Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Motor down 
Autor Zpráva

Příspěvek Motor down
čaute lidi, mam "malej" problém, stala se mi nepříjemná nehoda, včera večer sem jel z práce dom a kousek nad milovicema se mi v zatáčce postavilo do cesty stádečko kanců "velkejch", jelikož tam byly ješte navíc kostky a né asvalt, nešlo ani nic mot cělat, tak sem to poslal na louku, nebyla tam ani škarpa, takže to bylo v zámci možností plynulý, ale byl tam takovej středně velkej pařez a ten mi bochnul do olejový vany, kterou prorazil, utrhnul motor za silent bloků, teda ještě tam drží, no a tim paáden řetězovka..... poloosy utržený, převodová tyč zvohybaná.

Ani se neptám kolik bude stát oprava, i když nějakej odhad by neuškodil, ale jak se v tomhle případě postupije s pojištěnim??? To bych potřeboval vědět. Díky moc

2.5.08, 10:27
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Si asi nejel 50km/h co?

2.5.08, 10:30
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Si asi nejel 50km/h co?

Asi tak 7pětek

2.5.08, 10:32

Příspěvek 
Jinak ten motor má utrženej držák převodovky, ale drží tam.

2.5.08, 10:33

Příspěvek Re: Motor down
To je teda robota! :shock:

Havarijnu poistku asi na felde nemas, tak tam ani nemusis volat.
Najvacsi problem moze byt na tom spodnom uchyteni prevodovky, a poskodena prevodovka. Poloosy su mozno len vytiahnute. Urob foto. :?

2.5.08, 10:42

Příspěvek 
No to asi levný nebude :? nová vana olej ty poloosy kdoví, jestli se nepohnulo ramenama jak si tam vlítnul taky tyč řízení atd.... To zkrátka nasere jiank nevím co máš za pojištění, ale já mám třeba úplně obyč to nejlevnější od čsob a myslím, že za tohle by mi moc nedali teda spíš nic, ale fakt nevím jak to je dyž potkáš kanca možná si ho měl radši srazit....škody by byli určo menší a třeba by jsi měl ještě dobrou večeři:)

2.5.08, 10:43
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
to je v pohodě klidně to oprav z číny, polosa 1200, ta drží ale styří do dvou let manžety a nesmíš moc rvat matku nebo ji strhneš, , silenblok pod motor přes dvě sta, vana 250, vodní pumpa 500-1200, řaqzení vyrovnáš a tu tyč do převodovky ta se dá rovnat velkým kladivem jen se musíš podívat jak se ohla, nebo trubkou převýhat zas dole, já to řeším běžně dřevorubci a rybáři, den práce , miloš

2.5.08, 11:02

Příspěvek 
hele, já platim havarijní pojištění cca 8000Kč, myslíte že to nepůjde uplatnit. Mam to u Český.

2.5.08, 11:08

Příspěvek 
fux.dggn píše:
hele, já platim havarijní pojištění cca 8000Kč, myslíte že to nepůjde uplatnit. Mam to u Český.

Tak to je uplne inak :lol:
zaplatis spouucast a zvysok zariadia iny 8)

2.5.08, 11:13

Příspěvek 
Takže půjdu do svého oblíbeného servisu, oni tam vše opraví, dají mi účty za materiál a za práci a já s tím pak dojdu na pojišťvnu a oni mi to tam proplatí s tím, že zaplatím nějakou tu spoluúčast ja říka kwiko. A musí se to nějak vyfotit předem???

2.5.08, 12:33

Příspěvek 
Zajdeš za likvidátorem z pojišťovny (v ideálním případě tvůj známý), nahlásíš pojistnou událost, on přijde, vyfotí, vyčíslí škodu a potom to dáš do servisu. Některé servisy to snad nějak řeší přímo s pojišťovnama, bude ideální když se zeptáš tam, mají s tím zkušenosti. Ta spoluúčast je podle pojistné smlouvy, já mám na Formanu 2%, minimálně 2000Kč (v tomhle případě i maximálně).

2.5.08, 14:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Taková technická: motor drží na třech místech že jo? Jeden silent blok je naproti baterce, druhej je dole u levýho kola na takovym ohebnym rameni a pak ten držák jak je na převodovce pod nádržkou na chladící kapalinu. Tak tenhle držák prostě prasknul v tý litině nebo z čeho ten kus je. Kolik tohle tak řádově stojí???

2.5.08, 17:28

Příspěvek 
Jste někdo z prahy-západ??? Znáte někdo tenhle autoservis: http://www.automladek.cz/ ??? Jaký máte reference na něj?

2.5.08, 20:37

Příspěvek 
některý díly se nemusej kupovat nový, ale daj se s přehledem sehnat na vrakáči....třeba ten držák převodovky....

2.5.08, 22:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Zkontaktuj si servis, kterej nabízí přímo vyřešení s pojišťovákem, mají tam svoje známý likvidátory a můžou ti to po domluvě vyřešit tak, že tě to nebude stát ani korunu a eště bude možná něco na víc, oni už ví, co všechno napsat, aby to prošlo.

3.5.08, 06:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další