Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 20:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 Vypadlá zátka 
Autor Zpráva

Příspěvek Vypadlá zátka
Zdravím a prosím zkušené o radu.Asi 14 dní tomu je,co sem měnil těsnění pod hlavou.Včera při předjíždění (favorit bmm 94) najednou cuknul a pak to šlo rychle.Všechna voda ve voleji.Tak znovu vybaven novým těsněním to začínam nas.... rozdělávat a pak koukám,ještě že sem to nerozdělal celý.Pod hřídelí vahadel přímo na prostředku v hlavě díra.Hned sem si vzpoměl,že ta zátka co tam měla být,byla předtím když sem měl hlavu venku trochu povylezlá,ale nevěnoval sem tomu pozornost.Našel sem ji u tyčky.Teď jde o to ji tam vrátit.Byl sem rád že nemusí hlava dolu.Takže:jak tam tu zátku vrátit zpátky?Údajně se tam má zalepit lepidlem na kov,ale nějak se mi to nezdá.A taky polemizuju o příčině,protože se toto moc často nestává.Existují nějaké přípravky kterým se to naklepne,ale ten samozřejmě nemám a navíc sou přímo nad tou dírou vahadla,který jsou chycený na stranách šroubama k hlavě s tím strašným momentem a nechce se mi to povolovat.Tak co teď s tím. Díky za pomoc.

1.4.08, 05:31
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Klavír musí každopádně dolů, to se ti asi nepovede naklepnout rovně. Kup si novou mrazovku, stará ti nebude těsnit, odmasti a očisti díru v hlavě, potři to lehce barvou, nebo nějakým lepícím neřádem a naklepni, nech zaschnout a je to, pak už jenom namonti klaviaturu, pošteluj ventily a vesele do provozu.

1.4.08, 05:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Klavír musí každopádně dolů, to se ti asi nepovede naklepnout rovně. Kup si novou mrazovku, stará ti nebude těsnit, odmasti a očisti díru v hlavě, potři to lehce barvou, nebo nějakým lepícím neřádem a naklepni, nech zaschnout a je to, pak už jenom namonti klaviaturu, pošteluj ventily a vesele do provozu.

Díky,Koupím novou zátku,ale klavír dolů dávat nebudu (strašná práce),zkusím to naklepnout rovně.Akorát když už pojedu pro tu zátku,tak zkusím sehnat nějaký to lepidlo.Snad se to povede,protože když vylítne znova,tak mě to bude stát zase novej olej.Snad se nemůže stát,že bych ji tam doklepnul moc a spadne mi tam a budu to muset stejně sundat,to važně znova nechci.Díky

1.4.08, 07:14

Příspěvek 
Zkusil bych na to pouzit Loctite 243, stredopevnostni lepidlo na zavity. O vikendu sem potreboval nouzove zalepit bronzovy futro aby se neprotacelo.
Mel sem jenom tu 243, hezky sem to tim potrel, zatlacil a za minutu uz sem s tim nedalo pohnout :shock:
To lepidlo by melo vydrzet trvale 150°C. Nak

1.4.08, 07:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Nakadah píše:
Zkusil bych na to pouzit Loctite 243, stredopevnostni lepidlo na zavity. O vikendu sem potreboval nouzove zalepit bronzovy futro aby se neprotacelo.
Mel sem jenom tu 243, hezky sem to tim potrel, zatlacil a za minutu uz sem s tim nedalo pohnout :shock:
To lepidlo by melo vydrzet trvale 150°C. Nak

Díky za pomoc.Novou zátku ale asi neseženu.Nevedou.....Tak tam nějak nalepím tu starou a snad to bude držet.Díky

1.4.08, 10:57
Moderátor

Příspěvek 
jeste hledej, urcite sezenes..]

http://kachnis.techsajt.cz

1.4.08, 12:33
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Nesehnal sem ji,tak sem tam včera nalepil tu původní nějakým dvousložkovým sajrajtem od patexu do 150 C a naklepal okolo vahadel.Zatím to drží i při předjíždění :lol: tak uvidím.Jaká tam může bejt ta teplota aby to lepidlo vydrželo?Jinak díky všem za pomoc.

2.4.08, 07:18

Příspěvek 
vydrží...jinak odkaď seš ???...my normálně v krámě ty zátky máme....myslim teda :lol:

2.4.08, 13:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Zatím drží.Paradoxně sem z města výroby těchto "skoro bezporuchovejch" strojů, :lol: o čem svědčí i toto fajn forum,.Díky,zatím.....

3.4.08, 07:19

Příspěvek 
ty jsi z MB? známe se? a poznáme se? můžem někdy někde pokecat :) pivo piješ? :lol:

3.4.08, 18:55
Pan Kapitán

Příspěvek 
no_-_name píše:
ty jsi z MB? známe se? a poznáme se? můžem někdy někde pokecat :) pivo piješ? :lol:

To sem mel vedet ze vas je tam tolik, kdyz sem jel predevcirem do spoilercentra pro vejfuk...

Cvokárium: Youtube Instagram

3.4.08, 19:17
Profil ICQ YIM
Hluchoň

Příspěvek 
MB copak to je? To je ta vesnice kolem fabriky ?

3.4.08, 20:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
MB copak to je? To je ta vesnice kolem fabriky ?

že to tak vypadá? Kdyby tu nebyla škodovka, jsme jen taková malá obec stylu Liptákov :) Škodovka zabírá víc plochy než obydlí (mám takovej zlej pocit)

3.4.08, 22:05

Příspěvek 
Viky píše:
To sem mel vedet ze vas je tam tolik, kdyz sem jel predevcirem do spoilercentra pro vejfuk...

tak až pojedeš znova pro něco, dej vědět :) Mám bílý auto a nemám anténu, grr :) Ale byla asi razie, prošel jsem parkoviště a našel další tři feldy + jednu fábii bez antén :roll:

3.4.08, 22:07

Příspěvek 
Jasně že pivo piju,i když dřív víc,teď není moc čas.No to je přesný,"vesnice kolem fabriky". :lol: Už to externisti natahujou na Řepov a kdo ví kde to skončí....

4.4.08, 06:29
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]