Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 21:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 favorit AC pumpy: zamenne? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
A vie my niektko vysvetlit preco sa do Ekotronikov montovalo este nemecke cerpadlo Pierburg? Ked bol ten novy typ taky skvely? :evil: 8)

11.4.08, 11:14
Pspvek Reklama

Příspěvek 
kwiko píše:
A vie my niektko vysvetlit preco sa do Ekotronikov montovalo este nemecke cerpadlo Pierburg? Ked bol ten novy typ taky skvely? :evil: 8)

Možná proto že ecotronic byl elektronicky řízený a jako takový potřeboval i elektrické čerpadlo. :D

11.4.08, 11:20

Příspěvek 
Neex píše:
Možná proto že ecotronic byl elektronicky řízený a jako takový potřeboval i elektrické čerpadlo. :D

Ide o mechanicke cerpadlo, velmi sa podoba na novy typ.

11.4.08, 11:23

Příspěvek 
Jo něco na tom bude. Já měl předtím fáčko se starou pumpou r.v. 91 a když jsem stál třeba 14 dní tak jsem měl bez pumpování páčkou problémy nastartovat. Taťka měl fávo r.v. 92 s novější pumpou a i po měsíci bez ježdění to skoro vždy natočil. Jen pár sekund točil motorem a chytl krásně. Já bych musel točit motorem snad minutu aby to chytlo. Teď mám fávo r.v. 94 Solitaire, to už je stříkačka a má el. čerpadlo. Takové věci už řešit nemusím.

11.4.08, 11:28

Příspěvek 
kwiko: Máš pravdu.. já měl zato že tam bylo elektrické... já se taky nikdy ecotronicem nezabýval takže nevím.

11.4.08, 11:29
Hluchoň

Příspěvek 
a nechalo by se čerpadlo z BMM zkřížit s karburátorem?

11.4.08, 11:42
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Vít píše:

Jiste pres vratku do nadrze by to slo.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

11.4.08, 11:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Nechalo už jsem o tom i slyšel ale jak to přesně udělat už nevím prý stačí přehodit hadice na odbublinkovači ale už si to nepamatuju přesně... teď jsem si vzpoměl že to měl d-fens jako možnost co zvolit za článek příště viz http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007020501 anketa úplně dole "Electrical and pyro effects: Zástavba elektrického palivového čerpadla do F 89-93" :)

11.4.08, 11:51
Hluchoň

Příspěvek 
s tím čerpadlem by to mohlo být totiž dost lepší než s pumpou... žádný benzín v oleji, žádný páčkanepáčka, žádný padání benzínu

11.4.08, 11:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:

Je jednoduchsie vymenit cerpadlo, alebo nadrz? a este to na bmm je prilis silne.

Tazkym OT som chcel Deekayovi naznacit ze ak sa mu chce experimentovat tak mu ten pierburg vymontujem a snad sa u Michalkatky pre mna najde nejaka zaslepka z BMM
Aj ked si myslim ze si radsej pocka az sa Michal konecne odhodla do destrukcie vozidla. 8)

11.4.08, 11:58

Příspěvek 
Vít: tj. ale přehazovat jen kůli tomu nádrž na to bych se mohl z vysoka... :D Mě to stačí jak je... startuje a jezdí to bez problému tak co... navíc se mi podařilo sehnat SH nové za velmi přijatelnou cenu takže čerpadlo řešit nehodlám a ani nemusím 8) Jinak bacha na to na trhu jsou i čínské repliky za nějakých 300-400 Kč sice nevím jak jsou natom s životností ale aby pak někdo nenadával že si koupil nový typ a za chvilku se mu vysypal.

11.4.08, 12:02
Hluchoň

Příspěvek 
Neex píše:
Vít: tj. ale přehazovat jen kůli tomu nádrž na to bych se mohl z vysoka... :D Mě to stačí jak je... startuje a jezdí to bez problému tak co... navíc se mi podařilo sehnat SH nové za velmi přijatelnou cenu takže čerpadlo řešit nehodlám a ani nemusím 8) Jinak bacha na to na trhu jsou i čínské repliky za nějakých 300-400 Kč sice nevím jak jsou natom s životností ale aby pak někdo nenadával že si koupil nový typ a za chvilku se mu vysypal.

to rozhodně měnit jen tak nemá cenu, leda by se s tím nějak hýbalo tak to nahradit... kde se dá sehnat ta pumpa co o ní píšeš ?

11.4.08, 12:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít: Myslíš to SH? ...to je označení toho nového typu... staré má název Jikov OD a nové Jikov SH (plus nějaké čísla ale ty si napamatuju na co taky).

11.4.08, 12:08
Hluchoň

Příspěvek 
no jo... chápu, že jsi nekoupil s páčkou, když říkáš, že je bez páčky lepší... otázka je: Kde? A druhá, ne tolik významná, za kolik?

11.4.08, 12:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
no jo... chápu, že jsi nekoupil s páčkou, když říkáš, že je bez páčky lepší... otázka je: Kde? A druhá, ne tolik významná, za kolik?

Jen jsem se ujišťoval :) Jinak třeba v Krči jak sem dával deekay odkaz respektive fotky ale 750 Kč mi přijde moc já ho měl za 480 Kč ale to jen proto že u nás rušili autodíly jinak by šlo za tuhle cenu pořídit těžko. Pak třeba v Praze Rektorys http://www.2r.cz posílá i na dobírku jen si k velkoobchodní ceně co má v ceníku něco přirazí ale i tak tě to vyjde levněji než kdyby si to koupil třeba v té Krči.

11.4.08, 12:40
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další