Autor |
Zpráva |
Jura
|
Jaká trubka místo katu?
Chci na své feli 1.6 vyndat kat a chchi se zeptat jakou trubku jakej typ koupit aby to tam šlo dobře navařit atd však víte no a kdyby někdo věděl průměr na 1.6ku, tak by to bylo taky super. Mám ho vadnej ten kat jinak bych ho tam nechal ted budu mít TRubka - trubka - Soieta (laďák) bude asi hukot máte s tím někdo zkušenosti? Bude hukot? Díky
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
7.5.08, 14:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
OMG si to nech udělat někde kde dělaj vejfuky ne?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
7.5.08, 15:12 |
|
|
Jura
|
Nepér píše: OMG si to nech udělat někde kde dělaj vejfuky ne?
No jo... ale to bude asi strašná pálka ne? Já to chtěl dát k jendomu garážníkovi a lepší mu všechen matroš dát a pak jen práce...
|
7.5.08, 15:25 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A co lesenovka?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.5.08, 15:49 |
|
|
michalkatka
|
Matthes píše: A co lesenovka?
to je ťažké a hrubostenné...
na výfuck choď niekam kde robia častejšie výfuky a s nejakého starého ti urežú kus trubky alebo zájdi niekam na šrotovisko a kus trubky si zober od tiaľ...
ja vážne nechápem takéto banálne problémy.... takých doma mám...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.5.08, 15:55 |
|
|
Drak
|
A copak garážník nebude mít kus roury? To si každej schovává, protože je to furt potřeba.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
7.5.08, 15:55 |
|
|
DRYVER
|
Tak ten kat vytahni ven, necim z neho odstran vnitrni cast a dej zpatky jen obal. Na prvni pohled nikdo nic nepozna ze tam tan kat vlastne neni. A nemusis shanet zadnou trubku
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
7.5.08, 16:04 |
|
|
utia
|
DRYVER píše: Tak ten kat vytahni ven, necim z neho odstran vnitrni cast a dej zpatky jen obal. Na prvni pohled nikdo nic nepozna ze tam tan kat vlastne neni. A nemusis shanet zadnou trubku
To neni dobry reseni! Z hlediska dynamiky tam pak vznikaji nezadouci jevy. Bud tam kat odstranit a dat tam navarit trubku nebo ji jen primontovat svorkama (pak treba pred technickou je jednoduchy vymenit za kat). Trubku ma fakt kazdy garaznik s tim bych se netrapil prip predem se s nim domluvit po telefonu a kdyby na tom jo trval zajit na vrakac a najit zachovaly kus stejneho prumeru nebo neco podob. Lesenarska snad ne, vzdyt je na pohled jasny ze to neni plech ale zelezna tyc se silenou sirkou
_________________ VAZ 2109
|
7.5.08, 17:17 |
|
|
Jura
|
Ok no snad to nějak zařídí ten garážník akorát ještě nevím jak to nechat udělat.... tam je blbý, že na té 1.6ce je ten kat součástí celého prvníjo dílu a ne jako na 1.3ce, kde je z každe strany katu příruba a dá se jednoduš před barákem vyndat a nandat.... Tak nevím, jestli normálně uříznout a dat tam trubku a normálně ju tam navařit a zdruhé strany na ten spoj se středním dílem normálně tu trubkovou sponu dvojitou anebo tu dvojitou sponu z každé strany jenže pak by to tam určitě pořád ucházelo někde a dělalo blbej zvuk u těch spon, protože by tam vepředu na ně byl asi moc hukot... no nevim no... co porádite?
|
7.5.08, 17:27 |
|
|
utia
|
Jo a jestli mas auto na LPG tak mu to vcas rekni at s tim pocita, znam typa ktery svaroval klukovi co mel lpg vedene kousek od svarovaneho dilu, kdyz se to chlapek dozvedel malem ho zabil...
|
7.5.08, 17:28 |
|
|
Jura
|
utia píše: Jo a jestli mas auto na LPG tak mu to vcas rekni at s tim pocita, znam typa ktery svaroval klukovi co mel lpg vedene kousek od svarovaneho dilu, kdyz se to chlapek dozvedel malem ho zabil...
