Autor |
Zpráva |
Jura
|
To je teda divný.... jinak je to super výfuk...ovšem sem asi nějak náročný a na 1.6ka se středem bez tlumiče a zadkem soieta mi nestačí a ještě oddělám kat asi.... Snad už to potom nebude moc hukot zase... Jinak jak by jste to udělali? Místo katu trubku nebo rezonátor? A jak to udělat? S obou stran trubková spona nebo obě strany navařit? Nebo jen jednu navařit a na druhou stranu trubková spona? Nevím jak to nechat udělat..... Holt to není 1.3, kde je ten kat na přirubě s obou stran krásně..... Díky za rady
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
29.4.08, 22:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
OndraM
|
Jura píše: To je teda divný.... jinak je to super výfuk...ovšem sem asi nějak náročný a na 1.6ka se středem bez tlumiče a zadkem soieta mi nestačí a ještě oddělám kat asi.... Snad už to potom nebude moc hukot zase... Jinak jak by jste to udělali? Místo katu trubku nebo rezonátor? A jak to udělat? S obou stran trubková spona nebo obě strany navařit? Nebo jen jednu navařit a na druhou stranu trubková spona? Nevím jak to nechat udělat..... Holt to není 1.3, kde je ten kat na přirubě s obou stran krásně..... Díky za rady
Hoj, hele, já mam Feli v kombíku (zelenou , ale to asi neni moc...no ) z roku 2001 a kat má přírubu jenom blíž k motoru a pak už je to všude navařený a první spona je až někde nad zadní nápravou, kde spojuje středovej a zadní tlumič, to znamená, že když já chci vyndat středovej díl, tak to de ven od tý spony až k přírubě tedy i s katem.
Jinak nevim jestli jsem to neslyšel u jinýho auta, ale feli by snad měla dokonce projít emisema i bez kata.
|
30.4.08, 06:03 |
|
|
Jura
|
OndraM píše: Jura píše: To je teda divný.... jinak je to super výfuk...ovšem sem asi nějak náročný a na 1.6ka se středem bez tlumiče a zadkem soieta mi nestačí a ještě oddělám kat asi.... Snad už to potom nebude moc hukot zase... Jinak jak by jste to udělali? Místo katu trubku nebo rezonátor? A jak to udělat? S obou stran trubková spona nebo obě strany navařit? Nebo jen jednu navařit a na druhou stranu trubková spona? Nevím jak to nechat udělat..... Holt to není 1.3, kde je ten kat na přirubě s obou stran krásně..... Díky za rady Hoj, hele, já mam Feli v kombíku (zelenou , ale to asi neni moc...no ) z roku 2001 a kat má přírubu jenom blíž k motoru a pak už je to všude navařený a první spona je až někde nad zadní nápravou, kde spojuje středovej a zadní tlumič, to znamená, že když já chci vyndat středovej díl, tak to de ven od tý spony až k přírubě tedy i s katem. Jinak nevim jestli jsem to neslyšel u jinýho auta, ale feli by snad měla dokonce projít emisema i bez kata.
Tak to máš teda nějakej divnej ten výfuk na tvý feli...co to je taky 1.6ka? Jinak myslím, že to tady říkal Miloš, že 1.3Mpi plní bez katu emise v horní hranici, ale co 1.6ka? To se bude muset zkusit:) Já tam prostě nechám mechanika vyříznout kat a navařit trubku a bude... Už se těším na ten hukot
|
30.4.08, 08:50 |
|
|
Ondras83
|
Jura píše: OndraM píše: Jura píše: To je teda divný.... jinak je to super výfuk...ovšem sem asi nějak náročný a na 1.6ka se středem bez tlumiče a zadkem soieta mi nestačí a ještě oddělám kat asi.... Snad už to potom nebude moc hukot zase... Jinak jak by jste to udělali? Místo katu trubku nebo rezonátor? A jak to udělat? S obou stran trubková spona nebo obě strany navařit? Nebo jen jednu navařit a na druhou stranu trubková spona? Nevím jak to nechat udělat..... Holt to není 1.3, kde je ten kat na přirubě s obou stran krásně..... Díky za rady Hoj, hele, já mam Feli v kombíku (zelenou , ale to asi neni moc...no ) z roku 2001 a kat má přírubu jenom blíž k motoru a pak už je to všude navařený a první spona je až někde nad zadní nápravou, kde spojuje středovej a zadní tlumič, to znamená, že když já chci vyndat středovej díl, tak to de ven od tý spony až k přírubě tedy i s katem. Jinak nevim jestli jsem to neslyšel u jinýho auta, ale feli by snad měla dokonce projít emisema i bez kata. Tak to máš teda nějakej divnej ten výfuk na tvý feli...co to je taky 1.6ka? Jinak myslím, že to tady říkal Miloš, že 1.3Mpi plní bez katu emise v horní hranici, ale co 1.6ka? To se bude muset zkusit:) Já tam prostě nechám mechanika vyříznout kat a navařit trubku a bude... Už se těším na ten hukot
já nevim co ti nestačí.....kravál nejezdí
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.5.08, 21:01 |
|
|
Jura
|
Felicie jako auto nic moc... pořádný audio tam taky nemám.... tak at to aspon pořádně řve:) Ne...zkrátka ten zvuk se mi strašně líbí.... ale zatím sem to slyšel jen v autě...budu muset nechat se projet abych to slyšel jako kolemjdoucí a pak se uvidí jakej je to hukot, jestli půjde kat ven nebo ne.... Normálně bych ho tam samozřejmě nechal, ale mám podezření, že už bude na odchodu, protože mi dycky za jízdy v tom něco dělá bordel když jedu pod plynem a to mě sere
|
1.5.08, 21:17 |
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.5.08, 08:10 |
|
|
OndraM
|
Jura píše: To je teda divný.... jinak je to super výfuk...ovšem sem asi nějak náročný a na 1.6ka se středem bez tlumiče a zadkem soieta mi nestačí a ještě oddělám kat asi.... Snad už to potom nebude moc hukot zase... Jinak jak by jste to udělali? Místo katu trubku nebo rezonátor? A jak to udělat? S obou stran trubková spona nebo obě strany navařit? Nebo jen jednu navařit a na druhou stranu trubková spona? Nevím jak to nechat udělat..... Holt to není 1.3, kde je ten kat na přirubě s obou stran krásně..... Díky za rady
Zdravim, hele je to opravdu velkej rozíl, když mam koncovej tlumič od Soiety a nahradil bych středovej tlumič jen trubkou? Nemá to nějakej nepříznivej vliv na motor???
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
18.6.08, 20:47 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
nepriaznivy na motor nie ale na okolie a usi posadky ano je to dost velky randal
na romanovo favo to sice nema (cely vyfuk trubka) ale asi by to na STK nemuseli rozchodit
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.6.08, 20:51 |
|
|
Jura
|
Klídek mám to na feldě combi 1.6 kat-trubka-soieta a žádnej extra rachot...až sem z toho zklamanej
|
19.6.08, 18:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|