Autor |
Zpráva |
Waclav
|
Únava za volantem
Zdarec
Jak zaháníte únavu, když zrovna řídíte? Stává se mi, že na delších trasách (100km) se mi začne chtít hrozně spát, bolí mě oči atd.. Může to být třeba tím, že mám na jednom oku 5.5 a na druhým 4.5 dioptrie? nebo se vám to stává taky? U mě teda zaručeně zabýrá otevřít pořádně okno...
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
25.3.08, 21:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
jedině si zastavit a odfouknout na chvíli, jinak je to o průser. no a v práci když třeba jedu odpolední plus noční za volantem VZV tak je to síla, pomáhá kafe a syrová, nejlíp studená zelenina, okurek, paprika, ale i ovoce, pomeranč, jabko...
|
25.3.08, 21:21 |
|
|
Jura
|
Pustit si nahlas hudbu a začít zpívat:) Já to dělám furt...musí na mě být super pohled:)))))
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
25.3.08, 21:21 |
|
|
ventYl
|
nejake poriadne tuc tuc techno, ktore ma poriadne vela BPM, na kvalitne, urovni komercnosti a podobne nezalezi, pustit studeny vzduch na nohy a pootvorit okno. Ak to nepomoze, tak si este zdvihnem operadlo viac dopredu a pridam volume. Ak by nepomohlo ani to (zatial vzdy pomohlo), tak to na najblizsom parkovisku odstavim a bud sa vybehnem vonku ponatahovat, alebo sa prefackam.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
25.3.08, 21:24 |
|
|
Šemik
|
Na mě únava leze tak okolo 2. nebo 3h ranní. Zaháním ji tak, že zastavím, chvíli běhám kolem auta jak dementní jelen, když mám s sebou lahev vody namočím si vodou oči i obličej, to mě probudí a jedu dál
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.3.08, 21:25 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Oci to delaji skoro urcite, 100km neni zadna vzdalenost.
Kdyz jedem nekam dal, jedeme kolem 600km v kuse kazdej a pak po mensich castech do cile. Kdyz je unava velka, tak to zalomime na hodinu u benzinky a drze spime. Jinak pomuze vsechno co tu kdo psal, akorat tim jelenim krokem si nejsem jistej, jestli je to nutny.
Edit: Jo... a taky jezdim na Kofolu. Akorat ted posledni dobou zmenili nejakou chemikalii a je mi z toho blbje od zaludku, kdyz vypiju 2 litry nalacno. Driv to delala jenom CocaCola koupena v Srbsku a dneska uz i nase, tak nevim, asi pokrok.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
Naposledy upravil Viky dne 25.3.08, 21:32, celkově upraveno 1
|
25.3.08, 21:30 |
|
|
Waclav
|
Taky občas zastavím a proběhnu se, dost to pomůže... Asi taky dost dělaj ty brýle
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
25.3.08, 21:30 |
|
|
Nepér
|
Já když jel 600 km do německa, sem si dělal po 100km přestávky, sem se vždycky napil, něco sněd, prošel jsem se do lesíka...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.3.08, 21:32 |
|
|
Kristensen
|
Já měl při cestě po EU dost často pocit že jsem to řešil takto:
http://www.youtube.com/watch?v=hBsKsJLebMI
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.3.08, 21:37 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Bomba reklama! Ja takhle jenom obcas. Protoze jezdivame po prazdnejch dalnicich na Balkane, jezdim casto podle pravidla blikajici caru mezi oci, tempomat na 130 ... Nebojte, dam vedet predem, az nekam pojedu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.3.08, 21:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šemik píše: ... zastavím, chvíli běhám kolem auta jak dementní jelen, když mám s sebou lahev vody namočím si vodou oči i obličej, to mě probudí...
Zrovna tohle bych teda nezkoušel, když jsem se snažil učit nebo dělat projekty, tak to pomohlo na deset minut a pak to bylo ještě horší. Je pravda, že běhat jako dementní jelen jsem nezkoušel, jen jsem se procvičil, možná v tom bude ten účinek. Jak běhá dementní jelen?
Jinak je podle mě nejlepší někde zastavit a schrupnout si.
|
25.3.08, 21:51 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: Jak běhá dementní jelen?
A kdyz se neco posere delejte umirajici zirafu. Jak dela umirajici zirafa? Eeeeeeee eeeeee ...
Jinak otevrit okno ... a nehnat se vic jak 2 hodiny v kuse ... no jak kdy, kdyz je clovek odpocaty lze dele ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.3.08, 21:58 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Stáhnu okno, narovnám sedadlo hudba max a plnej kotel no a když to nepomůže tak zastavit a projít se. Ikdyž většinou mi nedovolí usnout zraněná záda.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
25.3.08, 22:16 |
|
|
Šemik
|
fatal píše: Jak běhá dementní jelen?
Začíná to tím, že se chci proběhnout jako normální člověk, ale protože mám od přírody dar všude hodit držku bez ohledu na typ povrchu, tak vzhledem k tomu, že je ještě tma hodím držku téměř 100%, a jak padám snažím se to ještě ustát, když se to nepovede tak dopadnu na ruce a udělám pár pohybů právě jak retardovaný jelen . V horším případě spadnu naostro na zem
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.3.08, 22:27 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
tak to teda cumim, ze vsichni usinate.
mam prave uplne opacny problem - dokud ridim tak se mi spat nechce a nic na sobe necitim, ale kdyz pak zastavim - treba se jen vycurat, tak je semnou konec... Je fakt ze dyl jak 16 hodin v kuse sem ridit nezkousel.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
26.3.08, 00:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|