Nemám LPG....
|
7.5.08, 17:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jaká trubka místo katu?
Jura píše: Chci na své feli 1.6 vyndat kat a chchi se zeptat jakou trubku jakej typ koupit aby to tam šlo dobře navařit atd však víte no a kdyby někdo věděl průměr na 1.6ku, tak by to bylo taky super. Mám ho vadnej ten kat jinak bych ho tam nechal ted budu mít TRubka - trubka - Soieta (laďák) bude asi hukot máte s tím někdo zkušenosti? Bude hukot? Díky
a jak budeš řešit STK pokud tam kat nebude v§bec tak nevím, to asi přijedeš na STK a rychle odjedeš někde jsem tu psal že MPi bez katu splní v horní hranici není tomu tak dvojnásobné CO2 miloš
|
7.5.08, 17:31 |
|
|
utia
|
Jura píše: Ok no snad to nějak zařídí ten garážník akorát ještě nevím jak to nechat udělat.... tam je blbý, že na té 1.6ce je ten kat součástí celého prvníjo dílu a ne jako na 1.3ce, kde je z každe strany katu příruba a dá se jednoduš před barákem vyndat a nandat.... Tak nevím, jestli normálně uříznout a dat tam trubku a normálně ju tam navařit a zdruhé strany na ten spoj se středním dílem normálně tu trubkovou sponu dvojitou anebo tu dvojitou sponu z každé strany jenže pak by to tam určitě pořád ucházelo někde a dělalo blbej zvuk u těch spon, protože by tam vepředu na ně byl asi moc hukot... no nevim no... co porádite?
zalezi na tom co chces, jestli ten kat definitivne zlikvidovat nebo jej pouzivat na TK. Nevim jak to v Tvem pripade vypada, ale kdybys uz na nej kaslal tak odriznout v miste kde zacina (mezi svody vyf potrubi a ktat) a kde konci a tam navarit tu trubku. Ale fakt nevim jak je to u skodovky, to at ti poradi zkusenejsi Hlavne muzes mit problem (opet-nevim jak u skody) s elektronikou, ja tohle resil u samary - odstraneny katalyzator, nef. lambda sonda, proste vic problemu (rizeny karbec). Ale predpokladam ze vis co delas mozna zbytecne strasim
|
7.5.08, 17:37 |
|
|
Jura
|
Re: Jaká trubka místo katu?
slovacek.milos píše: Jura píše: Chci na své feli 1.6 vyndat kat a chchi se zeptat jakou trubku jakej typ koupit aby to tam šlo dobře navařit atd však víte no a kdyby někdo věděl průměr na 1.6ku, tak by to bylo taky super. Mám ho vadnej ten kat jinak bych ho tam nechal ted budu mít TRubka - trubka - Soieta (laďák) bude asi hukot máte s tím někdo zkušenosti? Bude hukot? Díky a jak budeš řešit STK pokud tam kat nebude v§bec tak nevím, to asi přijedeš na STK a rychle odjedeš někde jsem tu psal že MPi bez katu splní v horní hranici není tomu tak dvojnásobné CO2 miloš
No samozřejmě na STK bez katu nepojedu... tu mám až za necelý dva roky a do té doby bude novej kat potom nebo si tam na chvíli nechám navařit jen ten starej aby to prošlo... mě strašně štve, že jak jedu s otevřeným okýnkem ted v létě, tak jak šlápnu na plyn tak to dole začne chrastit...dlouho sem si myslel, že to utíká trubkovou sponou u toho katu a že to dělá ten zvuk ale nebylo tomu tak prostě v tom katu něco lítá.... je ale divný, že když do něj kouknu tak vypadá krásně (neponičené plástve). Takže asi bude kuchlej z druhé strany nebo už nevím....
|
7.5.08, 17:41 |
|
|
Kristensen
|
Klidně ho jen uvnitř vymlať a vrať prázdnej zpět, Felda a Fávo s tím jedou bez problémů a dokonce i lépe než s funkčním katem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.5.08, 18:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|