|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
centrál - zamyká sa sám... kedykolvek (Octavia)
Autor |
Zpráva |
danvo
|
centrál - zamyká sa sám... kedykolvek (Octavia)
Zdravím, mám problém z centrálnym zamykaním na Octavii 1,8 r.v. 98 . Z ničoho nič sa zamyká a robí to kedykoľvek - počas jazdy aj v pokoji aj pri vypnutom motore. Hrozím sa predstavy, že na križovatke si vybehnem niečo zobrať z kufra a náhodou zatvorím dvere... Kedysi sa mi už také stávalo, potom to prestalo, naposledy mi v servise v rámci hľadania inej závady vraj očistili? nejaký kontakt a dlho bol pokoj. Teraz to začalo znova ale omnoho častejšie. Takže možno kontakt? (ale kde ho hľadať?) alebo niečo iné? poraďte prosím...
|
6.9.06, 08:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
měl jsem takový případ, vozidlo vůbec nemělo zámky a bylo nastartované před domem na hlavní silnici, klíče jsem měl druhé, ale byly k ničemu, šlo to otvírat jen dálkou, která byla na klíčích v autě, naštěstí se mi podařilo u levých zadních dveří udělat škvírku u stahovacího skla, drátem jsem zachytil kličku spolujezdce řidiče a auto se otevřelo, vyměnil jsem motorek centrálu u řidiče a nedělá to, máš vychozený motorek a při menším otřesu ti táhlo vlastní vahou aktivuje kontakt v motorku a dá pokyn k uzamčení vozidla, může to dělat kterýkoliv motorek centrálu, musíš rozebrat výplně dveří a tahat za táhla od zámku k motorku ve směru dolů a které pujde lehce a hned zamkne je to ono, taky je dobré s přístrojem VAG komunikovat s řídící jednotkou komfortu, zda nehlásí nějaké závady, jen rozebrat všechny výplně dveří je dobrý rébus, bacha na přídavné reproduktovy , jinak je hned ulomíš, jednou jsem to opravil i tak, že jsem ze dveří vyvedl plech k táhlu a přidrátoval jsem tam molitan, který brzdil táhlo od zámku k motorku u jedné fedy a je spokojený dodnes, mnoho štěstí miloš
|
11.9.06, 07:47 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|