Autor |
Zpráva |
Martin_O
|
problem v zapche
zdar chlapi. sice tento problem mam na inom aute nez je skoda ale je to tiez karburatorovy motor 1,4 fiat tipo. kedisi som mal 120 skodu a tak hadam ma neukamenujete ked si od vas pytam radu
mam taky problem ze ked zostanem stat v kolone trebars niekde v meste a idem stylom ze pohnem sa dva metre a stojim a zasa sa pohnem a stojim tak mi auto asi tak po cca 5 minutach zdochne. samo od seba a vyzera to ako by mu zrazu dosiel benzin. musim potom pockat tak 5 - 10 sekund aby som mohol znova nastartovat. a potom to ide zasa chvilku dobre a ak som stale v kolone spravi to znova. cim to moze byt? za jazdy ide auto uplne bez problemov bez najmensej chybicky. prosim poradte mi niekto. diky moc chlapi
|
8.4.08, 06:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
A co teplota?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.4.08, 07:53 |
|
|
fert.j
|
asi ti to nekde bere falesnej vzduch...
|
8.4.08, 08:15 |
|
|
bany.xf.cz
|
Sylšel jsem že u 1203 se benzínová pumpa v létě tak zahřála, že se z ní vypařoval benzín a než došel tam kde se měl spálit, vypařil se.
Tak třeba se ti v zácpách auto přehřejvá a nějakou netěsností vypařuje benzín. To bys ale asi poznal na hodně velký spotřebě.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
8.4.08, 08:33 |
|
|
FerdikF
|
Přesně tak u 1203 jsme lili na AC pumpu ve vedru vodu, fakt dobrá sauna
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
8.4.08, 08:36 |
|
|
bany.xf.cz
|
FerdikF píše: Přesně tak u 1203 jsme lili na AC pumpu ve vedru vodu, fakt dobrá sauna
To si byl možná ty, co si to tu psal ne? Četl jsem to tady.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
8.4.08, 08:37 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Ale vono to fakt pomáhá...i na šáďuli...první předpoklad ale je mít tu tlustou plastovou podložku mezi blok a pumpu...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.4.08, 08:46 |
|
|
Martin_O
|
auto sa neprehrieva a spotreba je v norme
|
8.4.08, 09:17 |
|
|
FerdikF
|
bany.xf.cz píše: FerdikF píše: Přesně tak u 1203 jsme lili na AC pumpu ve vedru vodu, fakt dobrá sauna To si byl možná ty, co si to tu psal ne? Četl jsem to tady.
jj už jsem to jednou psal, 1203 to byl stroj
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
8.4.08, 10:01 |
|
|
fatal
rejpal
|
No fajn, a co to má společného s problémem Martina?
Martin_O: Chcípá to i když máš čerstvě nastartováno? Běží motor déle když je zima?
|
8.4.08, 10:10 |
|
|
Martin_O
|
fatal píše: No fajn, a co to má společného s problémem Martina? Martin_O: Chcípá to i když máš čerstvě nastartováno? Běží motor déle když je zima?
nie robi to len ked som v zapche. za studena ked startnem na sytic chyti na drc a sytic vypinam cca po 200 - 300 metroch a potom uz si volnobeh motor udrzi sam.
|
8.4.08, 11:03 |
|
|
FerdikF
|
Ta 1203 se taky nepřívala, ale prostě se nechladil motorovej prostor a ohřála se moc AC pumpa, ze který se odpařoval benzín. Auto začalo cukat, jako když mu dochází benzín až úplně chcíplo. Nastartovat to šloaž po pár minutách. Problém vypadá podobně. Nebo to dělá i když je zima?
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
8.4.08, 11:10 |
|
|
Martin_O
|
FerdikF píše: Ta 1203 se taky nepřívala, ale prostě se nechladil motorovej prostor a ohřála se moc AC pumpa, ze který se odpařoval benzín. Auto začalo cukat, jako když mu dochází benzín až úplně chcíplo. Nastartovat to šloaž po pár minutách. Problém vypadá podobně. Nebo to dělá i když je zima?
v lete som auticko este nemal a robilo mi to v zime
|
8.4.08, 11:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
FerdikF píše: ... Nastartovat to šloaž po pár minutách....?
No právě, co se ti ochladí za 5-10 sekund?
Martin_O: Má to auto nějakou elektroniku, lambdu, nebo něco podobného? Nebo je to úplně obyčejný karbec?
|
8.4.08, 11:20 |
|
|
Martin_O
|
fatal píše: Martin_O: Má to auto nějakou elektroniku, lambdu, nebo něco podobného? Nebo je to úplně obyčejný karbec?
nie nema to ziadnu riadiacu jednotku ani lambdu. je to klasika karbec ako su aj facka
|
8.4.08, 11:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|