Autor |
Zpráva |
cyz
|
silentblok fabia 8V
Potřebuju vyměnit silentblok (u vodní pumpy) Fabia I 1,4 8V. Jak na to? (tipy a triky, nemám dílenskou přírkučku takže nevím) díky za odpovědi
|
3.4.08, 23:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
pokud bys tu příručku přeci potřeboval, odkazy jsou na warforu
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.4.08, 06:28 |
|
|
cyz
|
Mě by spíš zajímalo co je potřeba k té výměně, má to kámoš na fabii a ptal se mě jestli bych to dokázal vyměnit ale obávám se že narazím na problém že mi bude chybět nářadí.
|
4.4.08, 10:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi planý poplach, to je komedie pár šroubků a pod motor dávám jezevčíka miloš
|
4.4.08, 11:45 |
|
|
cyz
|
Heh - aby to nebylo jak silentblok převodovky na Fávu
|
4.4.08, 11:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem ho nikdy neměnil ale sdělával mockrát u tdi, 1.9D 1.6 felda to je na jedno brdo miloš
|
4.4.08, 15:25 |
|
|
patrik-hp
|
Podložte motor heverem,odmontujte nádobku chl.kap-dvě šestky parker pod kabelovym svazkem co vede okolo nádobky...povolte tu 10tku na tom silentbloku co je za ní přychycený držák motoru pak ty čtyři 8mičky matice co drží silent ke kastli,vyheverujte motor trošku nahoru,vyjměte ten silentblok a...a třeba si tam pak dejte novej....montáž je obrácená.....
|
4.4.08, 16:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: Podložte motor heverem,odmontujte nádobku chl.kap-dvě šestky parker pod kabelovym svazkem co vede okolo nádobky...povolte tu 10tku na tom silentbloku co je za ní přychycený držák motoru pak ty čtyři 8mičky matice co drží silent ke kastli,vyheverujte motor trošku nahoru,vyjměte ten silentblok a...a třeba si tam pak dejte novej....montáž je obrácená.....
a co ten silentblok způsobuje když je vadný jaký problém zatím jsem nikdy nezjistil problém, u feldy umí i motor třískat do kastle ale tady jsem nikdy nic nezjistil miloš
|
4.4.08, 17:43 |
|
|
cyz
|
Co to způsobuje si nepamatuju, když jsem to auto prohlížel tak jsem v sobě měl deset piv a 3 fernety takže si pamatuju akorát že to chce nové rozvody a ten silentblok.
|
4.4.08, 17:57 |
|
|
fatal
rejpal
|
cyz píše: ...když jsem to auto prohlížel tak jsem v sobě měl deset piv a 3 fernety...
A seš si naprosto jistý, že ses nedíval do kufru?
|
4.4.08, 18:00 |
|
|
cyz
|
Jako žeby zvyk ze 120ky? V pohodě, to musíš vydržet akorát pravda že dopoledne mi bylo trošku špatně, probudil jsem se v mikině a riflích a na to že mám řešit nějakou Fabii jsem si vzpomněl až když jsem si přečetl svůj příspěvek na TW
|
4.4.08, 18:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
stejný jak u fáčka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.4.08, 21:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|