Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 14:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 rozdělovač favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek rozdělovač favorit
chtěl bych se vás zeptat na ty rozdělovače z číny jestli s nimi máte
někdo nějakou zkušenost a jetli jsou trochu spolehlivé

7.4.08, 15:42
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: rozdělovač favorit
NEBRAT! Po 3 tis. km vůle jako v originál PAL po 150 tis. km! Vyhni se tomu velkým obloukem.

7.4.08, 15:57

Příspěvek Re: rozdělovač favorit
Neex píše:
NEBRAT! Po 3 tis. km vůle jako v originál PAL po 150 tis. km! Vyhni se tomu velkým obloukem.

Já jsem taky chtěl zkusit jednou rozdělovač z číny a po asi 600km jsem musel znovu seřídit předstih, protože vznikly vůle. Po 4000km se to znovu rozhodilo. Nakonec jsem na vrakovišti sehnal po repasi za 400kč a už tam je 8000km a naprostá spokojenost. Nebo nový hanhart. Z číny NIKDY více!!!

7.4.08, 16:32

Příspěvek 
Souhlas nebrat jedině pokud by byl zadarmo a na díly nic víc

7.4.08, 19:02
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
před pár lety nejel ani jeden, ptal jsem se ve skladu a reklamace už nejsou já dávám naše drahé 2170 miloš

8.4.08, 20:18

Příspěvek 
hoj, chci se zeptat jak poznám vůli v rozdělovači..nějak zavi(y)klat s palcem?? zkoušel sem s nim hejbat a do stran (nahoru,dolu,doprava,doleva) se nehejbal...ale když sem s nim zkoušel otáčet (uchopit a snaha kroutit ho po směru a protisměru hod.ručiček) tak o kus s nim hejbat šlo...je to špatný? ..celkem mi to auto papá (10L/100km, jezdim do 3000ot/min) a začínám mít podezření, že karbec to nebude..víčko tam je od minulýho majitele průhledný a palec taky neni origo (ten PAL co tam byl mi leží doma, trochu to s nim cukalo v malejch otáčkách, s tim neorigo to nedělá)...no otázka je co ty vůle?...jo a když sem tam zkoušel dát jiný víčko tak mi to v jednom místě dělalo do něj rýhu (v tom průhlednym už je vyrytá za tu dobu co tam je)..jinak žádný problémy s tim nejsou..jede to v pořádku, startuje na drnc..jo a je to Favorit 135

3.5.08, 20:13
Hliník navždy.

Příspěvek 
Na otaceni tam vule obvykle je. Ovsem nesmis mit vycochtanej kominek rozdelovace a dole na rozdelovaci ten ekcentrickej nahon (je tam zavesen na kolicku ocelovym) :)

Viklat je ve vyjmenovanych slovech po v kde je I :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.5.08, 20:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Voditelj brodice

Příspěvek 
pjdefort píše:
hoj, chci se zeptat jak poznám vůli v rozdělovači..nějak zavi(y)klat s palcem?? zkoušel sem s nim hejbat a do stran (nahoru,dolu,doprava,doleva) se nehejbal...ale když sem s nim zkoušel otáčet (uchopit a snaha kroutit ho po směru a protisměru hod.ručiček) tak o kus s nim hejbat šlo...je to špatný? ..celkem mi to auto papá (10L/100km, jezdim do 3000ot/min) a začínám mít podezření, že karbec to nebude..víčko tam je od minulýho majitele průhledný a palec taky neni origo (ten PAL co tam byl mi leží doma, trochu to s nim cukalo v malejch otáčkách, s tim neorigo to nedělá)...no otázka je co ty vůle?...jo a když sem tam zkoušel dát jiný víčko tak mi to v jednom místě dělalo do něj rýhu (v tom průhlednym už je vyrytá za tu dobu co tam je)..jinak žádný problémy s tim nejsou..jede to v pořádku, startuje na drnc..jo a je to Favorit 135

no na jednu stranu vola tam musi byt lebo to je vramci podtlakovej regulacie ale ln do jedneho smeru,
to musis s citom, proste jemne skus do stran kym to ide naprazdno, ked citis ze uz tocis niesim inym ako palcom tak sa uz sponuju strunky, tak je to ok
to priesvitne veko nic moc, tiez ho mam, ked das dole kable, tak ti v nich zostanu kusky toho priesvitneho plastu :shock: ale ide to ok :D

edit: Matthes bol rychlejsi :)

3.5.08, 20:16

Příspěvek 
jo tak takhle to je no..jde to tak zlehka o malej kousíček (myslim že směrem proti směru hodin) a pak už je odpor, tak sem dál netočil..spíš je divný, že když sem zkoušel dávat jiný víčko, že mi to z jedný strany do něj dělalo rýhu (bylo to slyšet při otevřený kapotě)..po sundání víčka už bylo načatý a to bylo nový...v tom průhlednym už je díra slušná ale evidentně to nemá na chod vliv.. (ta díra neni skrz)...kdyby bylo na prodej origo víčko nebo palec tak to tam mám ale dneska se to už nesežene :?

3.5.08, 20:21
Voditelj brodice

Příspěvek 
pjdefort píše:
jo tak takhle to je no..jde to tak zlehka o malej kousíček (myslim že směrem proti směru hodin) a pak už je odpor, tak sem dál netočil..spíš je divný, že když sem zkoušel dávat jiný víčko, že mi to z jedný strany do něj dělalo rýhu (bylo to slyšet při otevřený kapotě)..po sundání víčka už bylo načatý a to bylo nový...v tom průhlednym už je díra slušná ale evidentně to nemá na chod vliv.. (ta díra neni skrz)...kdyby bylo na prodej origo víčko nebo palec tak to tam mám ale dneska se to už nesežene :?

ak si chces byt isty, vyber rozdelovac z kominka a pozri v akom stave je ta spojka (spodok osky na ktorom je taky valcek)
je upevnena tak ze je krizom cez osku a tu spojku prevleceny kovovy valcek a rokmi sa to vymele. potom je tam vola
bezna vec, ja som to tiez mal vybehane, proste ta spojka nedrzi pevne na oske a kyve sa trochu do stran, vyenis valcek a spojku, najlepsie aj osku a je po volach :)

3.5.08, 20:29
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]