Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 SOIETA? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jura píše:
fux.dggn píše:
Kristensen píše:
http://www.ceknito.cz/video/146751

je to přes telefon tak je to poměrně dost zkreslený, zvuk je víc hlubší ve skutečnosti. Takovej spíš brumlavej

Hele, a to je feli? nebo jiný auto... já to takle nejsem schopnej určit. :D

Je to tam napsaný v popisu že je to felda 1.6 no dobrej zvuk ale je vidět i slyšet, že už toho má hóóódně moc za sebou:)

To je tím telefonem

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

23.4.08, 20:36
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Takže Soietka už je na autě tady sou fotky http://fetik.rajce.idnes.cz/Soieta/
ale video se mi moc nepodařilo někam nahrát má to 14MB a všude se přehrají jen dvě sekundy, tak nevím jak je to třeba na youtube oezený ale určitě mi s tím něldeo pomůže že jo?

25.4.08, 09:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Jo a už se mi povedlo video... takže tady můžete kouknout http://www.ceknito.cz/video/147533

25.4.08, 17:55
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
jak se to přenáší do auta?

25.4.08, 18:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Jo a už se mi povedlo video... takže tady můžete kouknout http://www.ceknito.cz/video/147533

čéče ti to hulí... :lol: ...není to dvoutakt? :D

25.4.08, 18:54
Hluchoň

Příspěvek 
dyt je to studený

25.4.08, 18:56
Profil ICQ

Příspěvek 
To bylo první nastartování a asi tam zasichala ještě ta pasta na výfuky a tak nebo se vypaloval ten výfuk.... ted už to nehulí.... A studený to samozřejmě taky bylo. Jinak do auta to slyšet je tak nějak tlumeně...jel sem 50km po dálnici a při těch 160 to bylo slyšet no... Při delšíé jízdě by to mohlo vadit, ale ne určitě mě.... mě se to líbí a jezdím s otevřeným okýnkem....je to prostě nádhera

25.4.08, 19:03
Profil ICQ

Příspěvek 
No twe fak Ti dík za to video, já du do toho hned, jenom si tam u nich chci zadat pouze jednu koncovku. A teď mam dilema, že navim jestli oválnou, nebo kulatou. Ale musí bejt jedna, to vim :D Taky trochu proto, aby se mi tam vešla s tim závěsnym zařízanim :lol:
Jo a ta cena byla teda i po vlastním požadavku vzhledu těch 3800,- s DPH ???

25.4.08, 19:27

Příspěvek 
fux.dggn píše:
No twe fak Ti dík za to video, já du do toho hned, jenom si tam u nich chci zadat pouze jednu koncovku. A teď mam dilema, že navim jestli oválnou, nebo kulatou. Ale musí bejt jedna, to vim :D Taky trochu proto, aby se mi tam vešla s tim závěsnym zařízanim :lol:
Jo a ta cena byla teda i po vlastním požadavku vzhledu těch 3800,- s DPH ???

Já myslím, že můžeš být v klidu, protože když se podíváš na viedo nebo na ty fotky kde až ta koncovka je (vlevo) tak to tažný tomu nikdy nemůže vadit. Jo a cena byla 3800 s DPH no ale nejak se to uhrálo asi díky tomu že sem tam byl osobněa vyšlo mě to jen 3100 :D bez DPH :D :D :D

25.4.08, 19:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Já myslím, že můžeš být v klidu, protože když se podíváš na viedo nebo na ty fotky kde až ta koncovka je (vlevo) tak to tažný tomu nikdy nemůže vadit. Jo a cena byla 3800 s DPH no ale nejak se to uhrálo asi díky tomu že sem tam byl osobněa vyšlo mě to jen 3100 :D bez DPH :D :D :D

Mě to taky příde, že by to tomu závěsnýmu nemuselo vadit, ale mě se nějak víc páčí jenom jedna koncovka :D

25.4.08, 20:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
OndraM píše:
Jura píše:

Mě to taky příde, že by to tomu závěsnýmu nemuselo vadit, ale mě se nějak víc páčí jenom jedna koncovka :D

Moje řeč, já bych chtěl buď provedení 1x85mm nebo 1x85x70mm.

Jura: prosomtě, ty máš provedení 2x85x70mm, že jo???

25.4.08, 20:11

Příspěvek 
fux.dggn píše:
OndraM píše:
Jura píše:

Moje řeč, já bych chtěl buď provedení 1x85mm nebo 1x85x70mm.

Jura: prosomtě, ty máš provedení 2x85x70mm, že jo???

jj...2x85x70

25.4.08, 20:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Na ten závěs se u Soiety zeptejte, protože my jsme museli závěs v jednom místě vybrousit o půl centimetru jinak výfuck mlátil

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

25.4.08, 21:05

Příspěvek 
Takže jsem napsal mail do soieta-tech s dotazem, jestli mi namíru vyrobí koncový tlumič s jednou koncovkou na Felicii Kombi a jestli budu mít problém za závěsným zařízením. Napsali mi, že se závěsným zařízením není problém ani u sériově vyráběných dvojtých koncovek tlumiče a tlumič s jednou koncovkou vyrobí, ale 1x85x70mm(ovál) ani 1x85mm neudělají, protože je to prý nedostačující pro jak pro motor 1.3 tak pro 1.6 u Felicie, takže uhotoví pouze 1x90mm, ale i stím jsem spokojen, jdu na věc. :D

29.4.08, 16:24
Hluchoň

Příspěvek 
nedostačující jo? to jsou věci

29.4.08, 16:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další