|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Parkovací asistent - aukro
Autor |
Zpráva |
miomio
|
Parkovací asistent - aukro
Zdravím, rád bych si koupil parkovacího asistenta a díval jsem se na aukro. Nechci si kupovat zbytečně drahé výrobky a tak se chci zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti nebo jestli jste slyšeli o těchto parkovacích klientech:
http://www.aukro.cz/item333586938_nejle ... igaci.html
http://www.aukro.cz/item332997308_parkovaci_system.html
http://www.aukro.cz/item332575445_parko ... idlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace...
Celkově asi sháním něco do jednoho tisíce Kč. Jak říkám, nechce se mi do toho vrážet více peněz. Díky moc za vaše postřehy a rady.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
25.3.08, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
tak jak to vidím s parkováním na vsetíně,tak lepší bude šetřt na vznášedlo
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
25.3.08, 20:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem to ani neviděl, bratr říká že je to bomba věc, používá pořád, já jsem jezdil s buldozerem tak to neřeším miloš
|
25.3.08, 20:25 |
|
|
miomio
|
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
25.3.08, 20:28 |
|
|
Jura
|
Nevím no...vymoženost... Já už to mám vychytané i bez nějakých blbých senzorů (a to mám kombi) prostě zvyk..občas ťuknu no bože...se nic neděje přece. U oktávky možná no...tam je ten kufr nahovnoa není vidět dobře, ale kamoš to má na oktě no blbý je to že pozná že už je metr od auta nebo necelej metr, ale už nepozná jestli 5cm nebo 30cm možná i víc to už to jen tútá o sto šest a víš kulový. No ale jestli to někde ukazuje přímo vzdálenost na cm tak to je ok na auto jako je okta
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
25.3.08, 20:34 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jura píše: Nevím no...vymoženost...
Ani ne, u Oktávky není dozadu fakt vidět, u kombíka je to lepší, ale taky se vzdálenost špatně odhaduje.
|
25.3.08, 20:43 |
|
|
venca.m
|
Známý má nejakou kiu,nevim co to je,ale je to velke jak tank,a kdyz je kus od neceho,tak to zacne pipat,kdyz se priblizi vic,tak pipa rychlej a kdyz je tak 10cm tak to dava nepretrzity ton... Zajimalo by me jestli to reaguje treba jen na sloupek kdyz je to mezi cidlama...
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
25.3.08, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|