavně na venkově je to dost problém, protože za likvidaci takovýchto odpadů musíš často dost platit a není to zrovna levné. Některé menší města už to dotují že ty likvidace jsou zadarmo ale samozřejmě jenom pro lidi kteří mají v tom městě trvalé bydliště.

To mate nejake divne, zde odvazi nebezpecny odpad nekolikrat rocne zadara :) Asi to plati obec, no lepci nez aby to lidi hazeli do lesa :sick:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.3.08, 17:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jste fakt prasata když říkáte takové věci. Jednou jsme s kámošem jeli vyvézt do lesa nějaké listí a větve...no co tam nenajdeme...pneumatiky, lahve se saponáty, ředidly a podobnými sračkami. Takové jako jste vy by měli vykleštit, ať se to nemnoží.

21.3.08, 17:26
Dezertér

Příspěvek 
Matthes píše:

To mate nejake divne, zde odvazi nebezpecny odpad nekolikrat rocne zadara :) Asi to plati obec, no lepci nez aby to lidi hazeli do lesa :sick:

Tož u nás též 8) 8) 8)

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

21.3.08, 17:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Jak jsem nevypustil chl. kapalinu a sebrali mě policajti
cames píše:
Tak jsem se vrhl na výměnu chladící kapaliny-jelikož nemám možnost to nikde vypusit tak jsem vyjel na polní cestu a s doměním že jsem schovaný křovím se dal do práce- asi 20minut jsem čekal až to schladne a potom vlez v blátě pod auto. Koukal a hledal vypouštěcí šrouby a prostě jsem je neviděl-jen z každé strany šrouby 19nactky a po hadicích a šroubech 13tek ani stopy. Když už jsem lepil ksicht na podvozek vozu tak přijeli policajti, že mají nahlášený podezřelý vůz a že se mám sbalit a vypadnout (netýkalo se to jen pohovoru, ale nakonec to skončilo i prohlídkou auta a kontroly dokladů)

Totálně nasraný jsem tak v sněhové vánici nastartoval a odjel

Mám užovku (starý typ) a ty šrouby tam fakt nevidím-ještě mě napadlo jestli nemám sundat kryt palivové nádrže...

Nevíte někdoo nějaké fotce podvozku Š120 to by se hodilo (jsem asi fakt debil)

Ach ta příroda... :cry: Dej příště kilo mechanikovi ať to vyleje do sudu na starou kapalinu,protože tohle je barbarství. :wink:

22.3.08, 13:31

Příspěvek 
Matthes píše:
cyz píše:

Tak ono Čechy jsou v tomto možná trochu dál, tady je to problém. Konkrétně u nás se musí za všechno hodně platit, když se potřebuješ zbavit většího množství věcí tak ty poplatky jdou do stakorun tak to končí v lese (v lepším případě, v horším jako zatápka v kamnech, po ránu to tady vypadá jak na Ostravě v roce 70). Já to dělám tak že mám v dílně jeden kout na třídění odpadu, všechny tyhle hnusy shromažďuju a když už je toho hromada tak to naložím do auta a rozvážím do kontejnerů k tomu určených (plasty), do šrotu, a staré kapaliny kámošovi do servisu, ti už to odváží v těch sudech jak píše Patrik.

Goralik: To prase si vyprošuju, já se rozhodně za prase nepovažuju, nikdy jsem nic takového jako vylít něco jenom tak na pole nebo topit odpadkama nedělal. Zato Ty jsi nejspíš fanatik.

22.3.08, 15:30
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
To prase si vyprošuju, já se rozhodně za prase nepovažuju, nikdy jsem nic takového jako vylít něco jenom tak na pole nebo topit odpadkama nedělal. Zato Ty jsi nejspíš fanatik.

Fanatik nejsem vůbec, ale člověka nezabije třídit odpad a kapaliny stočit do nějaké flašky a pak to případně někam vyvézt (ne do pole nebo lesa) a to prase platilo na ty, co to vyhazují do přírody.

22.3.08, 21:02

Příspěvek 
gokralik píše:
před rokem a půl mi trochu vyteklo na trávník před garáž a ještě furt tam nic neroste.

To se mi tak stalo - jenou tam kapka, pak zas tam kapka a tam taky kapka... no nakonec sem tomusel vydlazdit protoze uz to nechctelo vubec rust :oops:

23.3.08, 00:13

Příspěvek 
Goralik: Tak sorry, v tomhle s tebou souhlasím, sám odpad třídím

23.3.08, 14:33
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Goralik: Tak sorry, v tomhle s tebou souhlasím, sám odpad třídím

Chválím tě :D prostě odjakživa nemám rád ty, kdo ničí přírodu...

23.3.08, 15:07
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2