Autor |
Zpráva |
cyz
|
Tak obecně dávej bacha hlavně na korozi, brzdy a řízení. Ale poslední dobou jsou na STK hodně přísní, jak píšou ostatní (myslím si že je to dobře, vraky patří do kovošrotu a ne na silnici)
|
16.4.08, 22:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ano vraky na silnice nepatri,ale zase aby buzerovali za kokotiny, mi prijde zbytecny..treba jakoze si nekdo da na auto 4 pisty, aby mu lepe brzdilo a oni ho s tim vyhodi.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.4.08, 09:48 |
|
|
cyz
|
Tak jasně že by mohli přimhouřit oko ale za tímto jsou hlavně úředníci, po technikovi na STK kde ho sleduje kamera nemůžeš chtít aby si dělal problémy. Největší zlo jsou vždycky úředníci
|
17.4.08, 11:32 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jak kde.. nekde je urednik nejdriv ostrej jako krava,ale kdyz spravne vypisujes lejstra, je pak hodnej. me odpustil ze sem z hlediska evidencni kontroly neprosel, protoze sem nemel na aute tazny, protoze sem ho v tu dobu proste nepotreboval,ale ten kokot na stk v chomutove ( stejne starej jako ja) se mnou vyjebal,protoze proste chtel..pritom ktery tz ma dnes na skodovce stitek, ze jo?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.4.08, 11:51 |
|
|
Martin
|
Tak to bych se s ním nechtěl hádat, asi bych mu nevysvětlil, že tažný je vařený doma a žádný štítek nikdy nemělo.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
17.4.08, 17:32 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Martin píše: Tak to bych se s ním nechtěl hádat, asi bych mu nevysvětlil, že tažný je vařený doma a žádný štítek nikdy nemělo.
no tak ty ses taky dobrej
|
21.4.08, 12:00 |
|
|
Martin
|
Tehdá to šlo, šel i vozík.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
21.4.08, 13:32 |
|
|
Kristensen
|
Já dnes úspěšně prošel TK
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.4.08, 19:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: Já dnes úspěšně prošel TK
my projdem zejtra
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.4.08, 19:54 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Já musim projít do konce měsíce Dívají se i do kufru? Mám korozi kolem zadních domků tlumičů, oloupal sem plastizol abych se podival jak to vypadá. Neni to skrz, ale kolem je rez no. Mám to nějak zamaskovat?
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
22.4.08, 08:16 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
co to obrousit a natrit?
|
22.4.08, 09:55 |
|
|
maca
|
krysolet007 píše: Já musim projít do konce měsíce Dívají se i do kufru? Mám korozi kolem zadních domků tlumičů, oloupal sem plastizol abych se podival jak to vypadá. Neni to skrz, ale kolem je rez no. Mám to nějak zamaskovat?
do kufru se nedívají,jenom chtějí vidět povinou výbavu
|
22.4.08, 09:56 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
kachnis píše: co to obrousit a natrit? problém je v tom, že z druhé strany (teda od podběhů) to je dost horší, asi to bude třeba vyvařit. když to zapatlám, zas to budu muset dát dolů. Citace: do kufru se nedívají,jenom chtějí vidět povinou výbavu
to su klidný
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
22.4.08, 10:36 |
|
|
Stryko
|
No já jsem na Fáčku před technickou zjistil že na leví straně vzadu u tlumiče nemám ten lem co podle něj vede hadice do nádrže tak jsem tam naohýbal a na nýtoval novej natřel jsem to tlumexplastem s olejem a krásně se to zasralo blátem takže to technickou prošlo jinak se mi ten pitomec zase hrabal v karburátoru takže to budu zasejc dávat dva roky dohromady aby si zasejc měli s čím hrát.
_________________ Škoda Favorit 136 LS - automobil který vás pohltí!
|
22.4.08, 12:28 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Sadra17 píše: Kristensen píše: Já dnes úspěšně prošel TK my projdem zejtra
hotovo prošlo bez závad
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.4.08, 12:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|