|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
favorit AC pumpy: zamenne?
Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Neex píše: WIO 46 píše: Áha, tak to tě pak nechápu. Tákže řekněte někdo teda jestli ANO/NE. fakt nechápu Teď nedělám chytrýho, ale cituju z knížky od Cedrycha "Zdůrazňuji že přes vnější podobnost není čerpadlo určené pro motory Škoda 781 záměnné s čerpadlem OD 3456 montovaným na motory Š 742 tj. 105/120/130." Píše že čerpadlo pro 742 má jiný ukos páky čerpadla než pro 781.
Už chápu. Díky
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
12.4.08, 19:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Neex píše: WIO 46 píše: Áha, tak to tě pak nechápu. Tákže řekněte někdo teda jestli ANO/NE. fakt nechápu Teď nedělám chytrýho, ale cituju z knížky od Cedrycha "Zdůrazňuji že přes vnější podobnost není čerpadlo určené pro motory Škoda 781 záměnné s čerpadlem OD 3456 montovaným na motory Š 742 tj. 105/120/130." Píše že čerpadlo pro 742 má jiný ukos páky čerpadla než pro 781.
Furt sa to da rozobrat a spravit z toho mackopes
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.4.08, 23:55 |
|
|
Neex
|
ventYl píše: Furt sa to da rozobrat a spravit z toho mackopes
jak myslíš rozebrat? nový typ čerpadla pro favo? to sice možná rozděláš ale už to nesložíš... hlavně nevím jak by jsi chtěl vydolovat tu páku bez toho aby jsi to výrazněji poškodil.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
13.4.08, 00:02 |
|
|
michalkatka
|
Neex píše: michalkatka píše: iné ventilky, tie benzín pri dlhšom stáni neprepúšťajú, väčší zdvih, čiže aj väčší výkon, a membrána riešená tak že ak náhodou praskne tak benzín ide von, nie do oleja... jak to víš michale ptám se jen ze zvědavosti protože já to nikde nezjistil...
nechce sa mi to hľadať niekde som čítal technické popisy (všetko je na webe), a presvedčila ma o tom aj bezporuchovosť, teda stretávam sa len s novými typmi a ešte som pokazenú nevidel a to majú bežne nalietané 150 - 200tis, napr aj tá moja
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.4.08, 05:22 |
|
|
ventYl
|
Neex píše: ventYl píše: Furt sa to da rozobrat a spravit z toho mackopes 8) jak myslíš rozebrat? nový typ čerpadla pro favo? to sice možná rozděláš ale už to nesložíš... hlavně nevím jak by jsi chtěl vydolovat tu páku bez toho aby jsi to výrazněji poškodil.
Nepoznam ten novy typ cerpadla, ale z toho stareho typu cerpadla ti paku za idealnych podmienok vyberem a zalozim ju naspat za 5 minut a jedine, co mi ktomu treba su kombinacky.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.4.08, 08:05 |
|
|
DRYVER
|
ventYl píše: Nepoznam ten novy typ cerpadla, ale z toho stareho typu cerpadla ti paku za idealnych podmienok vyberem a zalozim ju naspat za 5 minut a jedine, co mi ktomu treba su kombinacky.
Ale dalsi zastance kalsiky s packem Nenech se odradit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
13.4.08, 10:50 |
|
|
Neex
|
michalkatka píše: nechce sa mi to hľadať niekde som čítal technické popisy (všetko je na webe), a presvedčila ma o tom aj bezporuchovosť, teda stretávam sa len s novými typmi a ešte som pokazenú nevidel a to majú bežne nalietané 150 - 200tis, napr aj tá moja
já jen že úplné rozdíly jsem nikde nenašel a to ani v knížkách natož na webu ale to je fuk myslím že to tak bude... jak jsem psal vím jen o jednom nové typu co odešel a to měl naběhané něco přes 170 tis. km... já mám na tom starém nalítáno 130 tis. km a pořád šlape bez nejmenšího problému, ale podařilo se mi sehnat funglo nové za dobrou cenu tak bych byl blbej ho nevzít.
|
13.4.08, 11:41 |
|
|
Neex
|
ventYl píše: Nepoznam ten novy typ cerpadla, ale z toho stareho typu cerpadla ti paku za idealnych podmienok vyberem a zalozim ju naspat za 5 minut a jedine, co mi ktomu treba su kombinacky.
však jasně já jen že si to nějak nedokážu představit u toho nového typu pro favo
|
13.4.08, 11:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|