Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Jura píše: fux.dggn píše: Kristensen píše: http://www.ceknito.cz/video/146751
je to přes telefon tak je to poměrně dost zkreslený, zvuk je víc hlubší ve skutečnosti. Takovej spíš brumlavej Hele, a to je feli? nebo jiný auto... já to takle nejsem schopnej určit. Je to tam napsaný v popisu že je to felda 1.6 no dobrej zvuk ale je vidět i slyšet, že už toho má hóóódně moc za sebou:)
To je tím telefonem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.4.08, 20:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Takže Soietka už je na autě tady sou fotky http://fetik.rajce.idnes.cz/Soieta/
ale video se mi moc nepodařilo někam nahrát má to 14MB a všude se přehrají jen dvě sekundy, tak nevím jak je to třeba na youtube oezený ale určitě mi s tím něldeo pomůže že jo?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
25.4.08, 09:45 |
|
|
Jura
|
Jo a už se mi povedlo video... takže tady můžete kouknout http://www.ceknito.cz/video/147533
|
25.4.08, 17:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jak se to přenáší do auta?
|
25.4.08, 18:51 |
|
|
CROWACK
|
čéče ti to hulí... ...není to dvoutakt?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.4.08, 18:54 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
dyt je to studený
|
25.4.08, 18:56 |
|
|
Jura
|
To bylo první nastartování a asi tam zasichala ještě ta pasta na výfuky a tak nebo se vypaloval ten výfuk.... ted už to nehulí.... A studený to samozřejmě taky bylo. Jinak do auta to slyšet je tak nějak tlumeně...jel sem 50km po dálnici a při těch 160 to bylo slyšet no... Při delšíé jízdě by to mohlo vadit, ale ne určitě mě.... mě se to líbí a jezdím s otevřeným okýnkem....je to prostě nádhera
|
25.4.08, 19:03 |
|
|
fux.dggn
|
No twe fak Ti dík za to video, já du do toho hned, jenom si tam u nich chci zadat pouze jednu koncovku. A teď mam dilema, že navim jestli oválnou, nebo kulatou. Ale musí bejt jedna, to vim Taky trochu proto, aby se mi tam vešla s tim závěsnym zařízanim
Jo a ta cena byla teda i po vlastním požadavku vzhledu těch 3800,- s DPH ???
|
25.4.08, 19:27 |
|
|
Jura
|
fux.dggn píše: No twe fak Ti dík za to video, já du do toho hned, jenom si tam u nich chci zadat pouze jednu koncovku. A teď mam dilema, že navim jestli oválnou, nebo kulatou. Ale musí bejt jedna, to vim Taky trochu proto, aby se mi tam vešla s tim závěsnym zařízanim Jo a ta cena byla teda i po vlastním požadavku vzhledu těch 3800,- s DPH ???
Já myslím, že můžeš být v klidu, protože když se podíváš na viedo nebo na ty fotky kde až ta koncovka je (vlevo) tak to tažný tomu nikdy nemůže vadit. Jo a cena byla 3800 s DPH no ale nejak se to uhrálo asi díky tomu že sem tam byl osobněa vyšlo mě to jen 3100 bez DPH
|
25.4.08, 19:49 |
|
|
OndraM
|
Mě to taky příde, že by to tomu závěsnýmu nemuselo vadit, ale mě se nějak víc páčí jenom jedna koncovka
|
25.4.08, 20:00 |
|
|
fux.dggn
|
OndraM píše: Mě to taky příde, že by to tomu závěsnýmu nemuselo vadit, ale mě se nějak víc páčí jenom jedna koncovka
Moje řeč, já bych chtěl buď provedení 1x85mm nebo 1x85x70mm.
Jura: prosomtě, ty máš provedení 2x85x70mm, že jo???
|
25.4.08, 20:11 |
|
|
Jura
|
fux.dggn píše: OndraM píše: Mě to taky příde, že by to tomu závěsnýmu nemuselo vadit, ale mě se nějak víc páčí jenom jedna koncovka Moje řeč, já bych chtěl buď provedení 1x85mm nebo 1x85x70mm. Jura: prosomtě, ty máš provedení 2x85x70mm, že jo???
jj...2x85x70
|
25.4.08, 20:44 |
|
|
Kristensen
|
Na ten závěs se u Soiety zeptejte, protože my jsme museli závěs v jednom místě vybrousit o půl centimetru jinak výfuck mlátil
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.4.08, 21:05 |
|
|
fux.dggn
|
Takže jsem napsal mail do soieta-tech s dotazem, jestli mi namíru vyrobí koncový tlumič s jednou koncovkou na Felicii Kombi a jestli budu mít problém za závěsným zařízením. Napsali mi, že se závěsným zařízením není problém ani u sériově vyráběných dvojtých koncovek tlumiče a tlumič s jednou koncovkou vyrobí, ale 1x85x70mm(ovál) ani 1x85mm neudělají, protože je to prý nedostačující pro jak pro motor 1.3 tak pro 1.6 u Felicie, takže uhotoví pouze 1x90mm, ale i stím jsem spokojen, jdu na věc.
|
29.4.08, 16:24 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nedostačující jo? to jsou věci
|
29.4.08, 16:31 |
|
|