|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
cyz
|
gufera ventilů Fávo
Existuje nějaký způsob jak vyměnit gufera ventilů bez demontáže hlavy? (třeba přidržet si ventily pístem aby se nepropadly do válce ) nebo něco takového? Motor se mi jaksi rozchlastal na oleji (ne moc, ale olej ubývá a připalují se svíčky). Nechce se mi sundávat hlavu, jednak moc práce a jednak je tam těsnění ještě z fabriky originální tak je mi líto ho vyhazovat a dávat tam náhradu.
|
23.4.08, 07:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nakadah
|
Ja sem nikdy takovou gynekologii neprovadel, radeji sem hlavu motoru sundaval dolu. Ono kdyz uz sem delal gufera, tak sem rovnou dekarbonizoval spalovaci prostor,
obhlidl stav ventilu, voditek, zmeril pripadne netesnosti ventilu, zabrousil ventily atd. Proste kdyz uz tak poradne.
Samozrejme te chapu proc se ti do toho nechce. Nak
|
23.4.08, 09:36 |
|
|
fert.j
|
Nakadah píše: Ja sem nikdy takovou gynekologii neprovadel, radeji sem hlavu motoru sundaval dolu. Ono kdyz uz sem delal gufera, tak sem rovnou dekarbonizoval spalovaci prostor, obhlidl stav ventilu, voditek, zmeril pripadne netesnosti ventilu, zabrousil ventily atd. Proste kdyz uz tak poradne.
Samozrejme te chapu proc se ti do toho nechce. Nak
JJ
|
23.4.08, 10:37 |
|
|
Šemik
|
Vyndat svíčky, a kompresorem spalovák tlakovat. Prý tak lze udělat
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.4.08, 10:37 |
|
|
fert.j
|
Šemik píše: Vyndat svíčky, a kompresorem spalovák tlakovat. Prý tak lze udělat
tak to bych chtel videt nerikam ze to nejde al ejkdyz sjem sundaval pera ventilu tak to byla docela makacka!!!a pchybuju ze to tkal ve spalovaku udrzi
|
23.4.08, 10:53 |
|
|
CROWACK
|
Aby ti to neotocilo celym motorem ten natlakovanej spalovak...milos kdesi psal ze normalne maticku na dratek, ventil podlozil a je to...ale sam sem to nedelal, gufirka neprovozuju...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.4.08, 10:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: Šemik píše: Vyndat svíčky, a kompresorem spalovák tlakovat. Prý tak lze udělat tak to bych chtel videt nerikam ze to nejde al ejkdyz sjem sundaval pera ventilu tak to byla docela makacka!!!a pchybuju ze to tkal ve spalovaku udrzi
udrží v pohodě po tom talířku musíš klepnout jinak to skoro někdy nejde slačit, já jsem ten přípravek někde prošustroval, normálně jsem vykochal svíčku mosazí navařil ventilek a jak hustíš gumy tak jsem napích kompresor mám 8 atm, taky to jde tak ze si dáš na drátek pětku matku a zasuneš pod výfukový a dorazíš pístem a pak pod sací miloš
|
23.4.08, 11:09 |
|
|
michalkatka
|
ide to aj bez demontáže hlavy, piest musíš mať hore, vtedy ventil neprepadne....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.4.08, 16:03 |
|
|
ferrari
|
slovacek.milos píše: fert.j píše: Šemik píše: Vyndat svíčky, a kompresorem spalovák tlakovat. Prý tak lze udělat tak to bych chtel videt nerikam ze to nejde al ejkdyz sjem sundaval pera ventilu tak to byla docela makacka!!!a pchybuju ze to tkal ve spalovaku udrzi udrží v pohodě po tom talířku musíš klepnout jinak to skoro někdy nejde slačit, já jsem ten přípravek někde prošustroval, normálně jsem vykochal svíčku mosazí navařil ventilek a jak hustíš gumy tak jsem napích kompresor mám 8 atm, taky to jde tak ze si dáš na drátek pětku matku a zasuneš pod výfukový a dorazíš pístem a pak pod sací miloš
Hej, hej, ide to takto, ide...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.4.08, 13:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|