Autor |
Zpráva |
Alonso
|
skakanie
caute dneska sa mi stalo to ze chcel som do svojho fava natankovat lepsi benzin tak som tam dal shell V-power a zrazu som zacal predbiehat tak som vytocil trojku a auto zacalo skakat stale skapinalo nedrzal volnobeh tak som to odstavil a nechal tak zachvilu nastartoval azase chlapi poradte co stym je zajtra ma caka dlha cesta diki
|
6.5.08, 18:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: skakanie
Alonso píše: caute dneska sa mi stalo to ze chcel som do svojho fava natankovat lepsi benzin tak som tam dal shell V-power a zrazu som zacal predbiehat tak som vytocil trojku a auto zacalo skakat stale skapinalo nedrzal volnobeh tak som to odstavil a nechal tak zachvilu nastartoval azase chlapi poradte co stym je zajtra ma caka dlha cesta diki
dlhu cestu si odsáčeš nebo jestli ti tam vleze ještě speciál nalej speciál jinak musíš točit rozdělovačem zmenšit předstih, kdybys měl rozdělovač OK tak by ti to neskákalo miloš
|
6.5.08, 18:56 |
|
|
Alonso
|
skakanie
predzapal je dobry ale ci nieje nieco s karbec.
|
6.5.08, 22:09 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: skakanie
jakej si nalil power?? 95 nebo 100? co tankujes normalne? kde tankujes normalne?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.5.08, 12:16 |
|
|
varok
|
Jo, ten V-Power 95 je skoro jako Natural 95. Alespoň já jsem v tom nějaký obrovský rozdíl nepocítil. Ten V-Power Racing 100 je už o něčem jiném. Auto je trošíčku živější než u Natural 95. Já mám ale Fávo 94 se stříkačkou, tak ŘJ si předstih asi upraví sama.
|
7.5.08, 15:47 |
|
|
Neex
|
varok píše: Jo, ten V-Power 95 je skoro jako Natural 95. Alespoň já jsem v tom nějaký obrovský rozdíl nepocítil. Ten V-Power Racing 100 je už o něčem jiném. Auto je trošíčku živější než u Natural 95. Já mám ale Fávo 94 se stříkačkou, tak ŘJ si předstih asi upraví sama.
A podle čeho přesně si BMM předstih upraví když nemá čidlo klepání? U BMM se dá předstih upravit jedině pomocí přeprogramování řídící jednotky. Nebo se snad pletu? Jestli ano tak ať mě někdo opraví...
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
7.5.08, 16:28 |
|
|
Alonso
|
sk
nalial som 100w power
|
7.5.08, 18:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Neex píše: varok píše: Jo, ten V-Power 95 je skoro jako Natural 95. Alespoň já jsem v tom nějaký obrovský rozdíl nepocítil. Ten V-Power Racing 100 je už o něčem jiném. Auto je trošíčku živější než u Natural 95. Já mám ale Fávo 94 se stříkačkou, tak ŘJ si předstih asi upraví sama. A podle čeho přesně si BMM předstih upraví když nemá čidlo klepání? U BMM se dá předstih upravit jedině pomocí přeprogramování řídící jednotky. Nebo se snad pletu? Jestli ano tak ať mě někdo opraví...
asi nepleteš protože se jedná o motronik miloš
|
8.5.08, 07:31 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak to muze byt predstihem, jesli si ho nalil malo, tak ho vyjezdi a natankuj klasiku a kdyzto bude delat furt, tak napis.. mozna power nekde rozpustil nejakej bordel,ale pochybuju ze tak rychle.. spis bych hadal predstih..uvidis az vyjezdis
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.5.08, 08:11 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
slovacek.milos píše: [ asi nepleteš protože se jedná o motronik miloš
a cim je tedy dano, ze felda 1,3bmm na N98 jede o dost lip nez 95ku ..jen oktanem??
|
8.5.08, 08:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|