Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
Re: Hlava bez bzzzz..... :-)
Matthes píše: No pisty 136 kdyz da pod hlavu 130, tak se nepatrne KP zmenci. Pokud by dal 135 pisty mohlo by to byt s hlavou 105 OK
prave ze s pistama 136 trochu zvetsi ne? a se 135kama zmensi..tj zvysi zivotnost
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.4.08, 17:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
krf
|
Re: hlava 130
kachnis píše: to snad neni mozny, jak muzes nevedet ze jezdis petikanalem a premyslet nad 1 sanim..vypada to jakobys nikdy nemel u skodovky otevrenou zadni kapotu a to chces laborovat se 105kovou hlavou.. hlava se da uravit ze 105ky, ma maly spalovaky,vezmes starou hlavu 130, zkouknes jak vypada, obkreslis si podle podhlavniho tesneni obvod valcu a pak uz jen bzzzzzzzz hodinu , dve... a pak mas 130kovou palici na svete.. hlavne pak musis rozsirit kanaly,aby si ji mel cim nakrmit..
diky za konstruktivní návrh to s těma kanálama byl ode mne peknej blábol, ale škodovky do detailu nedělám. Taky nebudeš vedět, kolik přefuků má přes píst motor wartburgu, když si ho "jestli vubec" videl ale veřim tomu, že technicky bas ho složit dokázal. Bazírování o nesmyslech
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
21.4.08, 17:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: Hlava bez bzzzz..... :-)
kachnis píše: Matthes píše: No pisty 136 kdyz da pod hlavu 130, tak se nepatrne KP zmenci. Pokud by dal 135 pisty mohlo by to byt s hlavou 105 OK prave ze s pistama 136 trochu zvetsi ne? a se 135kama zmensi..tj zvysi zivotnost
No, pokud das do 130 pisty 136 a nechas hlavu 130 tak se KP zmenci
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.4.08, 20:43 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: To je 5 kanal ty sestikanale peace. No a muzes maximalne upravit hlavu 105. Nic jinyho tam nedas ani kdyzbyses postavil na hlavu.
zapoměl jsi na hlavu Š120
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.4.08, 21:08 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kristensen píše: Matthes píše: To je 5 kanal ty sestikanale peace. No a muzes maximalne upravit hlavu 105. Nic jinyho tam nedas ani kdyzbyses postavil na hlavu. zapoměl jsi na hlavu Š120
To nee... 120ka ma vetsi spalovaky na nevyjde do jinak rozmistenejch pistu u 130ky.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
22.4.08, 06:33 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak tak jinak wartase sem opravdu nevidel,ale taky se jim vubec nezabyvam
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.4.08, 10:01 |
|
|
Kristensen
|
Viky píše: Kristensen píše: Matthes píše: To je 5 kanal ty sestikanale peace. No a muzes maximalne upravit hlavu 105. Nic jinyho tam nedas ani kdyzbyses postavil na hlavu. zapoměl jsi na hlavu Š120 To nee... 120ka ma vetsi spalovaky na nevyjde do jinak rozmistenejch pistu u 130ky.
Musíš ji nechat na fréze rozjet, nejlépe tam, kde dělají hlavy nebo nějaká brusírna.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.4.08, 18:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|