|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mrpichanda
|
Sviečky do škody 120
mam taky jeden problem chcel bi som dať do skodovky niejake lepšie zapalovacie sviečky ale neviem ake mam leštenu hlavu sanie a ladeny vyfuk hlavu nemam znižovanu. poradťe mi ake sviečky bi sa mi hodily teraz jazdim na na briskach take su v servysnej knižke predpisané. Diky za radu
|
10.7.06, 15:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ŠádeMan
|
BOSH W 200 T 35...... docela drahe
NGK BP 6 HS ......... kvalita cena
CHAMPION L 87Y ...
ale proc davat za svícky 500 kdyz muzes dat 150 za brisky ... na výkonu to nejde poznat
|
10.7.06, 19:52 |
|
|
ferrari
|
ferrari píše: patrik-hp píše: No já bych si NGKčka nedal ani na Fichtla.Ale jo,můžou bejt takový standartní...možná.Snad ty zkušenosti ale pro mne hovoří jasně.To že jsou japonský ještě neznamená,že jsou skvělý..Vyrábějí svíčky drahý a přitom tak každá 10 nová je vadná.Alespoň na OCT. 1.6 100 k.ze skladu jsem 3 ze čtyřech vracel?!!!....i takhle pánové.Ale nic proti japoncům....a vám s NGKčkama.Na Fávo je třeba uměj.Prostě Champion Keď nejakú "extra" značku, tak champion (len si ozaj daj pozor, kde ich kupuješ). Ale musím povedať, že s obyčajnými Briskami mám iba dobré skúsenosti (aspoň v rámci Š742), ja osobne nevidím dôvod, prečo dávať veľké prachy za sviečky...osobne neverím ani takým veciam ako zázraky ´ala trojkontaktná sviečka, alebo sviečka s kruhovým iskrišťom...možno sa mýlim, ale podľa mňa sú to iba marketingové ťahy a pocity...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.7.06, 20:04 |
|
|
pecár
|
ŠádeMan píše: BOSH W 200 T 35...... docela drahe NGK BP 6 HS ......... kvalita cena CHAMPION L 87Y ...
ale proc davat za svícky 500 kdyz muzes dat 150 za brisky ... na výkonu to nejde poznat
přesně tak možná vydrží trochu déle, za ty prachy je to kravina
|
31.8.06, 13:33 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na výkonu to nebude znát ale když chceš vymlouvat ti to nebudu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.8.06, 18:38 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|