Autor |
Zpráva |
PETR TOMALA
|
Zdar.Já jsem v životě nebyl v zahraničí s ničím jiným než se škodovkou.V Chorvatsku jsem byl se svojí 105 L LPG asi 6x,projel jsem to od Dubrovníku přes různé ostrovy až na Istrii.Jezdil jsem v Alpách,po Ukrajině a nikdy škodovečka nezklamala.Tento rok už mám favo a chystám se do Pyrenejí.Pokud máš auto ve slušném stavu,tak se nemáš čeho bát.Co se týče rakouských policistů,tak pověsti o nich jsou pěkná blbost.Samozřejmě,pokud pojedeš s vozem,který je na rozpadnutí,tak se nesmíme divit,že se jim to nelíbí.Jinak cesta po dálnici v Rakousku je perfektní,vždy jsem jel takhle a bez problémů.Rakušáci jako řidiči jsou velmi ohleduplní a pokud vidí,že máte výkonově slabší vozidlo,tak vám vyjdou vstříc.Nejhorší dojem mám z chování našich řidičů na dálnici,kde se jim moje škodovka zdála pomalá a dávali to patřičně najevo.Škodovky jsou velmi spolehlivé a jednoduché vozy,málokdy se poruchají totálně.Pokud svůj vůz znáš a máš ho OK,tak klidně jeď a nic neřeš.
|
27.4.08, 17:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já do rakouska jezdím a taky bych v neviděl problém, já znám akorát jednoho staršího blba rakušana přechod břeclav poštorná a ten ukazoval na nos a abys chcípl motor při kontrole, pak jsi ho stejně musel nastartovat a nahulil jsi mu dvakrát tolik to jsem ještě dával sytič at se nažere , jednou se mi ptal "am jetete", tak jsem mu řekl grosevanbad metalšrot, jak jsem je zpátky tak mě trochu podusili našli ho**o a jel jsem domů, jinak při vnitrostátní kontrole žádný problém, auto nesmí být orezlé a vzorek 4 mm , pokud o auto pečuješ žádný problém miloš
|
27.4.08, 17:52 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
4mm? ach jo, do rakouska nejedu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.4.08, 17:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
4 mm platí ale snad jen na zimáky... zkusím to najít
no a našel, na letních je to 1,6 jako u nás
|
28.4.08, 17:18 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
kachnis píše: 4mm? ach jo, do rakouska nejedu
No nechci te desit, ale do NLD bys slusny gumy vyhrabat nekde mel, a nejspis bys mel i sjednotiti rozmer....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
28.4.08, 17:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vít píše: 4 mm platí ale snad jen na zimáky... zkusím to najít
no a našel, na letních je to 1,6 jako u nás
to už je vyzkoušené prostě tam musí být pořádný vzorek jinak začnou bádat, oni mají ještě tif že pneu nesmí být starší 4 let, tak jak začnou bádat tak najdou, pokud nemáš peníze umí zavříít na tři dny, jinak pořád dokola pokud vidíš plnou nesmíš přejíždět stojí u lesa a fotí čumítkem,v obci padesát to umí měřit velmi nečekaně, a jak někde staví musíš se za někoho přilepit a máš klid miloš
|
28.4.08, 17:31 |
|
|
Dawid130
|
Vy to s těmi ND přeháníte. Hele nic neber, teda nic moc. Jen el. díly. Vodu a jedu. My to před pár lety zvládli 120LS i 2x za rok to měl motor přes 100tis.... A zvládla to bez poruchy pokaždé. Nikdy se nic nestalo..... A to jela 1200km v kuse jen zastavka na WC, LPG a benzín. A jela..... Jen před cestou udělat udržbu a jedu. Pamatuji si že v den odjezdu do chorvatska byla i přední náprava venku z auta a navečer se jelo. No ty sám musíš vědět jak je to auto spolehlivé a jak ti kdy přijde porucha. Ale žádnou poloosu neber.
|
28.4.08, 18:37 |
|
|
Šemik
|
Dawid130 píše: ...Ale žádnou poloosu neber...
No ale co když j bude potřebovat? V HR jich asi moc mít nebudou..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.4.08, 18:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no a co když mu praskne klikovka? Tu by si měl s sebou vzít taky... tímhle způsobem by potřeboval poslat servisní kamion
|
28.4.08, 18:48 |
|
|
Šemik
|
Klikovka ne, ale poloosa u kyvky prostě občas odejde di věčných lovišt
|
28.4.08, 18:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
občas odejde všecko, alternátor, rozdělovač, převodovka, brzdový válečky... nevím, kdyby měl všecko vozit co se může pokazit, tak se mu už nevejdou ani plavky
|
28.4.08, 18:54 |
|
|
DRYVER
|
Poloosu bych asi taky nebral. A kdybychu nahodou mel sebou, stejne bych to na ceste nemenil
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.4.08, 18:55 |
|
|
Šemik
|
No ale co byste tedy dělali kdyby se s Vámi poloosa někde rozloučila? To by mě vážně moc zajímalo..
|
28.4.08, 18:58 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Jel bych domů. Vlakem. Až by mě vyprostili z vraku a ošetřili. Nevím co by ze mně zbylo v situaci, kdy mi upadne kolo v těch serpentýnách, nebo na dálnici. Prostě ta poloosa musí vydržet.
|
28.4.08, 19:00 |
|
|
DRYVER
|
Pokud by se to stalo, tak by asi zalezelo na poskozeni. Bud to tam rovnou nechat nebo bych asi zavolal kamosovi at prijede s odtahovkou. Ale menit poloosu nekde na dalnici to asi vazne neee
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.4.08, 19:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|