Autor |
Zpráva |
Tuzemák
|
Pro upřesnění, ty rozdělovače 105 a 120 jsou stejné, liší se pouze pružinkama u odstředivé regulace, 105 má ostřejší nástup, tzn. stačí prohodit ty pružinky.
_________________ Škoda 100, upraveny motor 130, 5q, hřeben, eM nápravy, 4pístky atd.
skoda100.com
|
3.4.08, 15:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Tuzemák
|
jo a vahadla u 105 a 120 sou taky stejný, lišily se pouze u 110LS a R (céčkový) a pak až u Fáva a Fel (taky céčkový).
_________________ Škoda 100, upraveny motor 130, 5q, hřeben, eM nápravy, 4pístky atd.
skoda100.com
|
3.4.08, 15:24 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tuzemák píše: jo a vahadla u 105 a 120 sou taky stejný, lišily se pouze u 110LS a R (céčkový) a pak až u Fáva a Fel (taky céčkový).
Vahadla jo, ale tady se resil drzak vahadel.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.4.08, 15:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: Vahadla jo, ale tady se resil drzak vahadel.
105 nemá první a poslední kozlík, nepletu-li se.
|
3.4.08, 15:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
LIDI NEBLBNETE, JA SE PTAL NA VLOZKY NE NA ZBYTEK, KTEREJ SI UDELAM JAK JA CHCI, chci vedet jesli ty vlozky se daj takhle upravit, tak nepolemizujte nad blbostma, ktery uz mam davno vyreseny
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.4.08, 16:08 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
kachnis píše: LIDI NEBLBNETE, JA SE PTAL NA VLOZKY NE NA ZBYTEK, KTEREJ SI UDELAM JAK JA CHCI, chci vedet jesli ty vlozky se daj takhle upravit, tak nepolemizujte nad blbostma, ktery uz mam davno vyreseny
To mas za to ze se ptas.
A jak to teda nakonec udelas?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
3.4.08, 16:14 |
|
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: A jak to teda nakonec udelas?
Že se ptáš... http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=10004
|
3.4.08, 16:22 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no asi nikak kdyz mi nikdo neni chopnej odpovedet.. kazdej mi poradi co davat za hlavu, kdyz uz ji mam pripravenou, jaky vahadla, kdyz uz mam Cckovy,ale jesli jde ta blba vlozka prevrtat mi nikdo nepovi. nechci za x tisic kupovat novy kdyz je to do rezervniho motoru pro radost..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.4.08, 16:22 |
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: ale jesli jde ta blba vlozka prevrtat mi nikdo nepovi. nechci za x tisic kupovat novy kdyz je to do rezervniho motoru pro radost..
Nedávno jsme tu řešili zbroušení vložky 120 na průměr 105 a přestože se mi to zdálo divné, prý to jde. Takže naopak to logicky musí jít taky. Stačí?
|
3.4.08, 16:27 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
kachnis píše: no asi nikak kdyz mi nikdo neni chopnej odpovedet.. kazdej mi poradi co davat za hlavu, kdyz uz ji mam pripravenou, jaky vahadla, kdyz uz mam Cckovy,ale jesli jde ta blba vlozka prevrtat mi nikdo nepovi. nechci za x tisic kupovat novy kdyz je to do rezervniho motoru pro radost..
Teda odpovim: Vrtat (resp brousit) vlozky motoru o 4mm na prumeru je takova jebacka, ze by ti to zadarmo asi udelal jenom uplnej magor. Ne ze by na TW magoru nebylo dost, ale zrejme tu nikdo nema na to stroj a den casu navic.
Stoceni nejakejch normalne jetejch vlozek na soustruhu o 1mm urcite bude mnohem snazsi.
|
3.4.08, 16:27 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
fatal píše: Nedávno jsme tu řešili zbroušení vložky 120 na průměr 105 a přestože se mi to zdálo divné, prý to jde. Takže naopak to logicky musí jít taky. Stačí?
tak u todle bych asi chtel byt jak se to dela:) kdyz ma neco 72 a ty to prebrousis na 68 to musi byt makacka
|
3.4.08, 16:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Viky píše: Teda odpovim: Vrtat (resp brousit) vlozky motoru o 4mm na prumeru je takova jebacka, ze by ti to zadarmo asi udelal jenom uplnej magor. Ne ze by na TW magoru nebylo dost, ale zrejme tu nikdo nema na to stroj a den casu navic. Stoceni nejakejch normalne jetejch vlozek na soustruhu o 1mm urcite bude mnohem snazsi.
no zkusim se zeptat jednoho chlapika za koli by to udelal, bude mi snizovat hlavu, bere 200/hodinu tak nevim...
|
3.4.08, 16:32 |
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: tak u todle bych asi chtel byt jak se to dela:) kdyz ma neco 72 a ty to prebrousis na 68 to musi byt makacka
Vnější průměr, na zasunutí do bloku 105. Si kup raději to HTP...
|
3.4.08, 16:32 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
fatal píše: Že se ptáš...
uz dost riskujes
|
3.4.08, 16:33 |
|
|
patrik-hp
|
120cítkový do 105 tky se točily vně...naopak nevim,jestli zbude dost masa hlavně naspod....Ale bez výbrusu je to voničem....Pokud to chceš pořádně kup si 120cítkovou sadu a nechej si jí u soustružníka stočit....pak to bude poctivé...jak začneš hledat vrakoviště,bude to šišatý,vyběhaný....znáš to...LSáku
|
4.4.08, 16:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|