|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Vyčištění karburátoru :-)
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
bany.xf.cz píše: 100 km/h na trojku jo??? To fakt jde se 120kou?
hochu se 4q sem jel i 120 na trojku a ještě chtěla ale já už se bál že motor vyskočí z kotvy a nakope mě do prdele ....ale to bylo ted\ krátkodobě při předjíždění, nikomu tyhle kraviny nedoporučuju zkoušet...125 je na tom trochu jinak, ten motor je sice stejnej ale není zvyklej na vytáčení, s 5q sem jel na 3 to kilo a víc ani prd...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.5.08, 11:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
bany.xf.cz
|
CROWACK píše: bany.xf.cz píše: 100 km/h na trojku jo??? To fakt jde se 120kou? hochu se 4q sem jel i 120 na trojku a ještě chtěla ale já už se bál že motor vyskočí z kotvy a nakope mě do prdele ....ale to bylo ted\ krátkodobě při předjíždění, nikomu tyhle kraviny nedoporučuju zkoušet...125 je na tom trochu jinak, ten motor je sice stejnej ale není zvyklej na vytáčení, s 5q sem jel na 3 to kilo a víc ani prd...
No, tak já motor nepřetáčim. Ale ani nepodtáčim. Jezdim s nim tak jak má psáno.. do pěti tisíc.
takže myslim že je zvyklej... No šikovná babička řadila na dálnici z čtyřky na pětku, ale místo 5 tam dala 3. A otáčkoměr vylít krátkodobě na 7000.
Ale já sem mlčel.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
4.5.08, 11:28 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
crowacku, kolik to mohlo točit? mě fávo při 120 na trojku ukazuje něco mezi 6 a 7 tisíci a to mám tu dleší převodovku ... chudák motor
|
4.5.08, 11:29 |
|
|
bany.xf.cz
|
Vít píše: crowacku, kolik to mohlo točit? mě fávo při 120 na trojku ukazuje něco mezi 6 a 7 tisíci a to mám tu dleší převodovku ... chudák motor
Tak to bych si teda netrouf. Dyť ten motor neví co má dělat dřív. Jestli zvedat sací nebo vejfukovej ventil.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
4.5.08, 11:31 |
|
|
Šemik
|
Vít píše: crowacku, kolik to mohlo točit? mě fávo při 120 na trojku ukazuje něco mezi 6 a 7 tisíci a to mám tu dleší převodovku ... chudák motor
Hle tabulku http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=115
vychází to podle ní okolo 6000rpm
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.5.08, 11:56 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no právě, je to skoro dost, bejt na místě motoru, tak se naseru a začnu točit na truc na druhou stranu
|
4.5.08, 13:19 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak já ho čistil rozebráním, no ještě jsem dal malinko větší trysky, s tim starym to buď chcíplo, nebo s cucákem točilo jak divý, teď studenej bez cucáku drží pod 1000.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
4.5.08, 14:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bany.xf.cz píše: 100 km/h na trojku jo??? To fakt jde se 120kou?
na trojku i 120
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.5.08, 16:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|