|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
martinn11
|
MOTOR VYNECHÁVÁ
Ahoj potřeboval bych poradit.Mám felicici 1,3 BMM 1996 50kW.když jedu tak mě někdy vynechá motor jako kdyby mu na chvíly došlo palivo,ale je to jen okamžik pak se zase chytne a jede dál.A ještě když jedu na 4 -50km/h tak mě auto jako kdyby
cuká a dělá to i na 4 -70km/h a jíne stupně,ale jen při určité rychlosti.Prosím o radu.Díky moc
|
15.4.08, 10:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: MOTOR VYNECHÁVÁ
martinn11 píše: Ahoj potřeboval bych poradit.Mám felicici 1,3 BMM 1996 50kW.když jedu tak mě někdy vynechá motor jako kdyby mu na chvíly došlo palivo,ale je to jen okamžik pak se zase chytne a jede dál.A ještě když jedu na 4 -50km/h tak mě auto jako kdyby cuká a dělá to i na 4 -70km/h a jíne stupně,ale jen při určité rychlosti.Prosím o radu.Díky moc
nahlaš odpory VN kabelu, palce v kOhmech, a typ svíček, a taky víko rozdelovače.... (miloši promiň)
možno palivový filter, kedy bol menený a koľko máš najazdené
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.4.08, 12:17 |
|
|
martinn11
|
paliváč si myslím že ještě měněný nebyl ten je tam určitě od výroby.auto má najeto 130000.Nemám to čím změřit,ale kabely,palec,víko jsou tak před půl rokem měněné.Svíčky tam mám tříbodové BRISK, a nikdy s nima nebyl problém.
_________________ ŠKODA FELICIA 1,3 BMM 50kW,r.v.96
|
15.4.08, 12:52 |
|
|
michalkatka
|
martinn11 píše: paliváč si myslím že ještě měněný nebyl ten je tam určitě od výroby.auto má najeto 130000.Nemám to čím změřit,ale kabely,palec,víko jsou tak před půl rokem měněné.Svíčky tam mám tříbodové BRISK, a nikdy s nima nebyl problém.
či nieje problém v tom že boli menené, ja som tiež menil preventívne, a už tam mám nazad všetko pôvodné, tá dnešná výroba nestojí na nič, aj káble boli na prd (koncovky nejako nesedeli v sviečkach) a aj viečko som vymenil za pôvodné a cukanie zmizlo...
a vlastnosti, alebo prínos trojbodových sviečok sa tu už preberal, takže.....
130tis na jeden filter je dosť, takže asi by som začal tým...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.4.08, 13:16 |
|
|
martinn11
|
taky jsem nad tím uvažoval že ho vyměním.Tak to zkusím a uvidíme.Zatím dík za radu
|
15.4.08, 14:48 |
|
|
ventYl
|
no s trojbodovymi svieckami to moze, aj nemusi robit problemy. ja som mal trojbodove nejake bosch sviecky a zeby to nejako extremne necukalo. ale uvidim, aky rozdiel bude s Briskami, uz mi na stole lezia D15YC-Y.
Pre Milosa: ako si pisal, ze tie nove Ytryove stoja za bakulu. tak mam pocit, ze nieYtriove uz ani nezohnat...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
15.4.08, 17:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: MOTOR VYNECHÁVÁ
michalkatka píše: martinn11 píše: Ahoj potřeboval bych poradit.Mám felicici 1,3 BMM 1996 50kW.když jedu tak mě někdy vynechá motor jako kdyby mu na chvíly došlo palivo,ale je to jen okamžik pak se zase chytne a jede dál.A ještě když jedu na 4 -50km/h tak mě auto jako kdyby cuká a dělá to i na 4 -70km/h a jíne stupně,ale jen při určité rychlosti.Prosím o radu.Díky moc nahlaš odpory VN kabelu, palce v kOhmech, a typ svíček, a taky víko rozdelovače.... (miloši promiň) možno palivový filter, kedy bol menený a koľko máš najazdené
ty otázky na VN vedení michale musí být, že někdo něco vymění u VN to nemusí být pravda že to funguje správně, vše se musí měřit a taky problém se svíčkama, cukání je naprosto běžné i u nových a kdo mění svíčky ráčnou klíčem 16 a neumí to popraská nebo poláme izolátory miloš
|
15.4.08, 18:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ventYl píše: Pre Milosa: ako si pisal, ze tie nove Ytryove stoja za bakulu. tak mam pocit, ze nieYtriove uz ani nezohnat...
ale daji nedavo sem jí kupoval
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.4.08, 19:18 |
|
|
martinn11
|
No uvidíš mě Brisk žádné problémy nedělal.Zkoušel jsem taam dát původní kabely,svíčky,víčko a bez úspěchu.filtr ještě nemám.auto je každý den v zápřahu tak asi až o víkendu
|
16.4.08, 06:34 |
|
|
ventYl
|
Sadra17 píše: ventYl píše: Pre Milosa: ako si pisal, ze tie nove Ytryove stoja za bakulu. tak mam pocit, ze nieYtriove uz ani nezohnat...
ale daji :wink: nedavo sem jí kupoval 8)
mne vcera v mototechne dali na dotaz "zakladne Brisk sviecky do Favorita 136" BRISK D16YC Ytrium
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
16.4.08, 07:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|