Autor |
Zpráva |
škodař
|
výměna kastle?
tak jde o tu mrchu z toho švícarska už máme papíry ale bez šítku:( je to rok 93lx taky bmm ale motor je 136kat. psanej v techničáku a má 40kw to auto zhořelo a celí už je dávno ve šrotě(já ho do šrotu nedal ale bývalej majitel) jak složitý je do toho velkýho techničáku přepsat číslo kastle a změnit typ motoru?motor asi nechat vymazat ne? na ten typ budou koukat? nebo udělat nějakou přestavbu jak by to bylo s légálností?
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
15.5.08, 16:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: výměna kastle?
škodař píše: tak jde o tu mrchu z toho švícarska už máme papíry ale bez šítku:( je to rok 93lx taky bmm ale motor je 136kat. psanej v techničáku a má 40kw to auto zhořelo a celí už je dávno ve šrotě(já ho do šrotu nedal ale bývalej majitel) jak složitý je do toho velkýho techničáku přepsat číslo kastle a změnit typ motoru?motor asi nechat vymazat ne? na ten typ budou koukat? nebo udělat nějakou přestavbu jak by to bylo s légálností?
se zajdi zeptat na STK že jste rozbili auto měnili kastli a jestli si tam můžete dát i jiný motor 136 nebo musí být ten původní 135 že praskl blok, jde všechno trefíš na debila, který vymyslí jak to neudělat a musíš jinam, tady zas vymysleli že když číslo kastle není tak auto muséš zrušit , tak když tam není ho tam musíš vymyslet jinak jedeš do šrotu, pořád na nás budou trénovat jak v tatrmánii miloš
|
15.5.08, 20:52 |
|
|
škodař
|
Re: výměna kastle?
slovacek.milos píše: škodař píše: tak jde o tu mrchu z toho švícarska už máme papíry ale bez šítku:( je to rok 93lx taky bmm ale motor je 136kat. psanej v techničáku a má 40kw to auto zhořelo a celí už je dávno ve šrotě(já ho do šrotu nedal ale bývalej majitel) jak složitý je do toho velkýho techničáku přepsat číslo kastle a změnit typ motoru?motor asi nechat vymazat ne? na ten typ budou koukat? nebo udělat nějakou přestavbu jak by to bylo s légálností? se zajdi zeptat na STK že jste rozbili auto měnili kastli a jestli si tam můžete dát i jiný motor 136 nebo musí být ten původní 135 že praskl blok, jde všechno trefíš na debila, který vymyslí jak to neudělat a musíš jinam, tady zas vymysleli že když číslo kastle není tak auto muséš zrušit , tak když tam není ho tam musíš vymyslet jinak jedeš do šrotu, pořád na nás budou trénovat jak v tatrmánii miloš takže díky tohle bych mohl zkusit ale určitě né u nás v přerově tak jsou fakt magoři ale když sme byli v olmu ze seatem a mněl místo 13tek 14ky kola tak jen řekl a nechal to tak být a jinak ten motor je 136 akorát má v tom zhořelím bylo jen 40kw a v tadyktom je 50
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
16.5.08, 09:41 |
|
|
škodař
|
prý se to dělá tak že se nahlásí víměna podběhu a ten nemá číslo a to co na něm je tak se odžeže zapiluje a zabarví
|
16.5.08, 18:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodař píše: prý se to dělá tak že se nahlásí víměna podběhu a ten nemá číslo a to co na něm je tak se odžeže zapiluje a zabarví
tak to bych neřekl, zas mě co trénuje jeden debil tak ten tě pošle na zastoupení jestli ta kastle skutečně odpovídá té původní, zrovna tento týden jsem to viděl u evidenčky na AX citroen, a mrkni do těch papírů co sis koupil tam ti sedí číslo barvy? stím dovezeným favoritem? to se do toho pěkně zamotáš tak zvaný rychlý průlet STK a problém miloš
|
