Obtokovej filtr - vélkej problém
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Ale i prd velebnosti, obtoky filtrovaly celá desetiletí v mnohaset tisících autech a v pohodě
Jak píše Nepér, něco je tam špatně. Vem si třeba KND a poskládej to podle toho, a vykašli se na ten silikon, ten tady fakt být nemá..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.3.08, 22:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jenže já to bral podle příručky. Mi to sejří tohle, já chci plnoprůtokáč. A hotovo.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
31.3.08, 13:43 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
obtokac neni zas tak zlej.. tak zkus sehnat jinou bandu.. na vrakarne jich bude..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
31.3.08, 14:37 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tam bude jen nějaká pitomá chybka, s obtokovým filtrem jsem nikdy neměl problém. S plnoprůtokovým taky ne, takže vyjdou nastejno.
Hlavně to hned nevzdávej, kdybych při každém malém problému měnil motor...
|
31.3.08, 14:42 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
fatal píše: Tam bude jen nějaká pitomá chybka, s obtokovým filtrem jsem nikdy neměl problém. S plnoprůtokovým taky ne, takže vyjdou nastejno. Hlavně to hned nevzdávej, kdybych při každém malém problému měnil motor...
Dobře no, asi koupim bandu, ale motor stejně vyměnim, je tam urvalej jeden šteft u hlavy, a to se mi nelíbí.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
31.3.08, 14:48 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jesli vycuhuje, tak na nej navar matku a vytoc... tim jak ho pri svareni ohrejes, tak povoli
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
31.3.08, 15:09 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
kachnis píše: jesli vycuhuje, tak na nej navar matku a vytoc... tim jak ho pri svareni ohrejes, tak povoli
No nevyčuhuje.
|
31.3.08, 15:12 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
aha tak co ho odvrtat.. pokud je to na parozi, tak zas tak kvalitni nepotrebujes nebo prevrtat na vetsi steft.
|
31.3.08, 15:15 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
kachnis píše: aha tak co ho odvrtat.. pokud je to na parozi, tak zas tak kvalitni nepotrebujes nebo prevrtat na vetsi steft.
Ne ne na hlávce šteft.
|
31.3.08, 15:16 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
pak tomu nerozumim sem myslel, ze mas v cudu steft co cumi z hlavy, na kterej se prisroubovavaj svody
|
31.3.08, 15:30 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
kachnis píše: pak tomu nerozumim sem myslel, ze mas v cudu steft co cumi z hlavy, na kterej se prisroubovavaj svody
No moje vyjadřování. Je to ten šteft, co je v bloku a čumí přes hlavu.
|
31.3.08, 15:36 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
WIO 46 píše: kachnis píše: pak tomu nerozumim sem myslel, ze mas v cudu steft co cumi z hlavy, na kterej se prisroubovavaj svody No moje vyjadřování. Je to ten šteft, co je v bloku a čumí přes hlavu.
Co drzej hlavu ty 4 u AC pumpy? Jeezis, kolik moc je pod hranou?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.3.08, 20:04 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Co drzej hlavu ty 4 u AC pumpy? Jeezis, kolik moc je pod hranou?
Jako na straně AC pumpy, myslíš ? To jo je tak 3 mm pod úrovní.
|
31.3.08, 20:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
WIO 46 píše: Matthes píše: Co drzej hlavu ty 4 u AC pumpy? Jeezis, kolik moc je pod hranou? Jako na straně AC pumpy, myslíš ? To jo je tak 3 mm pod úrovní.
No to by mohlo jit jeste svareckou
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.3.08, 20:46 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: WIO 46 píše: Matthes píše: Co drzej hlavu ty 4 u AC pumpy? Jeezis, kolik moc je pod hranou? Jako na straně AC pumpy, myslíš ? To jo je tak 3 mm pod úrovní. No to by mohlo jit jeste svareckou
A já to s...u si koupim jinej motor tenhle má za sebou cca 150 000 a je z bazoše, takže to bude o nějakej ten tisíc stočený.
|
31.3.08, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|