Autor |
Zpráva |
jimmy_xp
|
Medzikus vyfuku
|
5.5.08, 13:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
tuzing pyčo....toť vše....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.5.08, 18:43 |
|
|
jimmy_xp
|
Ondras83 píše: tuzing pyčo....toť vše....
toto som od teba prave pocut nechcel,ale tvoj prispevok svedci o tvojej inteligencii bohuzial
|
5.5.08, 18:57 |
|
|
Šemik
|
No tak klid tady, jsme na TWebu ne na Virtu
Moc jsem nepochopil dotaz, chceš jen jednu rouru od svodů z hlavy jako to měly Š 100?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.5.08, 19:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mylsím, že si budeš muset uvařit nějakou redukci sám
|
5.5.08, 19:28 |
|
|
Kristensen
|
Pokud to tzady někdo dělal tak dle vlastních nápadů, budeš muset taky něco vymyslet, já použil potrubí z fáva BMM uřízl čtyřdírovou přírubu pro fávo a navařil jsem na to vyrobenou přírubu se třema dírama pro šáde, no a později jsem to neřešil páč jsem tam měl už celý fávo
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.5.08, 19:45 |
|
|
Ondras83
|
jimmy_xp píše: Ondras83 píše: tuzing pyčo....toť vše.... toto som od teba prave pocut nechcel,ale tvoj prispevok svedci o tvojej inteligencii bohuzial
asi svědčí o mé inteligenci, ale nechápu, proč chceš na 120 dávat takovejhle lauf.....výkon ti to nepřidá, protože výrobce nepočítal stim, že tenhle koncák bude hned pod svodama....
takže, jestli chceš funkční vejfuk, tak si udělej příčňák, nebo si udělej počítanej podle Škody auto...ten funguje, kámoš ho měl na rapídku a paráda.....
|
5.5.08, 19:47 |
|
|
Jiri
|
Kristensen píše: Pokud to tzady někdo dělal tak dle vlastních nápadů, budeš muset taky něco vymyslet, já použil potrubí z fáva BMM uřízl čtyřdírovou přírubu pro fávo a navařil jsem na to vyrobenou přírubu se třema dírama pro šáde, no a později jsem to neřešil páč jsem tam měl už celý fávo
taky bych to udelal z fava..delal sem ted neco podobneho...
|
5.5.08, 20:53 |
|
|
jimmy_xp
|
ono mne vobec nejde o vykon, ja viem ze neziskam tym nic,ale dostal som tento vyfuk od kamarata tak by som ho cel vyuzit:)ja aj tak asi hodim tlmic este pred neho aby tolko nehucal...tu prirubu som uz narhol,len mi ju treba dat si nejak vyrobit a nakreslit technicky vykres:(
|
5.5.08, 21:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: tuzing pyčo....toť vše....
jimmy je tu nový tak na něj nemůžeš tak hr a hned ho poslat na gynekologii, ten syndrom přijít na nové forum zná asi každý, ty dvě trubky svedeš tak že navštívíš vodo topo plyn koupíš dvě malá a jedno velké varné koleno, nebo rekukce a obvaří se to CO2 miloš
|
5.5.08, 21:23 |
|
|
jimmy_xp
|
to slovacek.milos> vdaka moc za navrh pokusim sa to spravit cez weekend a potom poreferujem ako sa to podarilo
|
6.5.08, 08:15 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ty oblouky by nemely byt moc ostry, sem nekde cet.. jinak se nabizi to potrubi z favorita..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.5.08, 12:42 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tohle by ti možná pomohlo: neříkám, že máš kupovat závodní svody skoro za deset tisíc, ale aspoň je vidět, jak je to udělaný
|
6.5.08, 13:30 |
|
|
Ondras83
|
tak....tady něco pro tebe... (a sorry)
není to tam asi moc dobře vidět, ale takhle nějka by to šlo....je to trubka zavedená dozadu, tam ostře zahnutá dopředu a vedená do tlumiče
|
6.5.08, 22:07 |
|
|
Jiri
|
ja to mam takhle....
|
6.5.08, 22:16 |
|
|