17.5.08, 10:19 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: škodař píše: prý se to dělá tak že se nahlásí víměna podběhu a ten nemá číslo a to co na něm je tak se odžeže zapiluje a zabarví tak to bych neřekl, zas mě co trénuje jeden debil tak ten tě pošle na zastoupení jestli ta kastle skutečně odpovídá té původní, zrovna tento týden jsem to viděl u evidenčky na AX citroen, a mrkni do těch papírů co sis koupil tam ti sedí číslo barvy? stím dovezeným favoritem? to se do toho pěkně zamotáš tak zvaný rychlý průlet STK a problém miloš na tom švícarovy byla stříbrná metla a na tom zhořelím modrá metla ale barva se přepsala hned jak se přehlašoval ted prostě jen zlegalizovat tu kastlu a motor a jít na evidenčku jinak do ledna to má technickou tak se stím jezdí sna se nestane nějakej průser
|
19.5.08, 14:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak se tam běž zeptat na to STK odvážnému štěstí přeje toš kurna škodařu už něco dělej, v lednu može byt kosa jak prase miloš
|
19.5.08, 18:25 |
|
|
Kristensen
|
Já tady měl taky zajmavou přestavbu fáva, původní papíry byly na Škoda Favorit 136 a přestavba byla provedena na Škoda Forman 135 Bylo přepsáno kompletně vše co není shodné, takže VIN, kod motoru, hmotnosti, spotřeba, rychlosti, výkony, no prostě skoro vše a bylo to připsáno do vedlejšího sloupce (jedná se o novější typ TP) Dole v poznámkách asi 20 vyjímek, bylo to provedeno v roce 2000
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.5.08, 21:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jsem se tam ptal na tom STK, přijedeš na Stk nahláší se výměna kastle a výměna bloku motoru 136 že jako pajšl je 135, pokud ti to na úřadě nešežerou a vymyslí jak to neudělat, tak budeš muset do autorizivaného sevisu že ti napíšou papír že nainstalovaný motor 136 má podobné vlastnosti jako ten původní 135, tak mi to poradili na STK já bych teda vyleštil ten motor a jel prvně do toho servisu technikovi políbil ruku řízkem z kapříka a odjel stím papírem a máš je na lopatě miloš
|
21.5.08, 09:53 |
|
|
škodař
|
takže to nějak zkusím tatík chce stím jet na evidenčku ted má to přes nějakýho týpka domluvená že si vezme řkil do kapsi a prostě ty čísla přehlídne ale podle mě je to zbytečný zkusím to jak říkáte víměna kastle zatím díky pak napíšu jak to dopadlo
|
21.5.08, 16:57 |
|
|
škodař
|
tak je to aj s techniskou ale furt ty čísla neseděj no:( prý se můsí zjistit původ kastle nechat prověřit od polišů jestli není z trestné činnosti a takový různý píčovinky prostě hrůza
|
21.5.08, 18:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Naposledy upravil slovacek.milos dne 21.5.08, 21:37, celkově upraveno 2
|
21.5.08, 19:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
až z toho budeš tatrman přijed do strážnice, zatrkáš si s beranem pokrosíš s multikárou a já ti to zatím vyřídím miloš
|
21.5.08, 19:32 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: až z toho budeš tatrman přijed do strážnice, zatrkáš si s beranem pokrosíš s multikárou a já ti to zatím vyřídím miloš néo já řeknu tatíkovy at ti zkusí ale on s etoho bojí no páč mu nakukali takovej píčovyn aby je uplatil a oni ž emu to udělaj za nehorázný prachy kdyžtak bych tě asik navštívil multykáru jsme ještě neřídil
|
22.5.08, 19:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no aby nešla na úřadě vyměnit kastle to už by byla síla to tak vzít buldozer a srovnat ten úřad to už by bylo jedno jestli je k hovnu když stojí nebo leží miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 23.5.08, 12:58, celkově upraveno 1
|
23.5.08, 07:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|