|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
seřízení ventilů VW r.v.1979
Autor |
Zpráva |
chavier
|
seřízení ventilů VW r.v.1979
Naposledy upravil chavier dne 16.4.08, 19:04, celkově upraveno 1
|
16.4.08, 18:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Já ti dám zradu ty hade...tvoje mínus že ti na víku chybí nápis ŠKODA.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.4.08, 18:49 |
|
|
Drak
|
Co je to za motor?
A jestli zrada kamaráda nebude spíš v tom, že by tam měly být hydroštely.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.4.08, 18:58 |
|
|
chavier
|
Drak píše: Co je to za motor? A jestli zrada kamaráda nebude spíš v tom, že by tam měly být hydroštely.
VW Polo 1979, puvodne z vozu Audi 50
Ja k tomu motoru nasel primo miry na serizeni, takze by to melo jit ne?
|
16.4.08, 19:01 |
|
|
Drak
|
A kubatura? já vidím hodnoty na seřizování jenom k objemu 1,1 jinak sou všude hydroštely a i podle té fotky to vypadá na hydroštely.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.4.08, 19:26 |
|
|
chavier
|
Drak píše: A kubatura? já vidím hodnoty na seřizování jenom k objemu 1,1 jinak sou všude hydroštely a i podle té fotky to vypadá na hydroštely.
1,1 HC/HB nevim
pry 0,15 sani, 0,25 vyfuck
Nekde jsem cetl ze se to da nastavit temi imbusy, jeden jsem odkryl ale pohnout s tim nejde a uz vubec nechapu jak se dostat merkou pod vačku
|
16.4.08, 19:32 |
|
|
Drak
|
No já zas mám hodnoty 0,20/0,30
zkus to vyfotit kulturněji, takhle je tam pendrek vidět.
|
16.4.08, 19:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chavier píše: Drak píše: A kubatura? já vidím hodnoty na seřizování jenom k objemu 1,1 jinak sou všude hydroštely a i podle té fotky to vypadá na hydroštely. 1,1 HC/HB nevim pry 0,15 sani, 0,25 vyfuck Nekde jsem cetl ze se to da nastavit temi imbusy, jeden jsem odkryl ale pohnout s tim nejde a uz vubec nechapu jak se dostat merkou pod vačku
jak píše drak 20/30, ty měrky tam musíš rvát projistotu dvě nebo jednu širokou a tu běžně neseženeš, že tam žádná měrka nejde narvat ne normální nikdo to nešteloval a žádná vůle tam není, a ladí se to imbusem miloš
|
16.4.08, 21:28 |
|
|
chavier
|
slovacek.milos píše: chavier píše: Drak píše: A kubatura? já vidím hodnoty na seřizování jenom k objemu 1,1 jinak sou všude hydroštely a i podle té fotky to vypadá na hydroštely. 1,1 HC/HB nevim pry 0,15 sani, 0,25 vyfuck Nekde jsem cetl ze se to da nastavit temi imbusy, jeden jsem odkryl ale pohnout s tim nejde a uz vubec nechapu jak se dostat merkou pod vačku jak píše drak 20/30, ty měrky tam musíš rvát projistotu dvě nebo jednu širokou a tu běžně neseženeš, že tam žádná měrka nejde narvat ne normální nikdo to nešteloval a žádná vůle tam není, a ladí se to imbusem miloš
OK, dve merky to je jasne, ale imbusem jde horko tezko pohnout, myslel jsem ze se to musi nejakou matkou odaretovat, ale asi ne, budu radeji silneji tahat, pak dam vedet. Diky Chavi
|
16.4.08, 21:40 |
|
|
gokralik
|
Chavier mi teď volal z garáže a má dotaz: Měří se vůle mezi vačkou a takovým plíškem který tlačí na ventil? Protože nikde jinde se s měrkou nedá dostat. Mě to tak příjde logické, ale radši se na to zeptám.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.4.08, 10:04 |
|
|
chavier
|
|
18.4.08, 12:31 |
|
|
chavier
|
nikdo nevi
|
19.4.08, 10:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chavier píše: :cry: nikdo nevi
já tam tu matku vidím na velký klíč povolíš a točíš imbusem, to je veterán tak ti asi nikdo neporadí, jestli si z toho tulpach tak si označ řemenici a řemen, sdělej rozvodové kolo na vačce přidrátuj v naplém stavu ke kapotě a dej dole vačku a rozeber to hned uvidíš jak to fachčí miloš
|
19.4.08, 15:37 |
|
|
chavier
|
slovacek.milos píše: chavier píše: :cry: nikdo nevi já tam tu matku vidím na velký klíč povolíš a točíš imbusem, to je veterán tak ti asi nikdo neporadí, jestli si z toho tulpach tak si označ řemenici a řemen, sdělej rozvodové kolo na vačce přidrátuj v naplém stavu ke kapotě a dej dole vačku a rozeber to hned uvidíš jak to fachčí miloš
Ahoj Milosi,
tak se mi potvrdilo co jsem si myslel, ze normalne to stelujes imbusem a merku davas mezi vacku. K te velke matce se nedostanes, ta je hodne utopena a nedostupna. PS: Zlaty Favorit
|
20.4.08, 08:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
když tu matku nepovolíš imbusem nepohneš, já bych to rozhodil ty marky povolil golou a pak musí být speciální ohlý klíč a tím tu matku utáhneš klíč vyrobíš, já jsem to kdysi dávno takto řešil, ale to je mnoho let, s některým imbusem jsem pohl, ale stejně jsem to musel rozbebrat miloš
|
20.4.08, 10:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|