Autor |
Zpráva |
Peterson09
|
GO motoru favorit
Ahoj lidi, zajimalo by me kolik tak stoji komplet generalka motoru, kdyz je plne funkci, jen je trosku rozhasenej a potrebuje semtam neco seridit a vymenit. Proste celkovy GO. Vubec netusim kolik si mam usetrit, tak jestli s tim ma nekdo zkusenost tak at napise. Dik.
|
1.5.08, 16:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak co vlastne chces? GO nebo jen neco poladit?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.5.08, 16:18 |
|
|
Peterson09
|
No cely GO.
|
1.5.08, 16:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
motor přetěsni, udělej rozvody, gufera ventilů , to tě vyjde tak na 600, pokut provedeš GO tak se můžeš dopracovat ke KO miloš
|
1.5.08, 16:41 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Peterson09 píše: No cely GO. Jo takze nova pistni sada, dejme tomu 3 litry. Prebrus kliky i s novejma loziskama rekneme litr. Rozvody a ruzny tesneni a hovadiny (oil) dalsi litr. Prace na hlave ... srovnat, ventily udelat, guferka ... 2000? Treba ... slovacek.milos píše: motor přetěsni, udělej rozvody, gufera ventilů , to tě vyjde tak na 600, pokut provedeš GO tak se můžeš dopracovat ke KO miloš
|
1.5.08, 16:42 |
|
|
Drak
|
Počítej desítku a návratnost nulová, jestli ti nežere olej, tak polaď elektriku okolo, nech zrepasovat karbec a máš nový auto, ten motor při normálním zacházení vydrží i 300.000, při hovězím tak 150.000 a při kulturním klidně i půl milionu, tak dokud nezaklepe, nelez do něj.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.5.08, 16:53 |
|
|
Šemik
|
Mě motor 742.136 přišel na cca 13 000, a to jsem si to dělal sám, pokud by sis to někam dal, bude k tomu ještě práce.
ALe jak už bylo psáno, není to rentabilní. Udělej pár oprav v řádu stokorun (gufera, rozvody, přetesnění..) a jezdi, až se tenhle motor vysype úplně tak koupíš nějaký jiný a zvesela dáĺe.
GO má podle mě smysl jen pokud bys to auto chtěl na veterána.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.5.08, 17:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
GO karburátoru, výměna rozvodů, repas rozdělovače, nová guferka na ventily a přetěsnění a nic víc bych nedělal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.5.08, 17:20 |
|
|
ventYl
|
jak uz pisali vyssie, vymenit rozvody, zostelovat ventily, vymenit olej, ak zralo olej, tak vymenit gufera na ventiloch, ak nie, tak srat na to. to ta vyjde maximalne na 1000 korun.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.5.08, 17:21 |
|
|
Peterson09
|
Diky vsem, do celyho GO se teda poustet nebudu. Mějte se
|
1.5.08, 20:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Peterson09 píše: Diky vsem, do celyho GO se teda poustet nebudu. Mějte se
Tak muzes udelat aspon rozvody, guferka na hlave ... pretesnit a udelat Generalni Omyti
|
1.5.08, 20:31 |
|
|
Kaliban123
|
ty jo ho všichni od toho tak zrazujete že i mě jste po přečtení příspěvků začali zvyklávat ale nezvyklete já si go motoru udělám a hotovo počítám minimálně odkarbonování hlavy, gufera možná nové ventily a pružiny pak nové písty, kroužky, vložky válců, přebrus kliky když bude třeba jinak ne, ložiska na klice samozřejmě, gufero na prsou, těsnění samozřejmě všechna a nejlépe origo CZ rozvody ne ty dnešní prostitutky co vydrží 10tkm a K.O. prozatím si dávám dohromady seznam ale bude to velké o rentabilitě vím je mi to jasné. Jo a vačka od motorexcelu bud 265 nebo nějaká 270tka to ještě přesně nevím
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
1.5.08, 21:05 |
|
|
Ondras83
|
Kaliban123 píše: ty jo ho všichni od toho tak zrazujete že i mě jste po přečtení příspěvků začali zvyklávat ale nezvyklete já si go motoru udělám a hotovo počítám minimálně odkarbonování hlavy, gufera možná nové ventily a pružiny pak nové písty, kroužky, vložky válců, přebrus kliky když bude třeba jinak ne, ložiska na klice samozřejmě, gufero na prsou, těsnění samozřejmě všechna a nejlépe origo CZ rozvody ne ty dnešní *cenzurováno* co vydrží 10tkm a K.O. prozatím si dávám dohromady seznam ale bude to velké o rentabilitě vím je mi to jasné. Jo a vačka od motorexcelu bud 265 nebo nějaká 270tka to ještě přesně nevím 270
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.5.08, 21:12 |
|
|
Kaliban123
|
No hurá konečně někdo kdo mi to nerozmlouvá. No tu vačku uvažuju právě jakou zas auto je na denodenní ježdění takže i na spotřebu alespon trochu takže je to dilema
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
1.5.08, 21:27 |
|
|
Nepér
|
265° a vnitřek z fábie a upravenou hlavu Fel/Fab, rozdělovač 136x a od Čepka upravenej Lekr na 1.4, jojo za půl roku by to mohlo bejt hotový, ale ještě musím sehnat pár "surovin"
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.5.08, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|